Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Accesorii

Accesorii
Produse pe pagină:
Sortare după:

Bottom modeling tool Fluval 32cm

Fluval's all-new PLANT series offers all the tools you need to maintain a thriving underwater garden. This product makes detailing and leveling al..

23,09LEI

Cleste plante EHEIM

Este acum posibil sa mutati plante sau alte obiecte de pe fundul acvariului,fara a va sufleca manecile sau a va uda, cu ajutorul clestelui Eheim. Cles..

87,60LEI

Foarfeca curbata AquaEL Curved Scissors 25cm

Foarfeca curbata 25 cm conceputa pentru ingrijirea acvariilor plantate. Este fabricata din otel inoxidabil si este ideala pentru intretinerea regulata..

92,37LEI

Penseta AquaEL Straight Tweezers 27cm

Penseta 27 cm speciala pentru plantarea plantelor de acvariu. Este fabricata din otel inoxidabil si este ideala pentru decorarea si fixarea plantelor...

53,46LEI

Aquili Scissors 27 cm straight

This is a straight plant shears 27 cm from the manufacturer Aquili. It is suitable for all types of plant aquariums...

61,50LEI

Foarfeca dreapta AquaEL Straight Scissors 25cm

Foarfeca dreapta 25 cm conceputa pentru ingrijirea acvariilor plantate. Este fabricata din otel inoxidabil si este ideala pentru intretinerea regulata..

92,37LEI

Foarfeca curbata cu arc Aquavitro de 15 cm

Aquavitro® Foarfeca curbata cu arc din otel inoxidabil chirurgical este ideala pentru intretinerea regulata a plantelor acvatice in special atunci..

125,25LEI

Curved Plant Scissors Dennerle

The Dennerle scissors are made of mirror-polished stainless steel. It is ideal for trimming hard-to-reach and low plants. Length - 25 cm...

145,58LEI

Dennerle Aquarium Care Set

The Dennerle kit contains the following 5 items: -scissors, tweezers and mirror-polished stainless steel cap -sponge and microfiber cloth made of hi..

389,05LEI

Fluval Penseta Dreapta 27cm

Penseta dreapta de la Fluval  face plantarea mai rapida a plantelor mici si subtiri. Varfurile imbracate in cauciuc permit  p..

28,87LEI

Fluval S Foarfeca Curbata 25cm

Foarfeca curbata "S" pentru acvarii de la Fluval este creata special pentru a simplifica taierea plantelor mici. Ergonomica, design cu gat lun..

52,46LEI

Landscape Racleta scraper Macro

Racleta cu lama ce elimina usor si sigur prin razuire depunerile de alge de pe geamurile acvariului. ..

31,12LEI

Fluval Foarfeca Curbata 15 cm

Foarfeca cu varfuri curbate de la Fluval de 15 cm este ideala pentru intretinerea plantelor in acvarii mici si spatii inguste. Ea este facuta din otel..

59,99LEI