Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Foarfece

Foarfece
Produse pe pagină:
Sortare după:

Foarfeca curbata AquaEL Curved Scissors 25cm

Foarfeca curbata 25 cm conceputa pentru ingrijirea acvariilor plantate. Este fabricata din otel inoxidabil si este ideala pentru intretinerea regulata..

92,37LEI

Aquili Scissors 27 cm straight

This is a straight plant shears 27 cm from the manufacturer Aquili. It is suitable for all types of plant aquariums...

61,50LEI

Foarfeca dreapta AquaEL Straight Scissors 25cm

Foarfeca dreapta 25 cm conceputa pentru ingrijirea acvariilor plantate. Este fabricata din otel inoxidabil si este ideala pentru intretinerea regulata..

92,37LEI

Curved Plant Scissors Dennerle

The Dennerle scissors are made of mirror-polished stainless steel. It is ideal for trimming hard-to-reach and low plants. Length - 25 cm...

145,58LEI

Dennerle Aquarium Care Set

The Dennerle kit contains the following 5 items: -scissors, tweezers and mirror-polished stainless steel cap -sponge and microfiber cloth made of hi..

389,05LEI

Fluval S Foarfeca Curbata 25cm

Foarfeca curbata "S" pentru acvarii de la Fluval este creata special pentru a simplifica taierea plantelor mici. Ergonomica, design cu gat lun..

52,46LEI

Fluval Foarfeca Curbata 15 cm

Foarfeca cu varfuri curbate de la Fluval de 15 cm este ideala pentru intretinerea plantelor in acvarii mici si spatii inguste. Ea este facuta din otel..

59,99LEI

Aquavitro Foarfeca cu dubla curbura 25cm

Aquavitro®  Foarfeca cu dubla curbura din otel inoxidabil chirurgical premium este potrivita apentru acvarii toate tipurile de acvarii. ..

83,83LEI

Foarfeca curbata cu arc Aquavitro de 15 cm

Aquavitro® Foarfeca curbata cu arc din otel inoxidabil chirurgical este ideala pentru intretinerea regulata a plantelor acvatice in special atunci..

125,25LEI