Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Reactoare

Reactoare
Produse pe pagină:
Sortare după:

The Bubble Magus Media Reactor Mini 80

Bubble Magus Media Reactor Mini 80 este special creat de Bubble Magus pentru a se obtine o filtrare perfecta, este bine conceput si compatibil cu o ga..

269,89LEI

Aqua Medic Carbolitreactor

Aqua Medic Carbolit Reactor Filtru By-Pass cu 1L de carbon activ ce poate fi folosit la acvariile cu apa dulce sau marine, pentru eliminarea medicamen..

297,02LEI
Aqua Medic Phosphatfilter Out Of Stock

Aqua Medic Phosphatfilter

Filtrul de fosfat este o camera de filtrare chimica compacta pentru utilizare la acvariu. Acesta poate fi instalat in conformitate cu orice canistra d..

297,02LEI

Filtru silicat

Elimina ionii pozitivi si negativi.Este extrem de util in lupta impotriva siliciului si silicatilor.Regenerarea numai in cantitati mari (1000 ..

354,62LEI

The Bubble Magus Media Reactor BP-130

The Bubble Magus Media Reactor BP-130 este special creat de Bubble Magus pentru a se obtine o filtrare perfecta, este bine conceput si compatibil cu o..

621,66LEI

Aqua Medic Kalkreaktor Calcium Reactor KR 400

Calcium reactor 400 este un sistem inchis ce poate functiona si la un nivel foarte scazut al debitului de apa. In reactor, calciul si ionii de bicarbo..

637,84LEI