Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Reactoare

Reactoare
Produse pe pagină:
Sortare după:

The Bubble Magus Media Reactor Mini 80

Bubble Magus Media Reactor Mini 80 este special creat de Bubble Magus pentru a se obtine o filtrare perfecta, este bine conceput si compatibil cu o ga..

284,63LEI

Zetlight NP Bio Pellets Reactor

Zetlight NP Bio Pellets Reactor is suitable for use with Zetlight NP Beans. The reactor helps to disintegrates the bio pellets to CO2 and H2O. The bio..

363,95LEI

Filtru silicat

Elimina ionii pozitivi si negativi. Este extrem de util in lupta impotriva siliciului si silicatilor. Regenerarea numai in cantitati mari (1000 ..

373,99LEI

Aqua Medic Kalkreaktor Calcium Reactor KR 400

Calcium reactor 400 este un sistem inchis ce poate functiona si la un nivel foarte scazut al debitului de apa. In reactor, calciul si ionii de bicarbo..

672,68LEI

Aqua Medic Carbolitreactor

Aqua Medic Carbolit Reactor Filtru By-Pass cu 1L de carbon activ ce poate fi folosit la acvariile cu apa dulce sau marine, pentru eliminarea medicamen..

313,25LEI

Aqua Medic Phosphatfilter

Filtrul de fosfat este o camera de filtrare chimica compacta pentru utilizare la acvariu. Acesta poate fi instalat in conformitate cu orice canistra d..

313,25LEI

The Bubble Magus Media Reactor BP-130

The Bubble Magus Media Reactor BP-130 este special creat de Bubble Magus pentru a se obtine o filtrare perfecta, este bine conceput si compatibil cu o..

655,61LEI