Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Alte

Alte
Produse pe pagină:
Sortare după:

JBL LimCollect - Capcana mecanica pentru melci

JBL LimCollect este o capcana eficienta, fara folosirea chemicalelor, pentru prinderea melcilor nedoriti. Evita intrarea pestilor. Se introduce momela..

80,07LEI

EHEIM Classic 250 2213 Media Bag

 Sacul are volum de 2 litri si este potrivit pentru media filtre variate...

37,65LEI

JBL FilterBag Wide

Un pachet contine doi saculeti. Saculeti pentru material filtrant grosier: inele ceramice, Matrix, etc. Permite o indepartare usoara a filtrului de f..

17,32LEI

Seachem The Bag

The Bag™ este un produs revolutionar pentru plasarea mediilor de filtrare cu dimensiuni foarte mici. Cu o dimensiune a ochiurilor de 180 microni, este..

72,54LEI

Container pentru accesorii Eheim MultiBox

Recipient versatil pentru depozitarea instrumentelor, plantelor si filtrelor interne sau ca bazin de aclimatizare pentru pesti in carantina sau sub tr..

102,91LEI

Clama alimentara acvariu JBL Food Clip

Ideale pentru alimentarea cu frunze de alge, salata, frunze. Cu un clip flexibil, care poate fi rotit in toate directiile. Usor sa se ataseze la pan..

27,36LEI

Suport pentru furtun Bubble Magus Tube Holder

Suport pentru furtunuri Bubble Magus pentru pompe dozatoare (BM- T1, BM-T2).   Suportul pentru furtunuri poate fi fixat pe peretele sampulu..

41,92LEI

Bubble Magus filter sock holder

The product is a holder for filter socks from the manufacturer Bubble Magus...

24,85LEI

Bubble Magus 7 "filter bag holder

The Bubble Magus 7 фил filter bag holder is designed to maintain the stability of filter bags in marine and reef aquariums...

30,87LEI

Dennerle lid holder for Nano aquariums

The product is a lid holder for Nano aquariums from the manufacturer Dennerle...

43,67LEI

Dennerle Nano Feeding Pincers

Cu aceste clești Dennele Nano, vă puteți hrăni creveții și peștii unde preferă să mănânce. Setul include o linie de siguranță reglabilă și ventuză și ..

48,69LEI

Interfata pentru filtre externe Eheim

Interfata USB (3metri) pentru conectarea filtrelor externe la calculatorul personal si controlarea diferitelor functii din meniul softului.  I..

164,66LEI

Fish transport vessel

The product is a glass container for transporting fish...

12,55LEI