Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Alte

Alte
Produse pe pagină:
Sortare după:

JBL FilterBag Wide

Un pachet contine doi saculeti. Saculeti pentru material filtrant grosier: inele ceramice, Matrix, etc. Permite o indepartare usoara a filtrului de f..

14,31LEI

Clama alimentara acvariu JBL Food Clip

Ideale pentru alimentarea cu frunze de alge, salata, frunze. Cu un clip flexibil, care poate fi rotit in toate directiile. Usor sa se ataseze la pan..

19,25LEI

JBL FilterBag Fine Saculeti pentru material filtrant

 Saculeti pentru material filtrant. Un pachet contine doi saculeti. Fiecare saculet poate stoca pana la 1,5 l de material filtrant. Nu eliminina nici ..

20,97LEI

Suport pentru furtun Bubble Magus Tube Holder

Suport pentru furtunuri Bubble Magus pentru pompe dozatoare (BM- T1, BM-T2).   Suportul pentru furtunuri poate fi fixat pe peretele sampului sau..

41,21LEI

JBL Catappa XL

Un preparat contra bacteriilor si ciupercilor pestilor. Frunze de migdal tropical. Sistem natural de conditionarea a apei. Sistemul natural de conditi..

43,18LEI

JBL LimCollect - Capcana mecanica pentru melci

JBL LimCollect este o capcana eficienta, fara folosirea chemicalelor, pentru prinderea melcilor nedoriti. Evita intrarea pestilor. Se introduce momela..

43,92LEI

Con pentru Discusi 23 cm

Con de lut pentru reproducere Discus. Ele sunt usor de curatat si nu afecteaza calitatea apei din produse ceramice netoxice. ..

47,37LEI

Seachem The Bag

The Bag™ este un produs revolutionar pentru plasarea mediilor de filtrare cu dimensiuni foarte mici. Cu o dimensiune a ochiurilor de 180 microni, este..

71,31LEI

Mist Maker Ceata artificiala

Dispozitiv care produce ceata. Se utilizeaza pentru decorarea si umidificare a aerului in terarii.  Mist Maker este potrivit pentru toate tipurile ..

78,46LEI

Container pentru accesorii Eheim MultiBox

Recipient versatil pentru depozitarea instrumentelor, plantelor si filtrelor interne sau ca bazin de aclimatizare pentru pesti in carantina sau sub tr..

87,35LEI
Interfata pentru filtre externe Eheim -10%

Interfata pentru filtre externe Eheim

Interfata USB (3metri) pentru conectarea filtrelor externe la calculatorul personal si controlarea diferitelor functii din meniul softului.  Interf..

161,86LEI 145,58LEI