Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Hranitoare automate

Hranitoare automate
Produse pe pagină:
Sortare după:

Hranitor automat Hydor AUTOMATIC FEEDER

Usor de  instalat si de programat, Hranitorul automat Hydor functioneaza cu baterii si poate hranii pestii pana la de 3 ori pe zi. Potrivit pentr..

175,95LEI

Sistem automatic de hranire Hailea

Produsul este un alimentator automat pentru hrănirea peștilor decorativi într-un acvariu de la producătorul Hailea. Specificații : P..

116,79LEI

Sistem de hranire a pestilor EHEIM

Sistem de hranire a pestilor 'sub apa' intr-o locatie fixa acvariului. Se poate folosi cu hranitor automat sau prin hranire manuala. Cantitatea de h..

328,95LEI

EHEIM Feeding STATION

Accesoriu pentru Sisteme de hranire  EHEIM a pestilor 'sub apa' intr-o locatie fixa acvariului. Se poate folosi cu hranitor automat sau prin hra..

56,10LEI

JBL Hranitor automat (negru)

Un design atractiv  Rezerva de 125 ml - sau 375 mi cu cutie cu capac de 250 ml Potrivit pentru orice hrana cu granulatia pana la 3 mm. ..

303,45LEI

Wave Autofeed Sistem automatic de hranire

Wave Autofeed este un sistem automat de hranire - asigura hranirea cu o cantitate optima de mancare la ora stabilita de dvs. Functio..

252,45LEI
Hranitor automat EHEIM TWIN FEEDER -12%

Hranitor automat EHEIM TWIN FEEDER

Daca nu aveti intotdeauna timp, alimentatorul automat de hranire pesti este ideal.  Puteti programa cu usurinta ori de alimentare, precum si c..

430,95LEI 379,95LEI

JBL Hranitor automat (alb)

Un design atractiv  Rezerva de 125 ml - sau 375 mi cu cutie cu capac de 250 ml Potrivit pentru orice hrana cu granulatia pana la 3 mm. ..

303,45LEI

Ferplast Chef Pro automatic feeder

The Chef Pro automatic feeder from the Ferplast brand is of a new generation. It can serve all kinds of food, both flakes and granules. It is equipped..

306,00LEI
Eheim + automatic feeder -20%

Eheim + automatic feeder

This product from the manufacturer EHEIM offers you an intelligent version of the basic version with additional features and benefits. The EHEIM + aut..

634,95LEI 507,45LEI

Automatic feeder Fluval PF2

The Fluval PF2 Automatic Fish Feeder is ideal for aquarium owners who are away from home for extended periods of time or for people with busy lifestyl..

277,95LEI