Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Aqua Medic

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aqua Medic Kalkreaktor Calcium Reactor KR 400

Calcium reactor 400 este un sistem inchis ce poate functiona si la un nivel foarte scazut al debitului de apa. In reactor, calciul si ionii de bicarbo..

672,68LEI

Aqua Medic Volkanit 5 kg

Volcanit este un substrat pentru acvarii, de origine vulcanica, cu pH neutru. Structura poroasa a substatului incurajeaza activitatea bacteriilo..

73,29LEI

Aqua Medic Pointex 100 ml

Pointex poate fi folosit cu succes in eliminarea parazitilor Oodinium si Cryptocaryon din acvariile de apa sarata. Pointex nu este toxic pentru p..

37,65LEI

Aqua Medic Denimar 150 g

Bacteriile din interiorul unui filtru biologic anaerob au nevoie de elemente nutritive organice pentru a putea elimina nitratii. Denimar contine subst..

57,73LEI

Skimmer Aqua Medic Skim Box

In aproape orice acvariu apare o pelicula bacteriana la suprafata apei, blocand schimbul de gaze si adesea, mai ales in sistemele marine, aceasta form..

65,26LEI

Aqua Medic Reef Salt 4 kg

Reef Salt este o formula noua, dinamica, creata special pentru necesitatile unui acvariu modern de recif. Este un amestec de materiale de baza ch..

78,56LEI

Racleta Aqua Medic Scraper

Racleta pentru curatatea acvariilor. Racleta este o lama de curatare cu mai multe functii.  Lama ascutita de 15 cm ajuta la inlaturarea si ..

100,15LEI

Aqua Medic Skimmer de proteine Miniflotor

Miniflotor este un mic, dar puternic separator de proteine intern condus-aer. Acesta dispune de un sistem dublu tub de reactie: in bulele de aer tub i..

187,75LEI

Aqua Medic reactor 500

Reactor 500 asigura introducerea dioxidului de carbon in acvariu. Se monteaza in interiorul acvariului, de sticla, iar designul modern asigura difuzar..

195,78LEI

Aqua medic MeerSalt 20 kg

Aqua Medic Meersalz este un produs de calitate superioara, care indeplineste toate cerintele moderne ale sarii marine sintetice. Aceasta are la b..

288,65LEI

Aqua Medic Phosphatfilter

Filtrul de fosfat este o camera de filtrare chimica compacta pentru utilizare la acvariu. Acesta poate fi instalat in conformitate cu orice canistra d..

313,25LEI

Aqua Medic Carbolitreactor

Aqua Medic Carbolit Reactor Filtru By-Pass cu 1L de carbon activ ce poate fi folosit la acvariile cu apa dulce sau marine, pentru eliminarea medicamen..

313,25LEI

Aqua Medic Plankton Reactor

Multe specii de zooplanctoni din ambele specii de apa dulce cat si de apa sarata pot fi cultivate in reactorul de plancton. Zooplanctonul este hranit ..

441,26LEI

Skimmer Aqua Medic Blue 500

Un skimmer intern foarte eficient pentru acvarii de pana la 250 L, cu un consum redus de energie. Inaltimea de apa in separatorul de proteine es..

499,49LEI

Skimmer Aqua Medic Blue 1000

Spumator Aqua Medic pentru acvarii de apa sarata de pana la 500 L, cu o inaltime de 46 cm si o amprenta de 25 x 11 cm. Poate fi montat atat in..

798,18LEI

Skimmer Aqua Medic Turboflotor multi SL

Turboflotor Multi SL este spumatorul nr. 1 destinat acvariilor de apa sarata cu volum de pana la 2.000 litri. Turboflotor foloseste aceeasi tehn..

1.320,26LEI

Aqua Medic skimmer Blue 3000

Aqua Medic skimmer Blue 3000 este proiectat pentru instalarea in orice mod - ca o "Hang-on", este pur si simplu atarnat pe marginea acvariul..

1.686,72LEI