Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Aquili

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aquili Ammonium Minus

Zeolit ​​- Ammonium Minus Elimina amoniacul din apa proaspata si din apa sarata. Material granular compus dintr-o roca Chabazit foarte poroasa d..

22,70LEI

Aquili Anti Algae pentru iazuri

Datorita compozitiei sale unice, Anti Algae Pond elimina algele rapid si eficient. Acest produs impiedica formarea oricaror tipuri de alge (prin cont..

48,11LEI

Aquili Bacterium E

Bacterium E – 12 capsules (tablete) • Ofera o activare rapida a filtrului biologic • Activeaza si accelereaza de descompunere al compusilor de azo..

14,80LEI

Aquili Bacterium E Plus

Aquili Bacterium E Plus Bacterium E Plus are aceleasi caracteristici ca ale E bacterie (descompunere a NO2 NH3 NO3), dar, in acelasi timp, un adeva..

33,31LEI

Aquili CA test - Test Calciu

Aquili CA Test – 18 ml Testul Aquili gH este un test calorimetric utilizat pentru determinarea duritatii generale (concentratia de ioni de calciu s..

46,88LEI

Aquili CO2 Reactor (3 tipuri)

CO2 Reactor   -          Model S -  pentru acvarii de pana la 100 L   -          Model M – pentru acvarii de pana la 150 L   -      ..

59,96LEI

Aquili CO2 Reductor cu un singur manometru

Noul reductor de presiune cu functionare piston este echipat cu un sistem de reglare si de compensare perfecta, care asigura o distribuire foarte prec..

352,84LEI

Aquili CO2 Reductor fara manometru

Noul reductor de presiune cu functionare piston este echipat cu un sistem de reglare si de compensare perfecta, care asigura o distribuire foarte prec..

318,29LEI

Aquili CO2 sistem Classic

Aquili CO2 sistem Classic Include: - Reductor cu 2 manometre - Butelie unica folosinta 500g cu filet 10x1 - Difuzor ceramic - Furtun - Test pe..

858,66LEI

Aquili CO2 sistem Professional

Kitul include:   - Butelie reincarcabila - 500 g - Reductor de presiune, cu sau fara manometru – cu o supapa de siguranta in inte..

982,03LEI

Aquili CO2 Test-permanent plastic

Aquili CO2 Test – 18 ml Test pentru masurarea continua a continutului de CO2.   Variatia de culoare a apei din interiorul recipientului de ma..

36,52LEI