Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Componente sisteme CO2

Componente sisteme CO2
Produse pe pagină:
Sortare după:
CO2  numarator de bule + valva antiretur Out Of Stock

CO2 numarator de bule + valva antiretur

Valva cu manson de bronz pentru prevenirea scurgerilor. Prindere sigura a furtunului cu ajutorul piulitor din plastic. Monitorizare usoara si precisa ..

29,51LEI
Tetra CO2-Depot (11g) Out Of Stock

Tetra CO2-Depot (11g)

Carbonul este un element foarte important in fotosinteza plantelor.Ele absorb carbonul in stare gazoasa (CO2).Plantele acvatice se dezvolta ma..

30,94LEI
CO2 Reactor/difuzor de tip labirint Wave Out Of Stock

CO2 Reactor/difuzor de tip labirint Wave

Reactor de tip labirint Wave. Forma speciala de constructie a canalelor de tip spirala, asigura complet difuzarea de emisii de CO2 in apa fara a fi ne..

36,41LEI
Difuzor cu disc ceramic 20 mm + numarator Out Of Stock

Difuzor cu disc ceramic 20 mm + numarator

Un design modern si nou. Usor de instalat. Este practic si eficient. Cilindru ceramic fin pentru o rata optima de dizolvare. Instalare: Desuru..

36,65LEI
Difuzor cu disc ceramic + numarator de bule + valva antiretur Out Of Stock

Difuzor cu disc ceramic + numarator de bule + valva antiretur

Valva cu manson de bronz pentru prevenirea scurgerilor. Disc ceramica fin pentru o rata optima de dizolvare. Acesta poate fi demontat si curatat. ..

36,89LEI

JBL ProFlora bioRefill

Bio-componente (A si B) pentru reumplerea/reactivarea sistemelor de bio CO2 JBL. Ofera acvariilor de 30 – 80 L nutrienti de baza pentru plante, dioxid..

40,22LEI