Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Dajana Pet

Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Acriflavin

Preparat care ajuta pestii din acvariu si apa sa scape de mucegai (ciuperci) si infectii parazitare. In concentratie diluata este potrivit si la trata..

5,02LEI

Dajana Pet Algae Stop

Acest preparat ajută la reducerea populației de alge filamentoase. Se recomandă tratarea acvariilor cu iluminare excesivă sau insuficientă, precum și ..

5,02LEI

Dajana Pet Aloe Gel

Acest preparat contine extract pur de ALOE VERA (Aloe barbadensis Miller), se caracterizeaza printr-un spectru larg de efecte curative si anti-stres a..

5,02LEI

Dajana Pet Betta pellets

Produsul este un aliment complet sub formă de pelete plutitoare, care este potrivit pentru specia Betta Splendens. Proteinele animale reprezintă aproa..

3,51LEI

Dajana Pet Bio Gel Omni 250ml

Acesta este un aliment complet pentru toți peștii de acvariu erbivori și nevertebrate. Formula sa este de o nouă generație, constând din ingredi..

27,36LEI

Dajana Pet Bio Gel Omni 250ml

BioGel Herbi is a self-adhesive feeding paste. It is a complete food for all herbivorous aquarium fish and invertebrates. The formula is of a new gene..

27,36LEI

Dajana Pet Biofiltr Filtru biologic pentru apa din acvariu

Biofiltr  DAJANA Biofiltr Filtru biologic pentru apa din acvariu. Filtru biologic pentru acvarii, ce contine bacterii vii care scad nivelul d..

5,02LEI

Dajana Pet Brine Shrimp

The product is a valuable supplementary food for all types of aquarium fish, both in freshwater and marine aquariums. Instructions: use daily and in t..

11,30LEI

Dajana Pet Chlor Stop Solutie pentru indepartarea clorului din apa

Agent de inlaturare a clorinei din apa excesiv de clorinata. Se foloseste la instalarea noului acvariu şi la schimbarea apei in locuri cu concentratie..

5,02LEI

Dajana Pet Cichlid

Dajana Pet Cichlid Hrana completa fulgi pentru ciclide Hrana completa sub forma de fulgi pentru Fam. Cichlidae. Compozitie: faina de pes..

7,03LEI

Dajana Pet Clear Aqua 100ml Solutie pentru purificarea apei din acvariu

Preparat necesar pentru a obtine o apa curata in acvariu. Se foloseste pentru fluidizarea / lichidizarea turbiditatii din rezervor, cauzata de prolife..

9,54LEI

Dajana Pet Colour

Hrana completa speciala, sub forma de fulgi, destinata tuturor tipurilor de pesti de acvariu sau de iaz. Contine substante naturale care men..

3,26LEI

Dajana Pet Daphnia

Hrana pentru toti pestii de acvariu...

3,01LEI

Dajana Pet FMC

Doza : 1 -1.1 ml la 100 l de apa de acvariu. MOD DE UTILIZARE:  Inainte de inceperea tratamentului, trebuie sa inlocuiti 1/2 - 2/3 din volumul ..

6,28LEI

Dajana Pet Gammarus

DAJANA Gammarus Hrana completa naturala, pentru broaste testoase, pesti mari de acvariu.  Compozitie: Gammarus  Anal..

5,52LEI

Dajana Pet GH Test Kit

Mod de utilizare: 1. Se toarna 5 ml de apa de acvariu in pipeta 2. Se adauga picatura cu picatura regent-indicatorul, agitand usor dupa fiecare ..

23,85LEI

Dajana Pet Gold

Hrana completa pentru pestii aurii Ingrediente: faina de peste, cereale, concentrate de proteine vegetale, drojdii uscate, nevertebrate, alge, u..

3,01LEI

Dajana Pet Guppy Gourmet

Fulgi pentru hrana pestilor Guppy in acvariu. Contine extras de usturoi, proteine, spirulina, lecitina, grasimi, produse piscicole ,vitamine, minerale..

3,51LEI

Dajana Pet ISF Betta Pellets 100ml

The product includes food for all species of Betta (Betta splendens) and small tropical omnivorous fish with a multibiotic effect. The new GAFF FORMUL..

11,30LEI

Dajana Pet ISF Coldwater Flakes 100ml

    The product is a complete food for all types of cold-water fish with a multibiotic effect. The new GAFF FORMULA has a unique..

7,53LEI

Dajana Pet ISF Coldwater Pellets 100ml

The product is a complete food for all types of cold-water fish with a multibiotic effect. The new GAFF FORMULA is free of grains and fish nuts, as we..

11,30LEI

Dajana Pet ISF Tropical Flakes 100ml

This is a complete food that is suitable for all types of tropical aquarium fish with a multibiotic effect. It has a unique composition and multibioti..

8,79LEI

Dajana Pet ISF Tropical Pellets 100ml

This is a complete food for all types of tropical aquarium fish with a multibiotic effect. The new GAFF FORMULA is free of grains and fish nuts, as we..

12,05LEI

Dajana Pet ISF Vegetable Wafers 100ml

The product is a complete food for all species of omnivorous and herbivorous tropical fish with a multibiotic effect. The new GAFF FORMULA is free of ..

11,30LEI