Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Hrana pentru pesti de apa dulce

Hrana pentru pesti de apa dulce
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Daphnia

Hrana pentru toti pestii de acvariu...

3,01LEI

Dajana Pet Gold

Hrana completa pentru pestii aurii Ingrediente: faina de peste, cereale, concentrate de proteine vegetale, drojdii uscate, nevertebrate, alge, u..

3,01LEI

Dajana Pet Colour

Hrana completa speciala, sub forma de fulgi, destinata tuturor tipurilor de pesti de acvariu sau de iaz. Contine substante naturale care men..

3,26LEI

Dajana Pet Legend Tropical Flakes

Produsul conține făină din larve de insecte și hering, precum și astaxantină. Formula sa susține sistemul imunitar și digestiv și culoarea peștilor. M..

3,26LEI

Dajana Pet Betta pellets

Produsul este un aliment complet sub formă de pelete plutitoare, care este potrivit pentru specia Betta Splendens. Proteinele animale reprezintă aproa..

3,51LEI

Dajana Pet Guppy Gourmet

Fulgi pentru hrana pestilor Guppy in acvariu. Contine extras de usturoi, proteine, spirulina, lecitina, grasimi, produse piscicole ,vitamine, minerale..

3,51LEI

Dajana Pet Spirulina Wafers

44 %   proteine 5,5 %  grasimi 8 %   umiditate 2,5 %   fibre 6,5 %  pulbere 24000 U.I. /..

4,52LEI

Dajana Pet Wafer Disc Mix 100ml./250ml./200g./1kg.

Dajana Pet Wafer Discs Mix este hrana pentru pesti sub forma de discuri submersibile. Hrana complete pentru toate speciile de pesti si crustacei de ad..

4,52LEI

Hrana pentru Betta Dajana Pet Betta

Hrana completa pentru Betta (Betta splendens) si alti pesti labirint (peste paradis, Gourami).  Acest amestec nutritiv contine fulgi m..

4,52LEI

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Hrana completa sub forma de granule din proteine superioare pentru toate speciile de pesti ornamentali. Amestec de 7 tipuri de fulgi speciali cu o pro..

4,77LEI

Hrana imbunatatita pentru Carassius si pesti KOI Tropical Goldfish Color

Hrana imbunatatita pentru pestisorii aurii  Goldfish Colour este un produs alimentar proportionat cu mai multe de colorare foarte buna cali..

4,77LEI

Tropical Hobby Mix 12 g

Este un aliment universal, cu textura fina, sub forma de fulgi, pentru pesti mici. Este o hrana de baza  cu textura fina, cu ingrediente sub form..

5,27LEI

Dajana Pet Gammarus

DAJANA Gammarus Hrana completa naturala, pentru broaste testoase, pesti mari de acvariu.  Compozitie: Gammarus  Anal..

5,52LEI

Dajana Pet Cichlid

Dajana Pet Cichlid Hrana completa fulgi pentru ciclide Hrana completa sub forma de fulgi pentru Fam. Cichlidae. Compozitie: faina de pes..

7,03LEI

Dajana Pet Shrimp

C R E V E T E Hrana suplimentara pentru toate tipurile de broaste testoase de apa, animale de terariu, pesti de apa sarata sau de apa dulce. Preluc..

7,28LEI

Dajana Pet ISF Coldwater Flakes 100ml

    The product is a complete food for all types of cold-water fish with a multibiotic effect. The new GAFF FORMULA has a unique..

7,53LEI

Hikari Goldfish Staple

Hikari Staple este o dieta economica pentru pestisorii aurii. Contine nutritia de baza de care au nevoie pestii pentru a trai o viata lunga si sanatoa..

8,03LEI

Dajana Pet ISF Tropical Flakes 100ml

This is a complete food that is suitable for all types of tropical aquarium fish with a multibiotic effect. It has a unique composition and multibioti..

8,79LEI

Dajana Pet Vegetable Flakes 100ml

This is a complete food for all species of omnivorous and herbivorous tropical fish with a multibiotic effect. The new GAFF FORMULA is free of grains ..

8,79LEI