Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Fulgi

Fulgi
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Gold

Hrana completa pentru pestii aurii Ingrediente: faina de peste, cereale, concentrate de proteine vegetale, drojdii uscate, nevertebrate, alge, u..

3,01LEI

Dajana Pet Colour

Hrana completa speciala, sub forma de fulgi, destinata tuturor tipurilor de pesti de acvariu sau de iaz. Contine substante naturale care men..

3,26LEI

Dajana Pet Legend Tropical Flakes

Produsul conține făină din larve de insecte și hering, precum și astaxantină. Formula sa susține sistemul imunitar și digestiv și culoarea peștilor. M..

3,26LEI

Dajana Pet Guppy Gourmet

Fulgi pentru hrana pestilor Guppy in acvariu. Contine extras de usturoi, proteine, spirulina, lecitina, grasimi, produse piscicole ,vitamine, minerale..

3,51LEI

Hrana pentru Betta Dajana Pet Betta

Hrana completa pentru Betta (Betta splendens) si alti pesti labirint (peste paradis, Gourami).  Acest amestec nutritiv contine fulgi m..

4,52LEI

Hrana imbunatatita pentru Carassius si pesti KOI Tropical Goldfish Color

Hrana imbunatatita pentru pestisorii aurii  Goldfish Colour este un produs alimentar proportionat cu mai multe de colorare foarte buna cali..

4,77LEI

Hrana vegetala sub forma de fulgi Tropical Bio-vit

Bio-viteste o hrana vegetala fulgi speciala pentru pestii de acvariu exotici si indigeni, creata special ca hrana de baza pentru pestii ierbivori si d..

4,77LEI

Hrana sub forma de fulgi Tropical DUOPACK 2in1 Supervit 12g + Esklarin 10ml 12g

Hrana sub forma de fulgi Tropical DUOPACK 2in1 Supervit 12g + Preparat care imbunatateste calitatea apei Esklarin 10ml/12g..

5,02LEI

Tropical Hobby Mix 12 g

Este un aliment universal, cu textura fina, sub forma de fulgi, pentru pesti mici. Este o hrana de baza  cu textura fina, cu ingrediente sub form..

5,27LEI

Dajana Pet Cichlid

Dajana Pet Cichlid Hrana completa fulgi pentru ciclide Hrana completa sub forma de fulgi pentru Fam. Cichlidae. Compozitie: faina de pes..

7,03LEI

Dajana Pet ISF Coldwater Flakes 100ml

    The product is a complete food for all types of cold-water fish with a multibiotic effect. The new GAFF FORMULA has a unique..

7,53LEI

Dajana Pet ISF Tropical Flakes 100ml

This is a complete food that is suitable for all types of tropical aquarium fish with a multibiotic effect. It has a unique composition and multibioti..

8,79LEI

Dajana Pet Vegetable Flakes 100ml

This is a complete food for all species of omnivorous and herbivorous tropical fish with a multibiotic effect. The new GAFF FORMULA is free of grains ..

8,79LEI

Dajana Pet Spirulina & Chlorella

Hrana sub forma de fulgi pentru toate speciile de pesti. Contine 25% din spirulina si chlorella alge, care este cantitatea digerabila optima pentru to..

9,54LEI