Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Granule

Granule
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Nano Gran

Hrana esentiala pentru toate tipurile de crustacee de apa dulce si de apa sarata. Cu o formula unica care este cu proportii echilibrate a tutu..

2,86LEI
Tetra Betta Granules 5g Out Of Stock

Tetra Betta Granules 5g

Tetra Betta Granules este hrana de inalta calitate special creata pentru pestii Betta. Bogata in proteine animale naturale din creveti oceanici si cre..

3,81LEI
Tetra Discus Out Of Stock

Tetra Discus

Hrana premium, echilibrata din punct de vedere nutritional. Calitatea excelenta a Tetra Discus garanteaza tot ce e mai bun pentru Discus si alte speci..

3,81LEI

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Hrana completa sub forma de fulgi din proteine superioare pentru toate speciile de pesti ornamentali. Amestec de 7 tipuri de fulgi speciali cu o propo..

4,52LEI
Tetra Min Granules 15g Out Of Stock

Tetra Min Granules 15g

TetraMin Granule e o mancare completa sub forma granulata pentru toti pestii ornamentali si are un nivel ridicat de acceptare. Granulele fine se inmoa..

4,52LEI
Sera Granugreen Out Of Stock

Sera Granugreen

Sera Granugreen este un furaj granulat pentru pestii consumatori de alge cum ar fi ciclidele de Malawi şi Tanganyka. Sera Granugreen are un continut r..

5,24LEI
Sera Granured 20 g Out Of Stock

Sera Granured 20 g

Sera Granured este un furaj granulat pentru pestii carnivori. Produsele de peste, faina de crustacee, mineralele naturale si micro-elementele continut..

5,24LEI

Hikari Goldfish Staple

Hikari Staple este o dieta economica pentru pestisorii aurii. Contine nutritia de baza de care au nevoie pestii pentru a trai o viata lunga si sanatoa..

7,62LEI
Hrana granulata pentru pesti de apa rece Dajana pet Carasius Gold Out Of Stock

Hrana granulata pentru pesti de apa rece Dajana pet Carasius Gold

Hrana granulata pentru pesti de apa receHrana complementara granulata, sub forma de pelete plutitoare pentru toate tipurile de pesti ornamentali c..

8,33LEI