Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Hrana pe timpul vacantelor

Hrana pe timpul vacantelor
Produse pe pagină:
Sortare după:

JBL Holiday 43 g

Hrana de vacanta JBL Holiday a fost dezvoltata pentru a asigura o hranire adecvata pentru pestii dumneavoastra de acvariu in perioada cand sunteti ple..

13,55LEI

Dajana Pet Weekend Block 4 pcs

Hrana completa sub forma de bloc pentru weekend, destinata tuturor tipurilor de pesti de acvariu.  Mod de utilizare: puneti blocul de hra..

9,79LEI

MA Betta Vacation Block Food

Marina Betta on blocks is ideal when you need to be on vacation and away from home. No need to worry about your fish - block the slow release of all e..

7,03LEI

Dajana Pet Holiday Block

Hrana completa sub forma de bloc pentru vacanta, destinata tuturor tipurilor de pesti de acvariu. Blocul contine substante care, in lipsa dumneav..

9,79LEI

JBL Weekend 26g

O alimentatie adecvata pentru pestii dvs. de acvariu pentru weekend-urile in care nu sunteti acasa. JBL Weekend a fost creat pentru a asigur..

14,06LEI

JBL Holiday Red

Mancare in trei cuburi pentru pesti aurii, rosii si specii similare. Un cub este suficient pentru a hrani 1-3 pesti pe perioada de 4-6 zile. Mancarea ..

11,30LEI