Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Hrana pe timpul vacantelor

Hrana pe timpul vacantelor
Produse pe pagină:
Sortare după:

JBL Holiday Red

Mancare in trei cuburi pentru pesti aurii, rosii si specii similare. Un cub este suficient pentru a hrani 1-3 pesti pe perioada de 4-6 zile. Mancarea ..

10,36LEI

JBL Holiday 43 g

Hrana de vacanta JBL Holiday a fost dezvoltata pentru a asigura o hranire adecvata pentru pestii dumneavoastra de acvariu in perioada cand sunteti ple..

10,86LEI

JBL Weekend 26g

O alimentatie adecvata pentru pestii dvs. de acvariu pentru weekend-urile in care nu sunteti acasa. JBL Weekend a fost creat pentru a asigura o alimen..

11,35LEI

Dajana Pet Holiday Block

Hrana completa sub forma de bloc pentru vacanta, destinata tuturor tipurilor de pesti de acvariu. Blocul contine substante care, in lipsa dumneavoastr..

12,34LEI

Dajana Pet Weekend Block 4 pcs

Hrana completa sub forma de bloc pentru weekend, destinata tuturor tipurilor de pesti de acvariu.  Mod de utilizare: puneti blocul de hrana in acva..

12,34LEI

Tetra TetraMin Holiday

Hrana de vacanta pentru pesti tropicali, suficienta pentru 14 zile. Formula patentata cu Daphnia, vitamine esentiale, oligoelemente, minerale si formu..

18,75LEI

Tetra TetraMin Weekend

Hrana compacta, sub forma de sticks-uri, pentru pestii ornamentali, asigurand necesarul nutritiv pentru perioadele de week-end si vacanta. Sub forma d..

19,25LEI