Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Hrana pentru puiet

Hrana pentru puiet
Produse pe pagină:
Sortare după:

Hikari First Bites

Hikari Tropical First Bite este o hrana din ingrediente premium (proteine, amino acizi) care induce o crestere accelerata a puilor de pesti, fara defi..

9,28LEI

Dajana Pet Micro Baby 100ml./50g.

Hrana superioara pentru puieti tuturor pesti de acvariu. Hrana este imbogatita cu proteine si vitamine, care ajuta la cresterea si dezvoltarea norm..

11,66LEI

Dajana Pet Micro flora 100ml

Hrana speciala sub forma de pulbere Pentru pestii tineri ierbivori Mod de utilizare: Serveste de mai multe ori pe zi, dar in cantitati mici, as..

12,85LEI

SERA Micron 50 ml

Sera Micron este o hrana de crestere ideala, sub forma de faina, pentru larvele tuturor speciilor ovipare, imediat dupa eclozare, puiet de pana in 6 m..

14,04LEI

Tetra TetraMin Baby 66ml

Hrana pentru pestii tineri cu lungime de pana la 1 cm, bogata in proteine recomandata pentru a preveni carentele de nutritie la pestii tineri. Formul..

14,99LEI

Dajana Pet Spirulina Professional 100 ml

Cu un continut ridicat de proteine si beta-caroten. Potrivit pentru obtinerea hranei speciale sau pentru hranirea directa, de exemplu pentru caviar, a..

22,85LEI