Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Sticks & Crisps

Sticks & Crisps
Produse pe pagină:
Sortare după:

Tetra TetraMin Pro Crisps

Hrana Tetramin Pro Crisps cu valoare nutritiva ridicata - preparata la nivel scazut de caldura, ce pastreaza o calitate ridicata a nutrientilor. Aceat..

4,76LEI

Tetra Min Pro Energy 12 g

Hrana pentru pesti Tetra Pro Energy, hrana PREMIUM cu valoare nutritiva ridicata pentru toate speciile de pesti ornamentali. Este preparata la nivel s..

5,24LEI

Tetra Pro Colour 12g

Hrana pentru pesti Tetra Pro Color Crisps. Hrana pentru toti pestii ornamentali - intensifica coloritul natural al pestilor. Are o valoare nutritiva r..

5,24LEI

TetraPro Algae

Hrana pentru pesti Tetra Algae premium pentru toti pestii ornamentali ierbivori - creste rezistenta la boli si vitalitatea pestilor. Contine un ameste..

5,24LEI

Tetra Goldfish Sticks

Hrana pentru pesti Tetra Goldfish Color Sticks, hrana premium sub forma de stixuri pentru toate speciile de carasi ornamentali de acvariu si alti pest..

8,81LEI

Dajana Pet Gold Colour floating chips

Hrana sub forma de chips completa pentru pestii ornamentali , pestisorii aurii si speciile mai micide pesti ornamentali din bazinele de gradina Contin..

9,04LEI

Dajana Pet Cichlid Sticks

CICHLID STICS Hrana complexa pentru ciclide medii si mari.  Continut: peste si derivate din peste, cereale, concentrat proteic vegetal, dr..

11,90LEI

Hikari Food Stix 57gr

Mix echilibrat optim care stimuleaza atingerea dimensiunii maxime ale pestilor. Dezvoltata dupa numeroase studii cu privire la vederea, mirosul si ..

25,70LEI