Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Wafers

Wafers
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Spirulina Wafers

44 %   proteine 5,5 %  grasimi 8 %   umiditate 2,5 %   fibre 6,5 %  pulbere 24000 U.I. /..

4,52LEI

Dajana Pet Wafer Disc Mix 100ml./250ml./200g./1kg.

Dajana Pet Wafer Discs Mix este hrana pentru pesti sub forma de discuri submersibile. Hrana complete pentru toate speciile de pesti si crustacei de ad..

4,52LEI

Hikari Algae Wafers

In 1991, cand este dezvoltata hrana - Hikari Tropical Algae Wafers, nu a existat nici un alt aliment care sa mentina somni Plec (plecostomus), in star..

10,54LEI

Dajana Pet ISF Vegetable Wafers 100ml

The product is a complete food for all species of omnivorous and herbivorous tropical fish with a multibiotic effect. The new GAFF FORMULA is free of ..

11,30LEI

Hikari Mini Algae Wafers

Produsul contine o cantitate mare de materiale vegetale, care sunt preferate de Placostomus si de alți pesti algivori. Hrana este bogata in substan..

12,30LEI

Hikari Sinking Wafers

Hikari Sinking Wafers este o hrana zilnica, adecvat pentru pesti care traiesc la fundul acvariului - Acanthophthalmus, Corydoras trilineatus, Silurus ..

12,30LEI

EHEIM Green Wafers

EHEIM Green Wafers Hrana esentiala pentru toate speciile de pesti de fund. Compusa din produse naturale proaspete: creveti salbatice, herin..

32,38LEI

Hikari Massivore Delite 380gr

Beneficii superioare hranei vii: Creata special pentru nevoile majoritatii pestilor carnivori, fara riscul transferului de paraziti sau bacterii, frec..

137,80LEI