Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Wafers

Wafers
Produse pe pagină:
Sortare după:
Tetra Wafer Mix Out Of Stock

Tetra Wafer Mix

Hrana mixta continand materie prima pentru pestii carnivore si ierbivori. Tetra Wafer Mix contine spirulina si este hrana ideala pentru creveti si org..

5,47LEI

Dajana Pet Spirulina Wafers

44 %   proteine 5,5 %  grasimi 8 %   umiditate 2,5 %   fibre 6,5 %  pulbere24000 U.I. / kg   vitamin A 4000 U.I. / kg   vitamin D3 300 mg / ..

9,28LEI

Dajana Pet Wafer Disc Mix 100ml./250ml./200g./1kg.

Dajana Pet Wafer Discs Mix este hrana pentru pesti sub forma de discuri submersibile. Hrana complete pentru toate speciile de pesti si crustacei de ad..

9,28LEI

Hikari Algae Wafers

In 1991, cand este dezvoltata hrana - Hikari Tropical Algae Wafers, nu a existat nici un alt aliment care sa mentina somni Plec (plecostomus), in star..

10,00LEI

Hikari Mini Algae Wafers

Produsul contine o cantitate mare de materiale vegetale, care sunt preferate de Placostomus si de alți pesti algivori.Hrana este bogata in substan..

11,66LEI

Hikari Sinking Wafers

Hikari Sinking Wafers este o hrana zilnica, adecvat pentru pesti care traiesc la fundul acvariului - Acanthophthalmus, Corydoras trilineatus, Silurus ..

11,66LEI

EHEIM Green Wafers

EHEIM Green WafersHrana esentiala pentru toate speciile de pesti de fund.Compusa din produse naturale proaspete: creveti salbatice, hering, al..

30,70LEI

Hikari Massivore Delite 380gr

Beneficii superioare hranei vii: Creata special pentru nevoile majoritatii pestilor carnivori, fara riscul transferului de paraziti sau bacterii, frec..

130,42LEI