Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

EasyLife

Produse pe pagină:
Sortare după:

Easy Life pH Buffer 500ml

Amestec concentrat pentru cresterea kH si stabilizarea pH-ului la un nivel corect.Dozaj: 300 ml se foloseşte pentru cca 18.100 dKH. Produsul include l..

59,74LEI

Easy Life ProFito

ProFito Fertilizant profesional pentru plante Easy-Life ProFito este un fertilizant universal foarte concentrat, care este indicat tuturor plant..

22,09LEI

Easy Life Easy Carbo

EasyCarbo Carbonul este esential pentru plante EasyCarbo poate fi utilizat in acvarii cu sau fara adaos suplimentar de CO2.  Daca intr-u..

22,09LEI

Easy Life AlgExit

AlgExit Apa curata fara alge! Algele se produc in momentul in care in acvariu apare un dezechilibru al apei. Aceasta cauza se datoreaza hranirii..

36,90LEI

Easy Life Filtre Liquide

Solutie pentru conditionarea apei din acvari EASY-LIFE FILTER MEDIUM Liquide Filter Medium - solutie cu actiune tonica si profilactica pentru ..

22,09LEI

Easy Life EasyStart 100ml

EasyStart Solutie Easy Life Easystart pentru acvarii Solutia Easy Life Easystart curata apa si filtrul din acvariu, datorita culturilor active d..

22,09LEI

Easy Life Voogle 250ml

Voogle Primul ajutor pentru bolile pestilor fara antibiotice Voogle creeaza conditii excelente pentru pesti si altii locuitori din acvariu cu ap..

41,42LEI

Easy Life Blue Exit 250ml

Blue Exit Easy Life Blue Exit este un produs eficient impotriva cianobacteriilor.  Easy Life Blue Exit este un produs eficient impotriva ci..

36,90LEI

Easy Life Ferro 250 ml

Ferro: Fier Foarte puternic si concentrat. Fierul este esential pentru buna dezvoltare a plantelor, acesta ajuta procesul de clorifila ce face c..

34,14LEI

Easy Life Fosfo 250ml

Fosfo: Fosfor Solutie fertilizanta pentru plantele de acvariu. In urma unui deficit de sau a unui raport impropriu de nitrati-fosfati, produsele..

34,14LEI

Easy Life Nitro 250ml

Nitro: Azot Solutie fertilizanta pentru plantele de acvariu Odata cu introducerea de nitrati (Easy Life Nitro) sau fosfati (Easy Life Fosfo) adi..

34,14LEI

Easy Life Kalium-Potassium 250ml

Potassium: Potasiu Kalium-Potassium este o sursa concentrata de potasiu (K) Un element foarte important pentru o crestere viguroasa a plantelor ..

34,14LEI

Easy Life Catappa-X 100ml

Frunze de Catappa sub forma lichida Frunzele de Catappa se adauga in apa din acvariu datorita efectului de insanatosire pe care il au asupra pestil..

22,09LEI

Easy Life Multicura

Solutie-tratament cu spectru larg de actiune impotriva afectiunilor frecvente ale pestilor tropicali din acvariile cu apa dulce. Multicura actioneaza ..

49,95LEI

Easy Life Maxicoral B 500ml

MaxiCoral A и MaxiCoral B Pentru corali fascinanti! Corali sanatosi si colorati intens in acvariu marin sunt incredibil atractivi. Max..

49,70LEI

Easy Life Maxicoral A 500ml

MaxiCoral A и MaxiCoral B Pentru corali fascinanti! Corali sanatosi si colorati intens in acvariu marin sunt incredibil atractivi. Max..

49,70LEI

Easy Life Anti-Spot 250ml

EASY LIFE Anti-spot - preparat impotriva ectoparazitilor la pesti Easy Life Anti-Spot este deosebit de eficace impotriva petelor albe (Ichthyophthi..

49,95LEI

Easy Life Iodine 500ml

Iodine - Iod Supliment de iod Iodul previne corali ii protejeaza  impotriva radiatiilor UV. Formeaza o protectie naturala impotriva tuturor t..

53,46LEI

Easy Life Calcium 500ml

Calcium/Calciu Calciul este un element esential pentru cresterea de corali. Continutul optim de calciu este de 410-450 ppm. Stabilizat multiplu...

53,46LEI

Easy Life Magnesium 500ml

Magnesium Easy-Life Magnesium este o sursa puternica si concentrata de magneziu pentru corali vigurosi si sanatosi. Concentratia optima de magne..

53,46LEI

Easy Life Strontium 500ml

Strontium: Strontiu - supliment Strontiul este un element important pentru cresterea coralilor. Concentratia optima de strontiu intr-un acvariu ..

53,46LEI

Easy Life Halt Parasites 200ml

Easy Life Halt Parasites - impotriva "grisului" la pestii marini Este eficient mai ales impotriva ichtioftiriazei marine (Cryptocaryon ir..

63,75LEI

Easy Life 5in1 Test Strips

Test 5 in 1 Benzile de calitate inalta Easy-Life 5 in 1 va ofera rapid informatii de incredere despre cele mai importante caracteris..

83,58LEI