Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

EasyLife

Produse pe pagină:
Sortare după:

Easy Life Voogle 250ml

Voogle Primul ajutor pentru bolile pestilor fara antibiotice Voogle creeaza conditii excelente pentru pesti si altii locuitori din acvariu cu ap..

35,78LEI

Easy Life 5in1 Test Strips

Test 5 in 1 Benzile de calitate inalta Easy-Life 5 in 1 va ofera rapid informatii de incredere despre cele mai importante caracteristici ale apei d..

72,05LEI

Easy Life AlgExit

AlgExit Apa curata fara alge! Algele se produc in momentul in care in acvariu apare un dezechilibru al apei. Aceasta cauza se datoreaza hranirii..

31,83LEI

Easy Life Anti-Spot 250ml

EASY LIFE Anti-spot - preparat impotriva ectoparazitilor la pesti Easy Life Anti-Spot este deosebit de eficace impotriva petelor albe (Ichthyophthi..

49,10LEI

Easy Life Blue Exit 250ml

Blue Exit Easy Life Blue Exit este un produs eficient impotriva cianobacteriilor.  Easy Life Blue Exit este un produs eficient impotriva cianoba..

31,83LEI

Easy Life Calcium 500ml

Calcium/Calciu Calciul este un element esential pentru cresterea de corali. Continutul optim de calciu este de 410-450 ppm. Stabilizat multiplu...

52,56LEI

Easy Life Catappa-X 100ml

Frunze de Catappa sub forma lichida Frunzele de Catappa se adauga in apa din acvariu datorita efectului de insanatosire pe care il au asupra pestil..

18,01LEI

Easy Life Easy Carbo

EasyCarbo Carbonul este esential pentru plante EasyCarbo poate fi utilizat in acvarii cu sau fara adaos suplimentar de CO2.  Daca intr-un acv..

19,00LEI

Easy Life EasyStart 100ml

EasyStart Solutie Easy Life Easystart pentru acvarii Solutia Easy Life Easystart curata apa si filtrul din acvariu, datorita culturilor active d..

19,00LEI

Easy Life Ferro 250 ml

Ferro: Fier Foarte puternic si concentrat. Fierul este esential pentru buna dezvoltare a plantelor, acesta ajuta procesul de clorifila ce face c..

29,36LEI

Easy Life Filtre Liquide

Solutie pentru conditionarea apei din acvari EASY-LIFE FILTER MEDIUM Liquide Filter Medium - solutie cu actiune tonica si profilactica pentru acvar..

19,00LEI

Easy Life Fosfo 250ml

Fosfo: Fosfor Solutie fertilizanta pentru plantele de acvariu. In urma unui deficit de sau a unui raport impropriu de nitrati-fosfati, produsele..

29,36LEI

Easy Life Halt Parasites 200ml

Easy Life Halt Parasites - impotriva "grisului" la pestii marini Este eficient mai ales impotriva ichtioftiriazei marine (Cryptocaryon irritans) si..

62,67LEI

Easy Life Iodine 500ml

Iodine - Iod Supliment de iod Iodul previne corali ii protejeaza  impotriva radiatiilor UV. Formeaza o protectie naturala impotriva tuturor tipuri..

52,56LEI

Easy Life Kalium-Potassium 250ml

Potassium: Potasiu Kalium-Potassium este o sursa concentrata de potasiu (K) Un element foarte important pentru o crestere viguroasa a plantelor ..

29,36LEI