Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

EasyLife

Produse pe pagină:
Sortare după:
Easy Life Voogle 250ml Out Of Stock

Easy Life Voogle 250ml

VooglePrimul ajutor pentru bolile pestilor fara antibioticeVoogle creeaza conditii excelente pentru pesti si altii locuitori din acvariu cu ap..

34,51LEI
Easy Life 5in1 Test Strips Out Of Stock

Easy Life 5in1 Test Strips

Test 5 in 1Benzile de calitate inalta Easy-Life 5 in 1 va ofera rapid informatii de incredere despre cele mai importante caracteristici ale apei d..

69,50LEI
Easy Life AlgExit Out Of Stock

Easy Life AlgExit

AlgExitApa curata fara alge!Algele se produc in momentul in care in acvariu apare un dezechilibru al apei. Aceasta cauza se datoreaza hranirii..

30,70LEI
Easy Life Anti-Spot 250ml Out Of Stock

Easy Life Anti-Spot 250ml

EASY LIFE Anti-spot - preparat impotriva ectoparazitilor la pestiEasy Life Anti-Spot este deosebit de eficace impotriva petelor albe (Ichthyophthi..

47,36LEI
Easy Life Blue Exit 250ml Out Of Stock

Easy Life Blue Exit 250ml

Blue ExitEasy Life Blue Exit este un produs eficient impotriva cianobacteriilor. Easy Life Blue Exit este un produs eficient impotriva cianoba..

30,70LEI
Easy Life Calcium 500ml Out Of Stock

Easy Life Calcium 500ml

Calcium/CalciuCalciul este un element esential pentru cresterea de corali.Continutul optim de calciu este de 410-450 ppm. Stabilizat multiplu...

50,69LEI
Easy Life Catappa-X 100ml Out Of Stock

Easy Life Catappa-X 100ml

Frunze de Catappa sub forma lichidaFrunzele de Catappa se adauga in apa din acvariu datorita efectului de insanatosire pe care il au asupra pestil..

17,37LEI
Easy Life Easy Carbo Out Of Stock

Easy Life Easy Carbo

EasyCarboCarbonul este esential pentru planteEasyCarbo poate fi utilizat in acvarii cu sau fara adaos suplimentar de CO2. Daca intr-un acv..

18,33LEI
Easy Life EasyStart 100ml Out Of Stock

Easy Life EasyStart 100ml

EasyStartSolutie Easy Life Easystart pentru acvariiSolutia Easy Life Easystart curata apa si filtrul din acvariu, datorita culturilor active d..

18,33LEI
Easy Life Ferro 250 ml Out Of Stock

Easy Life Ferro 250 ml

Ferro: FierFoarte puternic si concentrat.Fierul este esential pentru buna dezvoltare a plantelor, acesta ajuta procesul de clorifila ce face c..

28,32LEI
Easy Life Filtre Liquide Out Of Stock

Easy Life Filtre Liquide

Solutie pentru conditionarea apei din acvari EASY-LIFE FILTER MEDIUMLiquide Filter Medium - solutie cu actiune tonica si profilactica pentru acvar..

18,33LEI
Easy Life Fosfo 250ml Out Of Stock

Easy Life Fosfo 250ml

Fosfo: FosforSolutie fertilizanta pentru plantele de acvariu.In urma unui deficit de sau a unui raport impropriu de nitrati-fosfati, produsele..

28,32LEI
Easy Life Halt Parasites 200ml Out Of Stock

Easy Life Halt Parasites 200ml

Easy Life Halt Parasites - impotriva "grisului" la pestii mariniEste eficient mai ales impotriva ichtioftiriazei marine (Cryptocaryon irritans) si..

60,45LEI
Easy Life Iodine 500ml Out Of Stock

Easy Life Iodine 500ml

Iodine - Iod Supliment de iodIodul previne corali ii protejeaza  impotriva radiatiilor UV. Formeaza o protectie naturala impotriva tuturor tipuri..

50,69LEI
Easy Life Kalium-Potassium 250ml Out Of Stock

Easy Life Kalium-Potassium 250ml

Potassium: PotasiuKalium-Potassium este o sursa concentrata de potasiu (K)Un element foarte important pentru o crestere viguroasa a plantelor ..

28,32LEI