Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Filtru media

Filtru media

Filtru media este tot ceea ce care poate fi plasat intr-un filtru pentru a creste calitatea apei, a asigura o apa limpede si curata si pentru a asigura o apa optima pentru viata. Practic, filtrarea este absolut obligatorie intr-un acvariu, exista trei tipuri de filtrare: mecanica, chimica si biologica.

Filtrare mecanica: reprezinta elementele cu structura poroasa care purifica apa. Apa trece printr-o serie de materiale filtrante ce retin particulele din apa. Acest tip de filtrare nu afecteaza in niciun fel compozitia biochimica a apei.

Filtrare biologica: reprezinta elementele care asigura un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor benefice care ajuta la descompunerea deseurilor si la reducerea toxicitatii apei. Acest tip de filtrare afecteaza compozitia apei.

Filtrare chimica: se foloseste mai rar decat cele mecanice si biologice, dar poate fi chiar si mai eficienta la purificarea apei de substantele nocive. Filtrarea chimica poate include carbune activ (elimina materiile poluante din acvariul Dvs., neutralizeaza efectul toxic al clorului in cazul apei proaspete de la robinet, neutralizeaza substantele medicamentoase), rasina schimbatoare de ioni (destinata eliminarii amoniacului, nitratilor si anumitor tipuri de compusi organici) etc.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Bio balls S-F, 28 mm

Bio balls marimea S pentru filtre. Pretul este pentru o singura bucata...

0,63LEI

Vata bio RS-M 32x12 cm

Vata bio pentru filtrarea apei din acvariu...

7,53LEI

Aqua Clear 30 Activated Carbon-V Filter media

Filter media Aqua Clear 30 Activated Carbon-V. Extremely efficient technology developed on the basis of activated carbon: Adsorbs odors, discol..

12,30LEI

Activated carbon Fluval Carbon C3

Fluval® C3 activated carbon improves the transparency of water in freshwater and saltwater aquariums. It is designed for the Fluval® C3 filter and off..

13,55LEI

Activated carbon Fluval Carbon C2

Fluval® C2 activated carbon improves the transparency of water in freshwater and saltwater aquariums. It is designed for the Fluval® C2 filter and pro..

14,06LEI

Carbune activ Hailea 500g

Carbunele activ este utilizat in acvaristica, pentru filtrarea chimica si "scoate" in principal gazele dizolvate in apa (clor) dar si clorur..

15,06LEI

Placa de burete filtrant 25x25x3 cm - 10ppi

Placa de burete filtrant albastra special conceputa pentru utilizarea in mediile de filtrare a diverselor sisteme de filtrare a apei.  Excelenta ..

15,06LEI

Vata bio RS-L - 90 х 30 cm

Vata RS electrical Culori: alb si albastru Marime: L..

18,83LEI

SeaChem De*nitrate ™

Seachem De*nitrate™ este un material economic, natural,  poros, cu o distributie a porilor si o geometrie care promoveaza atat o denitrific..

19,33LEI

Placa de burete filtrant 25x25x5 cm - 10ppi

Placa de burete filtrant albastra special conceputa pentru utilizarea in mediile de filtrare a diverselor sisteme de filtrare a apei.  Excelenta ..

20,08LEI

Activated carbon Fluval Carbon C4

Fluval C4 activated carbon improves the transparency of water in freshwater and saltwater aquariums. It is designed for the Fluval C4 filter and has e..

21,59LEI

Eheim Karbon

Carbon filtrant pentru apa clara - pentru filtrarea initiala la instalare sau indepartarea reziduurilor din apa dulce. In plasa si..

26,36LEI

EHEIM Synth

EHEIM SYNTH Vata pentru filtrarea fina, purifica apa inainte sa intre in acvariu. Potrivita pentru apa dulce sau sarata. Vata fina contribuie la pu..

26,36LEI

Filtre media AquaEL ZeoMAX PLUS

Un produs natural – zeolit. Mediu de filtrare sub forma de pietris fin. Structura chimica unica absoarbe in mod ideal poluantii organici.&n..

26,36LEI

EHEIM Classic 250 2213 Media Bag

 Sacul are volum de 2 litri si este potrivit pentru media filtre variate...

26,86LEI

SeaChem Matrix ™

Matrix ™ este un biomediu cu o mare porozitate, care ofera o biofiltrare eficienta pentru eliminarea deseurilor de azot. Matrix ™ este un ..

27,36LEI

Fluval Carbon

Acest cărbune activ este un mediu filtrant care purifică apa în exces de materie organică și toxine. Se introduce în punga de filtrare dup..

29,87LEI

Fluval Zeo-Carb 450 gr. ( 3x150 )

Fluval Zeo-Carb este un amestec de o calitate superioara compus de Fluval Carbon si Fluval Ammonia Remover. Lucrand impreuna, aceste materiale filtran..

29,87LEI
Hailea Inele ceramice 1kg -20%

Hailea Inele ceramice 1kg

Inelele ceramice au o suprafata poroasa care pot fi colonizate de bacteriile benefice apei din acvariu, nitrosomonas si nitrobacter (bacteriile nitrif..

40,16LEI 32,13LEI