Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Filtre specializate

Filtre specializate
Produse pe pagină:
Sortare după:

Burete biochimic filtru RS-130K

Burete biochimic filtru RS-130K Potrivita pentru acvarii pana la 60 L..

22,34LEI

Burete biochimic filtru RS-430K

Mentine pestii sanatosi si apa intr-o starea buna...

39,16LEI

Burete biochimic filtru RS-280K

Mentine pestii sanatosi si apa intr-o starea buna..

28,87LEI

EHEIM Prefiltru

Prefiltru ce ajuta la filtrarea preliminara inainte de intrarea in filtrul extern. Filtrul este compus din 2 segmente ce pot fi demontate si curatati ..

76,30LEI

Filtru intern de burete dublu Elite

Filtru intern de burete dublu de o calitate inalta. Asigura filtrarea mecanica si biologica a apei. Poate fi folosit atat in combinatie cu o pomp..

56,73LEI

Filtru intern de burete Elite

Filtru intern de burete de o calitate inalta. Asigura filtrarea mecanica si biologica a apei. Poate fi folosit atat in combinatie cu o pompa de apa, c..

42,17LEI

Filtru AquaClear pentru pompe de apa de tip Power Head

Filtrul este foarte usor de instalat. Filtreaza cu usurinta particule de pana la 1 mm. Filtrul este ideal pentru limpezirea apei dupa o intretinere co..

36,65LEI

Curatator JBL Top Clean II

Prevenirea eficienta a formarii spumei la suprafata apei (strat alb pe suprafata). Asigura o suprafata de apa curata in mod automat si o concentr..

148,09LEI

Filtru de fund Eheim

Filtru de fund Eheim ideal pentru curatarea fundului acvariului utilizand fluxul de apa impins printr-un sistem de placi asezate sub pietris. Poa..

373,99LEI

Quartz filter RS-4110

The product is a quartz filter from the manufacturer RS Electrical...

271,08LEI

Tunze Reefpack 250

Cu Tunze COMLINE Reefpack 250 este posibil sa se opereze un acvariu de apa de marina 60-250 l. Componentele tehnice sunt perfect adaptate filtrului. A..

898,58LEI