Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Hrana pentru pesti marini

Hrana pentru pesti marini
Produse pe pagină:
Sortare după:

Sera Artemia - Mix 18gr

Artemia este hrana pentru pesti ornamentali. Pentru rezultate optime, la cultura oualelor folositii Sera Sea Salt. Pestii, coralii si alte animale mar..

5,24LEI

Dajana Pet Artemia sub forma de fulgi

A R T E M I A Hrana complexa sub forma de fulgi complet pentru toate tipurile de pesti tropicali. Nu polueaza apa. Contine Artemia (min. 50%)..

9,28LEI

Dajana Pet Marine Gran

Marine Gran Hrana pentru pesti marini. Mod de administrare: Se poate administra de cateva ori pe zi. Administrati doar cantităţile pe care pesti..

11,90LEI

Hikari Marine Seaweed S 45gr

Expertii nostri ne-au ajutat la crearea primei hrana sub forma de pelete cu mai mult de 67% iarba marina. Nivelurile ridicate de arome naturale si ..

16,42LEI

Dajana Pet Artemia Hobby Eggs

Artemia Hobby Eggs Amestec complet de sare marina speciala, stabilizator pH si oua ARTEMIA SALINA pentru o usoara preparare a hranei vii pentru pes..

17,61LEI

TetraFreshDelica Brine Shrimps 48g.

Brine Shrimps are o valoare nutritiva ridicata, carotenoide extrem de eficiente pentru a imbunatati culorile naturale ale pestilor. Valoarea nutrit..

18,80LEI

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes

NutriDiet® Marine Flakes este o dieta premium, echilibrata nutritional, special conceputa pentru a satisface cerintele pestilor marini. SeaChem NutriD..

19,55LEI

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box)

Oua de la Artemia din Ocean Nutrition sunt cu mai mult 90% eclozabilitatea. Larve de Artemia eclozeaza pentru aproximativ 18 pana la 30 de ore. Artemi..

19,99LEI

Hikari Marine S

Contine proteina de o calitate inalta si extract de usturoi. Dieta zilnica perfecta pentru toti pestii marini mai mici, care le asigura toate nutritia..

22,61LEI

Ocean Nutrition Brine Shrimp Plus Flakes

Hrana esentiala sub forma de fulgi toti pesti tropicali. Ingrediente: creveti, peste, plancton Euphasia superba, calmari, uleiuri de peste, soia, f..

22,61LEI

Ocean Nutrition Prime Reef Flakes

Hrana esentiala naturala pentru toti pesti tropicali. O sursa excelenta de proteine marine pure. Continut ridicat de proteine si bogat in vitamine. Im..

22,61LEI

Dajana Pet Spirulina Professional 100 ml

Cu un continut ridicat de proteine si beta-caroten. Potrivit pentru obtinerea hranei speciale sau pentru hranirea directa, de exemplu pentru caviar, a..

22,85LEI

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes este o hrana de inalta calitate si reprezinta o dieta echilibrata nutritional, formulata in mod ideal pentru a s..

23,27LEI

Hikari Marine Seaweed M 90gr

Expertii nostri ne-au ajutat la crearea primei hrana sub forma de pelete cu mai mult de 67% iarba marina. Nivelurile ridicate de arome naturale si ..

26,66LEI