Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Naturala

Naturala
Produse pe pagină:
Sortare după:
Sera Artemia - Mix 18gr Out Of Stock

Sera Artemia - Mix 18gr

Artemia este hrana pentru pesti ornamentali. Pentru rezultate optime, la cultura oualelor folositii Sera Sea Salt. Pestii, coralii si alte animale mar..

5,24LEI
Dajana Pet Artemia Hobby Eggs Out Of Stock

Dajana Pet Artemia Hobby Eggs

Artemia Hobby EggsAmestec complet de sare marina speciala, stabilizator pH si oua ARTEMIA SALINA pentru o usoara preparare a hranei vii pentru pes..

17,61LEI
TetraFreshDelica Brine Shrimps 48g. Out Of Stock

TetraFreshDelica Brine Shrimps 48g.

Brine Shrimps are o valoare nutritiva ridicata, carotenoide extrem de eficiente pentru a imbunatati culorile naturale ale pestilor.Valoarea nutrit..

18,80LEI
Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box) Out Of Stock

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box)

Oua de la Artemia din Ocean Nutrition sunt cu mai mult 90% eclozabilitatea. Larve de Artemia eclozeaza pentru aproximativ 18 pana la 30 de ore. Artemi..

19,99LEI
Dajana Pet Artemia Profi Out Of Stock

Dajana Pet Artemia Profi

A R T E M I A    P R O F I Hrana pe baza de oua ARTEMIA SALINA –hrana organica Hrana preferata de toti crescatori profesionisti de puiet R..

29,99LEI

Ocean Nutrition Red Seaweed (with free seaweed clip inside)

Alge marine uscate rosii. Hrana potrivita pentru toti pesti marini si de apa dulce de pesti omnivori si ierbivori si toate nevertebrate.Continut: ..

45,93LEI

Ocean Nutrition Brown Seaweed (with free seaweed clip inside)

Sursa optima de hrana pentru pentru toti pesti marini si de apa dulce de pesti omnivori si ierbivori si toate nevertebrate. Algele marine maro sunt un..

47,60LEI

Ocean Nutrition Green Seaweed (with free seaweed clip inside)

Sursa optima de hrana pentru toti pesti marini si de apa dulce de pesti omnivori si ierbivori si toate nevertebrate.. Algele marine verzi sunt un supl..

50,69LEI
Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp eggs (box) Out Of Stock

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp eggs (box)

100% oua de artemia din Great Salt Lake. Eclozeaza usor. Ambalajul interior inovator Nitro Pack asigura eclozarea sigura. Ideal pentru bazinele de rec..

59,50LEI