Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Hrana

Hrana
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dajana Pet Gold -20%

Dajana Pet Gold

Hrana completa pentru pestii aurii Ingrediente: faina de peste, cereale, concentrate de proteine vegetale, drojdii uscate, nevertebrate, alge, u..

2,86LEI 2,28LEI
Dajana Pet Nano Gran -20%

Dajana Pet Nano Gran

Hrana esentiala pentru toate tipurile de crustacee de apa dulce si de apa sarata.   Cu o formula unica care este cu proportii echilibrate a tutu..

2,86LEI 2,28LEI
Dajana Pet Colour -20%

Dajana Pet Colour

Hrana completa speciala, sub forma de fulgi, destinata tuturor tipurilor de pesti de acvariu sau de iaz. Contine substante naturale care mentin frumus..

3,09LEI 2,48LEI
Dajana Pet Guppy Gourmet -20%

Dajana Pet Guppy Gourmet

Fulgi pentru hrana pestilor Guppy in acvariu. Contine extras de usturoi, proteine, spirulina, lecitina, grasimi, produse piscicole ,vitamine, minerale..

3,33LEI 2,67LEI
Tetra Goldfish -20%

Tetra Goldfish

Hrana pentru carasi aurii sub forma de fulgi pentru intensificarea culorii. Pentru sanatatea, culoarea si vitalitatea pestilor. Formula activa BioActi..

3,33LEI 2,67LEI
Tetra TetraMin -20%

Tetra TetraMin

Tetra Min – hrana fulgi pentru pesti tropicali Fulgi premium pentru echilibrul alimentar. Aceasta hrana clasica contine toti nutrientii, vitaminele si..

3,81LEI 3,05LEI
Tetra Discus -20%

Tetra Discus

Hrana premium, echilibrata din punct de vedere nutritional. Calitatea excelenta a Tetra Discus garanteaza tot ce e mai bun pentru Discus si alte speci..

4,05LEI 3,24LEI
Hrana pentru Betta Dajana Pet Betta -20%

Hrana pentru Betta Dajana Pet Betta

Hrana completa pentru Betta (Betta splendens) si alti pesti labirint (peste paradis, Gourami).  Acest amestec nutritiv contine fulgi mici si animale ..

4,28LEI 3,43LEI
Tetra Guppy 12g -20%

Tetra Guppy 12g

Hrana completa cu formula speciala pentru pestii guppy si alti vivipari. Contine aditivi naturali pentru intensificarea culorii. Fulgii de dimensiuni ..

4,28LEI 3,43LEI
Tetra Rubin -20%

Tetra Rubin

Hrana pentru pesti sub forma de fulgi cu intensificatori naturali de culoare, pentru toti pestii ornamentali. Cu materii prime speciale (fara hormoni)..

4,28LEI 3,43LEI
TetraPhyll -20%

TetraPhyll

Hrana pentru pesti Tetra Phyll sub forma de fulgi pentru toti pestii ornamentali ierbivori, ideala pentru pestii vivipari. Acest produs contine vitami..

4,28LEI 3,43LEI
Dajana Pet Tropi Gran Mix -20%

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Hrana completa sub forma de fulgi din proteine superioare pentru toate speciile de pesti ornamentali. Amestec de 7 tipuri de fulgi speciali cu o propo..

4,52LEI 3,62LEI
Tetra Min Granules 15g -20%

Tetra Min Granules 15g

TetraMin Granule e o mancare completa sub forma granulata pentru toti pestii ornamentali si are un nivel ridicat de acceptare. Granulele fine se inmoa..

4,52LEI 3,62LEI
Dajana Pet Daphnia -20%

Dajana Pet Daphnia

Hrana pentru toti pestii de acvariu...

4,74LEI 3,79LEI