Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Hranire

Hranire
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Gold

Hrana completa pentru pestii auriiIngrediente: faina de peste, cereale,concentrate de proteine vegetale, drojdii uscate, nevertebrate, alge, u..

2,86LEI

Dajana Pet Nano Gran

Hrana esentiala pentru toate tipurile de crustacee de apa dulce si de apa sarata. Cu o formula unica care este cu proportii echilibrate a tutu..

2,86LEI

Dajana Pet Colour

Hrana completa speciala, sub forma de fulgi, destinata tuturor tipurilor de pesti de acvariu sau de iaz. Contine substante naturale care mentin frumus..

3,09LEI

Dajana Pet Guppy Gourmet

Fulgi pentru hrana pestilor Guppy in acvariu. Contine extras de usturoi, proteine, spirulina, lecitina, grasimi, produse piscicole ,vitamine, minerale..

3,33LEI
Tetra Goldfish Out Of Stock

Tetra Goldfish

Hrana pentru carasi aurii sub forma de fulgi pentru intensificarea culorii. Pentru sanatatea, culoarea si vitalitatea pestilor. Formula activa BioActi..

3,33LEI
Tetra Betta Granules 5g Out Of Stock

Tetra Betta Granules 5g

Tetra Betta Granules este hrana de inalta calitate special creata pentru pestii Betta. Bogata in proteine animale naturale din creveti oceanici si cre..

3,81LEI
Tetra Discus Out Of Stock

Tetra Discus

Hrana premium, echilibrata din punct de vedere nutritional. Calitatea excelenta a Tetra Discus garanteaza tot ce e mai bun pentru Discus si alte speci..

3,81LEI
Tetra TetraMin Out Of Stock

Tetra TetraMin

Tetra Min – hrana fulgi pentru pesti tropicali Fulgi premium pentru echilibrul alimentar. Aceasta hrana clasica contine toti nutrientii, vitaminele si..

3,81LEI

Hrana pentru Betta Dajana Pet Betta

Hrana completa pentru Betta (Betta splendens) si alti pesti labirint (peste paradis, Gourami).  Acest amestec nutritiv contine fulgi mici si animale ..

4,28LEI
Tetra Guppy 12g Out Of Stock

Tetra Guppy 12g

Hrana completa cu formula speciala pentru pestii guppy si alti vivipari. Contine aditivi naturali pentru intensificarea culorii. Fulgii de dimensiuni ..

4,28LEI
Tetra Rubin Out Of Stock

Tetra Rubin

Hrana pentru pesti sub forma de fulgi cu intensificatori naturali de culoare, pentru toti pestii ornamentali. Cu materii prime speciale (fara hormoni)..

4,28LEI
TetraPhyll Out Of Stock

TetraPhyll

Hrana pentru pesti Tetra Phyll sub forma de fulgi pentru toti pestii ornamentali ierbivori, ideala pentru pestii vivipari. Acest produs contine vitami..

4,28LEI

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Hrana completa sub forma de fulgi din proteine superioare pentru toate speciile de pesti ornamentali. Amestec de 7 tipuri de fulgi speciali cu o propo..

4,52LEI
Tetra Min Granules 15g Out Of Stock

Tetra Min Granules 15g

TetraMin Granule e o mancare completa sub forma granulata pentru toti pestii ornamentali si are un nivel ridicat de acceptare. Granulele fine se inmoa..

4,52LEI