Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Preparate si teste

Preparate si teste
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Prevent Tratament pentru dezinfectarea apei din acvariu

Agent de dezinfectare a apei din acvarii. Produs pentru dezinfectia preventiva a apei, in special dupa achizitionarea de noi pesti sau adaugarea de hr..

4,28LEI

Dajana Pet Acriflavin

Preparat care ajuta pestii din acvariu si apa sa scape de mucegai (ciuperci) si infectii parazitare. In concentratie diluata este potrivit si la trata..

4,76LEI

Dajana Pet Algicid

DAJANA Algicid impotriva profiferarii in exces a algelor din acvariu 100ML Preparat impotriva profiferarii in exces a algelor din acvariu. In caz d..

4,76LEI

Dajana Pet Aloe Gel

Acest preparat contine extract pur de ALOE VERA (Aloe barbadensis Miller), se caracterizeaza printr-un spectru larg de efecte curative si anti-stres a..

4,76LEI

Dajana Pet Biofiltr Filtru biologic pentru apa din acvariu

Biofiltr  DAJANA Biofiltr Filtru biologic pentru apa din acvariu. Filtru biologic pentru acvarii, ce contine bacterii vii care scad nivelul de nit..

4,76LEI

Dajana Pet Chlor Stop Solutie pentru indepartarea clorului din apa

Agent de inlaturare a clorinei din apa excesiv de clorinata. Se foloseste la instalarea noului acvariu şi la schimbarea apei in locuri cu concentratie..

4,76LEI

Dajana Pet Formol

Preparat impotriva hidroizilor, purecilor de apa (argulus) si ciliatilor – trichodina a tetrahymena.  Doza: 5 – 10 ml la 100 l de apa din acvariu. ..

4,76LEI

Dajana Pet Malachite Green 20ml/100ml

Dajana Pet Malachite Green Agent impotriva iritatiilor (Ichtiophthirius multipfiliis), chilodonella, costia, trichodina, tatrahimena si mucegaiului..

4,76LEI

Dajana Pet Methylen Blue Tratament pentru apa din acvariu 20ml/100ml/250ml/500ml

DAJANA METHYLEN BLUE TRATAMENT PENTRU APA DIN ACVARIU  Agent de dezinfectie si oxidare a apei de acvarii. Acest produs are propietati dezinfectant..

4,76LEI

Dajana Pet Molucid 20 ml

MOLUCID Agent pentru exterminarea melcilor sau altor nevertebrate nedorite, introduse in acvariu impreuna cu plantele sau cu hrana.  Indicatii de ..

4,76LEI

Dajana Pet Oidimol

OIDIMOL Preparat eficient impotriva tuturor tipurilor de paraziti externi ai pielii, in special impotriva dinoflagelatilor (paraziti mici albi de d..

4,76LEI

Dajana Pet Start Plus

Start Plus Preparat de inmuiere a apei obisnuite de robinet pe care o folositi in acvariul dvs. se foloseste la instalarea noului acvariu si in caz..

4,76LEI

Dajana Pet FMC

Doza : 1 -1.1 ml la 100 l de apa de acvariu. MOD DE UTILIZARE:  Inainte de inceperea tratamentului, trebuie sa inlocuiti 1/2 - 2/3 din volumul acvar..

5,95LEI

Dajana Pet Crystal Water 2 x 20 g

CRISTAL WATER Preparat necesar sub forma de plic pentru a obtine o apa curata in acvariu Un material mineral de filtrare cu o activitate de o luna. ..

7,85LEI