Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Produse care imbunatatesc calitatea apei

Produse care imbunatatesc calitatea apei
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Aloe Gel

Acest preparat contine extract pur de ALOE VERA (Aloe barbadensis Miller), se caracterizeaza printr-un spectru larg de efecte curative si anti-stres a..

4,76LEI

Dajana Pet Chlor Stop Solutie pentru indepartarea clorului din apa

Agent de inlaturare a clorinei din apa excesiv de clorinata. Se foloseste la instalarea noului acvariu şi la schimbarea apei in locuri cu concentratie..

4,76LEI

Dajana Pet Start Plus

Start Plus Preparat de inmuiere a apei obisnuite de robinet pe care o folositi in acvariul dvs. se foloseste la instalarea noului acvariu si in caz..

4,76LEI

Dajana Pet Crystal Water 2 x 20 g

CRISTAL WATER Preparat necesar sub forma de plic pentru a obtine o apa curata in acvariu Un material mineral de filtrare cu o activitate de o luna. ..

7,85LEI

Dajana Pet Clear Aqua 100ml Solutie pentru purificarea apei din acvariu

Preparat necesar pentru a obtine o apa curata in acvariu. Se foloseste pentru fluidizarea / lichidizarea turbiditatii din rezervor, cauzata de prolife..

9,04LEI

Aquili Water Conditioner

Aquili Water Conditioner Tratamentul are o actiune imediata transformand apa de la robinet in apa cu proprietati chimice optime supravietuirii si d..

11,66LEI

Aquili Water Conditioner pentru broaste-testoase 125ml

Tratamentul are o actiune imediata transformand apa de la robinet in apa cu proprietati chimice optime supravietuirii si dezvoltarii broastelor testoa..

11,66LEI

Aquili Water Conditioner Red

Aquili Water Conditioner Red Aquili Water Conditioner are o actiune imediata transformand apa de la robinet in apa cu proprietati chimice optime su..

11,66LEI

Aquili Light Water

Aquili Light Water Clarifica si controleaza fosfati in acvariu. Face apa clara si stralucitoara.  Light Water curata apa din acvariu leagand micro..

13,09LEI