Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Preparate de protectie impotriva bolilor si parazitilor

Preparate de protectie impotriva bolilor si parazitilor
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Prevent Tratament pentru dezinfectarea apei din acvariu

Agent de dezinfectare a apei din acvarii. Produs pentru dezinfectia preventiva a apei, in special dupa achizitionarea de noi pesti sau adaugarea de hr..

4,28LEI

Dajana Pet Acriflavin

Preparat care ajuta pestii din acvariu si apa sa scape de mucegai (ciuperci) si infectii parazitare. In concentratie diluata este potrivit si la trata..

4,76LEI

Dajana Pet Formol

Preparat impotriva hidroizilor, purecilor de apa (argulus) si ciliatilor – trichodina a tetrahymena.  Doza: 5 – 10 ml la 100 l de apa din acvariu. ..

4,76LEI

Dajana Pet Malachite Green 20ml/100ml

Dajana Pet Malachite Green Agent impotriva iritatiilor (Ichtiophthirius multipfiliis), chilodonella, costia, trichodina, tatrahimena si mucegaiului..

4,76LEI

Dajana Pet Methylen Blue Tratament pentru apa din acvariu 20ml/100ml/250ml/500ml

DAJANA METHYLEN BLUE TRATAMENT PENTRU APA DIN ACVARIU  Agent de dezinfectie si oxidare a apei de acvarii. Acest produs are propietati dezinfectant..

4,76LEI

Dajana Pet Molucid 20 ml

MOLUCID Agent pentru exterminarea melcilor sau altor nevertebrate nedorite, introduse in acvariu impreuna cu plantele sau cu hrana.  Indicatii de ..

4,76LEI

Dajana Pet Oidimol

OIDIMOL Preparat eficient impotriva tuturor tipurilor de paraziti externi ai pielii, in special impotriva dinoflagelatilor (paraziti mici albi de d..

4,76LEI

Dajana Pet FMC

Doza : 1 -1.1 ml la 100 l de apa de acvariu. MOD DE UTILIZARE:  Inainte de inceperea tratamentului, trebuie sa inlocuiti 1/2 - 2/3 din volumul acvar..

5,95LEI

Dajana Pet Bioicht 100ml Tratament impotriva ichtiozei pestilor

Tratament impotriva ichtiozei pestilor. Agent de dezinfectare a apei din acvariu. Eficient impotriva ichthyophthirius multifillis, puncte albe care..

10,00LEI

Tetra Medica Lifeguard (10 tablete)

Remediu foarte eficient pentru boli comune la pesti. Tratamentul pentru pesti ornamentali Tetra MedicaLifeguard este un remediu extrem de efic..

16,42LEI

Tetra Medica Contralck (100 ml)

Tetra Medica Contralck este produs medicinal eficient impotriva punctelor albe si a altor probleme dermatologice ale pestilor ornamentali tropicali cu..

20,23LEI

Tetra Medica FungiStop (100ml)

Tratament solutie foarte eficient in combaterea infectiilor fungice ( Achyla, Saprolegnia), infectiile membranelor mucoase sau ca masura de preventie ..

20,23LEI