Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

pH si buffer

pH si buffer
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet pH ACID

ACID – scade valoarea pH-ului din acvariul dvs. Doza de baza este de 5 ml la 25 litri de apa de acvariu. Valoarea modificata a pH-ului se va masura do..

7,85LEI

Dajana Pet pH Basic 100ml

Ph Basic – preparat de crestere a valorii pH-ului din acvariul dvs la 7 sau peste 7. Dozaj:  5 ml la 25 litri de apa de acvariu. pH-ul urmeaza sa fie..

7,85LEI

Dajana Pet KH+ 100ml

Prin folosirea preparatului KH+ veti ajunge la cresterea duritatii apei din acvariu. Adaugand 5 ml solutie la 50 litri de apa din acvariu veti obti..

9,04LEI

Easy Life Catappa-X 100ml

Frunze de Catappa sub forma lichida Frunzele de Catappa se adauga in apa din acvariu datorita efectului de insanatosire pe care il au asupra pestil..

17,37LEI

Aquili Minerals Ph/KH+ (minerale sub forma de praf )

Creste KH-ul pentru a atinge niveluri ideale ale pH-ului. 5 g / 100L - + 0,6dKH..

17,85LEI

EHEIM pH/KH Buffer

Cu noua sa serie de produse pentru ingrijirea apei, EHEIM va ofera un plus logic la echipamentul tehnic pentru a inchide cercul unui mediu acvatic san..

28,56LEI

JBL Catappa XL

Un preparat contra bacteriilor si ciupercilor pestilor. Frunze de migdal tropical. Sistem natural de conditionarea a apei. Sistemul natural de conditi..

41,65LEI

Material Filtrant Eheim Torf Pellets 1 L

Material filtrant natural pentru sisteme de filtrare de apa dulce granule de turba care asigura filtrarea chimica a apei: reduce valoarea pH-ului si d..

50,69LEI

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer ™ este un buffer non-fosfat pentru reducerea nivelului pH-ului. Aceste buffer-uri sunt destinate pentru a fi utilizate in acvarii ..

54,50LEI

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ este un buffer non-fosfatic care creste nivelul de pH și alcalinitatea (KH) și contracara cu Acid Buffer ™. Aceste buffer-ur..

54,50LEI

Easy Life pH Buffer 500ml

Amestec concentrat pentru cresterea kH si stabilizarea pH-ului la un nivel corect.Dozaj: 300 ml se foloseşte pentru cca 18.100 dKH. Produsul include l..

56,64LEI