Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Granule

Granule
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dajana Pet Nano Gran -20%

Dajana Pet Nano Gran

Hrana esentiala pentru toate tipurile de crustacee de apa dulce si de apa sarata.   Cu o formula unica care este cu proportii echilibrate a tutu..

2,86LEI 2,28LEI
Tetra Discus -20%

Tetra Discus

Hrana premium, echilibrata din punct de vedere nutritional. Calitatea excelenta a Tetra Discus garanteaza tot ce e mai bun pentru Discus si alte speci..

4,05LEI 3,24LEI
Dajana Pet Tropi Gran Mix -20%

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Hrana completa sub forma de fulgi din proteine superioare pentru toate speciile de pesti ornamentali. Amestec de 7 tipuri de fulgi speciali cu o propo..

4,52LEI 3,62LEI
Tetra Min Granules 15g -20%

Tetra Min Granules 15g

TetraMin Granule e o mancare completa sub forma granulata pentru toti pestii ornamentali si are un nivel ridicat de acceptare. Granulele fine se inmoa..

4,52LEI 3,62LEI
Sera Granugreen -20%

Sera Granugreen

Sera Granugreen este un furaj granulat pentru pestii consumatori de alge cum ar fi ciclidele de Malawi şi Tanganyka. Sera Granugreen are un continut r..

5,24LEI 4,19LEI
Sera Granured 20 g -20%

Sera Granured 20 g

Sera Granured este un furaj granulat pentru pestii carnivori. Produsele de peste, faina de crustacee, mineralele naturale si micro-elementele continut..

5,24LEI 4,19LEI
Hikari Goldfish Staple -20%

Hikari Goldfish Staple

Hikari Staple este o dieta economica pentru pestisorii aurii. Contine nutritia de baza de care au nevoie pestii pentru a trai o viata lunga si sanatoa..

7,62LEI 6,09LEI
Hrana granulata pentru pesti de apa rece Dajana pet Carasius Gold -20%

Hrana granulata pentru pesti de apa rece Dajana pet Carasius Gold

Hrana granulata pentru pesti de apa rece Hrana complementara granulata, sub forma de pelete plutitoare pentru toate tipurile de pesti ornamentali c..

8,33LEI 6,66LEI
Sera Betta Gran 10g -20%

Sera Betta Gran 10g

Mancare granulata conceputa special cu elemente esentiale pentru pestii Betta.Sera Bettagran este o hrana completa sub forma de granule usor digerabil..

8,33LEI 6,66LEI