Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Sticks & Crisps

Sticks & Crisps
Produse pe pagină:
Sortare după:
Tetra TetraMin Pro Crisps -20%

Tetra TetraMin Pro Crisps

Hrana Tetramin Pro Crisps cu valoare nutritiva ridicata - preparata la nivel scazut de caldura, ce pastreaza o calitate ridicata a nutrientilor. Aceat..

4,76LEI 3,81LEI
Tetra Min Pro Energy 12 g -20%

Tetra Min Pro Energy 12 g

Hrana pentru pesti Tetra Pro Energy, hrana PREMIUM cu valoare nutritiva ridicata pentru toate speciile de pesti ornamentali. Este preparata la nivel s..

5,24LEI 4,19LEI
Tetra Pro Colour 12g -20%

Tetra Pro Colour 12g

Hrana pentru pesti Tetra Pro Color Crisps. Hrana pentru toti pestii ornamentali - intensifica coloritul natural al pestilor. Are o valoare nutritiva r..

5,24LEI 4,19LEI
TetraPro Algae -20%

TetraPro Algae

Hrana pentru pesti Tetra Algae premium pentru toti pestii ornamentali ierbivori - creste rezistenta la boli si vitalitatea pestilor. Contine un ameste..

5,24LEI 4,19LEI
Tetra Goldfish Sticks -20%

Tetra Goldfish Sticks

Hrana pentru pesti Tetra Goldfish Color Sticks, hrana premium sub forma de stixuri pentru toate speciile de carasi ornamentali de acvariu si alti pest..

8,81LEI 7,04LEI
Dajana Pet Gold Colour floating chips -20%

Dajana Pet Gold Colour floating chips

Hrana sub forma de chips completa pentru pestii ornamentali , pestisorii aurii si speciile mai micide pesti ornamentali din bazinele de gradina Contin..

9,04LEI 7,24LEI
Dajana Pet Cichlid Sticks -20%

Dajana Pet Cichlid Sticks

CICHLID STICS Hrana complexa pentru ciclide medii si mari.  Continut: peste si derivate din peste, cereale, concentrat proteic vegetal, dr..

11,90LEI 9,52LEI
Hikari Food Stix 57gr -20%

Hikari Food Stix 57gr

Mix echilibrat optim care stimuleaza atingerea dimensiunii maxime ale pestilor. Dezvoltata dupa numeroase studii cu privire la vederea, mirosul si ..

25,70LEI 20,56LEI