Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Naturala

Naturala
Produse pe pagină:
Sortare după:

Hrana pentru pestii ornamentali Tropical Dafnia natural

Daphnia este un crustacee mici de apa dulce care fac parte din subordinul Cladocera cladocerans, care sunt o componenta de baza a planctonului - alime..

3,33LEI

Dajana Pet Daphnia

Hrana pentru toti pestii de acvariu...

4,74LEI

Dajana Pet Gammarus

DAJANA Gammarus Hrana completa naturala, pentru broaste testoase, pesti mari de acvariu.  Compozitie: Gammarus  Analiza: 39% proteine, 7% gra..

5,24LEI

Sera Artemia - Mix 18gr

Artemia este hrana pentru pesti ornamentali. Pentru rezultate optime, la cultura oualelor folositii Sera Sea Salt. Pestii, coralii si alte animale mar..

5,24LEI

Dajana Pet Tubifex Flakes

T U B I F E X Hrana suplimentara pentru toate tipurile de pesti de acvariu. Prelucrata printr-o tehnologie speciala. Nu polueaza apa Ingredie..

9,04LEI

Dajana Pet Shrimp

C R E V E T E Hrana suplimentara pentru toate tipurile de broaste testoase de apa, animale de terariu, pesti de apa sarata sau de apa dulce. Preluc..

10,71LEI

Dajana Pet Tubifex Cubes

T U B I F E X Hrana suplimentara pentru toate tipurile de pesti de acvariu. Prelucrata printr-o tehnologie speciala. Nu polueaza apa. Ingredi..

13,33LEI

Dajana Pet Moskyt

Mod de administrare: administrati una sau pana la cateva ori pe zi cantitatea pe care pestii le consuma in 3-4 minute. Ingredient principal: Chiron..

15,47LEI

Dajana Pet Artemia Hobby Eggs

Artemia Hobby Eggs Amestec complet de sare marina speciala, stabilizator pH si oua ARTEMIA SALINA pentru o usoara preparare a hranei vii pentru pes..

17,61LEI

Tetra Fresh Delica Bloodworms 48g

Hrana pentru pesti Tetra Fresh Delica Bloodworms. Hrana naturala, larve rosii de tantari in jeleu foarte hranitor pentru toate speciile de pesti tropi..

18,80LEI

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box)

Oua de la Artemia din Ocean Nutrition sunt cu mai mult 90% eclozabilitatea. Larve de Artemia eclozeaza pentru aproximativ 18 pana la 30 de ore. Artemi..

19,99LEI