Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Alte

Alte
Produse pe pagină:
Sortare după:
Filter Bag - Saculet pentru materiale filtrante 2 buc. Out Of Stock

JBL FilterBag Wide

Un pachet contine doi saculeti. Saculeti pentru material filtrant grosier: inele ceramice, Matrix, etc. Permite o indepartare usoara a filtrului de f..

12,85LEI

JBL FilterBag Fine Saculeti pentru material filtrant

 Saculeti pentru material filtrant. Un pachet contine doi saculeti. Fiecare saculet poate stoca pana la 1,5 l de material filtrant. Nu eliminina nici ..

15,47LEI

Clama alimentara acvariu JBL Food Clip

Ideale pentru alimentarea cu frunze de alge, salata, frunze. Cu un clip flexibil, care poate fi rotit in toate directiile. Usor sa se ataseze la pan..

18,56LEI

Suport pentru furtun Bubble Magus Tube Holder

Suport pentru furtunuri Bubble Magus pentru pompe dozatoare (BM- T1, BM-T2). Suportul pentru furtunuri poate fi fixat pe peretele sampului sau..

39,75LEI
JBL Catappa XL Out Of Stock

JBL Catappa XL

Un preparat contra bacteriilor si ciupercilor pestilor. Frunze de migdal tropical. Sistem natural de conditionarea a apei. Sistemul natural de conditi..

41,65LEI
JBL LimCollect - Capcana mecanica pentru melci Out Of Stock

JBL LimCollect - Capcana mecanica pentru melci

JBL LimCollect este o capcana eficienta, fara folosirea chemicalelor, pentru prinderea melcilor nedoriti. Evita intrarea pestilor. Se introduce momela..

42,36LEI

Con pentru Discusi 23 cm

Con de lut pentru reproducere Discus. Ele sunt usor de curatat si nu afecteaza calitatea apei din produse ceramice netoxice. ..

45,70LEI