Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

JBL

Produse pe pagină:
Sortare după:

Filtru extern JBL CristalProfi e1502 greenline

Noua generatie de filtre exterioare: consum redus cu pana la 43 %, volum mare si putere ridicata de filtrare, cerinte minime de intretinere, gata de u..

949,62LEI

Filtru extern JBL CristalProfi e702 greenline

Filtrele JBL asigura prefiltrarea, care este amplasata sus, pentru o curatare rapida. Filtru extern economic, recomandat pentru acvarii cu volumul ..

545,02LEI

Filtru extern JBL CristalProfi e902 greenline

Filtru extern economic, recomandat pentru acvarii intre 80 - 300 L. Consum de 11 W aduce va ajuta sa faceti o economie de energie de 31%. Pompa are un..

640,22LEI

JBL FIXOL- Adeziv

Adeziv special pentru decor - poster acvariu sau terrariu. La dezlipire, adezivul poate fi inlaturat cu usurinta. Include spatula pentru o aplicare us..

30,70LEI

JBL Holiday 43 g

Hrana de vacanta JBL Holiday a fost dezvoltata pentru a asigura o hranire adecvata pentru pestii dumneavoastra de acvariu in perioada cand sunteti ple..

10,47LEI

JBL LimCollect - Capcana mecanica pentru melci

JBL LimCollect este o capcana eficienta, fara folosirea chemicalelor, pentru prinderea melcilor nedoriti. Evita intrarea pestilor. Se introduce momela..

42,36LEI

JBL O2 test

Continutul de oxigen recomandat este de 8 mg la 250C. Testul asigura citirea cu acuratete a nivelelor de la 1 pana la 10 mg/L in bazinele de apa dulce..

47,36LEI

JBL Weekend 26g

O alimentatie adecvata pentru pestii dvs. de acvariu pentru weekend-urile in care nu sunteti acasa. JBL Weekend a fost creat pentru a asigura o alimen..

10,95LEI

Clama alimentara acvariu JBL Food Clip

Ideale pentru alimentarea cu frunze de alge, salata, frunze. Cu un clip flexibil, care poate fi rotit in toate directiile. Usor sa se ataseze la pan..

18,56LEI

Curatator JBL Top Clean II

Prevenirea eficienta a formarii spumei la suprafata apei (strat alb pe suprafata). Asigura o suprafata de apa curata in mod automat si o concentratie ..

104,72LEI

JBL Aqua Basic

JBL AquaBasis contine intreaga gama de nutrienti vitali, cum ar fi fierul si microelemente, necesare pentru o crestere sanatoasa si sustinuta a plante..

47,36LEI

JBL Aqua Ex Set Nano Aspirator acvariu

Curatator de substrat specific acvariilor mici. JBL AquaEx Set 10-35 NANO este special conceput pentru a nu permite pestilor mici si crevetilor sa fie..

53,07LEI