Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Dajana Pet

Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Acriflavin

Preparat care ajuta pestii din acvariu si apa sa scape de mucegai (ciuperci) si infectii parazitare. In concentratie diluata este potrivit si la trata..

4,76LEI

Dajana Pet Algicid

DAJANA Algicid impotriva profiferarii in exces a algelor din acvariu 100ML Preparat impotriva profiferarii in exces a algelor din acvariu. In caz d..

4,76LEI

Dajana Pet Aloe Gel

Acest preparat contine extract pur de ALOE VERA (Aloe barbadensis Miller), se caracterizeaza printr-un spectru larg de efecte curative si anti-stres a..

4,76LEI

Dajana Pet Artemia Hobby Eggs

Artemia Hobby Eggs Amestec complet de sare marina speciala, stabilizator pH si oua ARTEMIA SALINA pentru o usoara preparare a hranei vii pentru pes..

17,61LEI

Dajana Pet Artemia Profi

A R T E M I A    P R O F I  Hrana pe baza de oua ARTEMIA SALINA – hrana organica  Hrana preferata de toti crescatori profesionisti de puiet R..

29,99LEI

Dajana Pet Artemia sub forma de fulgi

A R T E M I A Hrana complexa sub forma de fulgi complet pentru toate tipurile de pesti tropicali. Nu polueaza apa. Contine Artemia (min. 50%)..

9,28LEI

Dajana Pet Biofiltr Filtru biologic pentru apa din acvariu

Biofiltr  DAJANA Biofiltr Filtru biologic pentru apa din acvariu. Filtru biologic pentru acvarii, ce contine bacterii vii care scad nivelul de nit..

4,76LEI

Dajana Pet Carasius Immun 250ml

Hrana expandata adecvata pentru toate tipurile de pesti ornamentali. Contine beta-glucan si spirulina, elemente vitale pentru sistemul imunitar al pes..

27,61LEI

Dajana Pet Cichlid Sticks

CICHLID STICS Hrana complexa pentru ciclide medii si mari.  Continut: peste si derivate din peste, cereale, concentrat proteic vegetal, dr..

11,90LEI

Dajana Pet Clear Aqua 100ml Solutie pentru purificarea apei din acvariu

Preparat necesar pentru a obtine o apa curata in acvariu. Se foloseste pentru fluidizarea / lichidizarea turbiditatii din rezervor, cauzata de prolife..

9,04LEI

Dajana Pet Colour

Hrana completa speciala, sub forma de fulgi, destinata tuturor tipurilor de pesti de acvariu sau de iaz. Contine substante naturale care mentin frumus..

3,09LEI

Dajana Pet Crystal Water 2 x 20 g

CRISTAL WATER Preparat necesar sub forma de plic pentru a obtine o apa curata in acvariu Un material mineral de filtrare cu o activitate de o luna. ..

7,85LEI

Dajana Pet Daphnia

Hrana pentru toti pestii de acvariu...

4,74LEI

Dajana Pet Discus Plus 100ml./250ml.

DISCUS + fulgi Hrana suplimentara sub forma de fulgi pentru Discusi. Fulgii sunt obtinuti din materiile cele mai usor digerabile, produse cu grija ..

14,04LEI