Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Intretinere acvariului

Intretinere acvariului
Produse pe pagină:
Sortare după:

Sifonator acvariu М

Sifonator pentru curatarea nisipului sau a pietrisului din acvariu cu para de amorsare. ..

16,57LEI

RS Sifonator Substrat

RS electrical - Sifonator Substrat..

19,83LEI

Minciog 3

Minciog cu diagonala 3" (7.6 cm)..

3,77LEI

Curatator magnetic S

Magnet submersibil pentru curatarea geamurilor. Razuitorul magnetic Hailea este special conceput pentru a curata pereti de sticla ai acvariului. Se ma..

17,82LEI
 Marina Easy Clean Gravel Cleaner -15%

Marina Easy Clean Gravel Cleaner

With many convenient features to offer, Marina Easy Clean Gravel Cleaner is a practical tool for cleaning and maintaining your aquarium. Its quick-sta..

35,14LEI 29,87LEI
RS Razuitor magnetic flotant RS-06 -15%

RS Razuitor magnetic flotant RS-06

Magnet submersibil pentru curatarea geamurilor. Razuitorul magnetic este special conceput pentru a curata pereti de sticla ai acvariului. Se manevreaz..

42,17LEI 35,84LEI

Sifonator Substrat RS-2

Sifonator Substrat RS-2 Contine supapa pentru a facilita o amorsare rapida si eficienta. ..

49,95LEI

Pipeta Betta waste remover Marina

Pipeta realizata dintr-un material plastic cu un tub din caiciuc ideala pentru curatarea deseurilor din partea de jos a acvariului.  ..

10,04LEI

RS Racleta cu lama

Racleta pentru curatarea geamurilor acvariului, cu un maner lung  din metal. Elimina usor si sigur prin razuire depunerile de alge de pe geamuril..

31,38LEI

Curatator magnetic AquaEL Magnetic Cleaner S

Curatatorul alge magnetic AquaEL Magnetic Cleaner are o forma ergonomica si magneti foarte puternici. Acest lucru face curatarea usoara si foarte efic..

54,22LEI

Minciog Fish net AquaEL 4"

Un produs de calitate pentru prinderea pestillor si al altor vietati de acvariu. Maner lung si stabil cu acoperire din cauciuc pentr..

5,77LEI
RS Razuitor magnetic flotant RS-09 -23%

RS Razuitor magnetic flotant RS-09

Magnet submersibil pentru curatarea geamurilor. Razuitorul magnetic este special conceput pentru a curata pereti de sticla ai acvariului. Se manevreaz..

66,52LEI 51,20LEI

Aspirator AquaEL Gravel and Wall Cleaner

Sifonator AquaEL pentru curatarea nisipului sau a pietrisului din acvariu. Curata eficient substratul acvariului. Curata fundul acvariului f..

44,18LEI
Eheim Set curatare pietris -15%

Eheim Set curatare pietris

Eheim Set curatare pietris  Set de curatare a pietrisului si instrument foarte util pentru schimbarile de apa. Prevazut ..

112,70LEI 95,81LEI

Minciog Marina Nylon 10 cm

Un produs de calitate pentru prinderea pestillor si al altor vietati de acvariu. Maner stabil cu acoperire din cauciuc pentru o ader..

5,02LEI