Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Alte

Alte
Produse pe pagină:
Sortare după:

Pipeta Betta waste remover Marina

Pipeta realizata dintr-un material plastic cu un tub din caiciuc ideala pentru curatarea deseurilor din partea de jos a acvariului.  ..

12,24LEI

Perie pentru curatarea furtunurilor AquaEL Filter Hose Cleaner 1.6 m

Perie universala pentru curatarea furtunurilor. Cablu dotat cu 2 perii pentru curatarea furtunelor de 9 sau 30 mm. Lungimea de 160 cm asigura curatare..

44,88LEI

JBL Cleany perie curatare furtune

JBL Cleany este cea mai buna solutie pentru curatarea furtunelor de la filtrul extern, care in timp se colmateaza. Cablu de otel dotat cu perii pentru..

50,75LEI

Set de perii Marina Aquarium Brush Kit

Periile sunt confectionate din materiale rezistente si durabile. Periile curata eficient interiorul unui furtun. De asemenea curata cu succes pe inter..

10,71LEI

JBL Manusa de curatat

JBL Cleaning Glove (Manusa de curatat). Manusa pentru curatarea geamurilor la acvarii. Curata geamurile usor. Ajunge in toate colturile acvariului. Cu..

71,15LEI

EHEIM Perie furtun

Avand o lungime de 1,6 metrii, peria este realizata din naylon flexibil pentru curatarea furtunurilor si tevilor de la filtre. Pentru furtun 9..

87,47LEI

Spare bags for Marina multi-vac

The product is replacement filter bags for Marina multi-vac siphons...

14,79LEI

Spare bags for Multi Vac Gravel

The product is replacement filter bags for Multi Vac Gravel...

47,94LEI

JBL PROCLEAN AQUA

In aquariums and terrariums it is mandatory to deal with two types of pollution: lime residues (whitish deposits above the surface of the water and ro..

32,90LEI