Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Intretinerea plantelor

Intretinerea plantelor
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dajana Pet Proflor Out Of Stock

Dajana Pet Proflor

PROFLORPreparat fertilizator cu conţinut de micro si macro elemente pentru plantele acvatice din acvariu sau bazine de gradina. Contribuie cu suc..

8,09LEI
Aquili Liquid Fertilizer (Fertilizant lichid pentru plantele de acvariu) Out Of Stock

Aquili Liquid Fertilizer (Fertilizant lichid pentru plantele de acvariu)

Contine:1. Datorita formulei imbogatite cu iod si vitamine este absorbit foarte usor de catre plante.2. Microelemente3. Stimulatori de cre..

11,66LEI
Tetra Plant InitialSticks 375ml/300gr Out Of Stock

Tetra Plant InitialSticks 375ml/300gr

Ingrasamant sub forma de batoane pentru substratul de acvariu. Transforma nisipul de pe fundul acvariului intr-un substrat fertil. Contine complex de ..

13,09LEI
Fertilizator Tetra PlantaMin (100ml) Out Of Stock

Fertilizator Tetra PlantaMin (100ml)

Fertilizator lichid pentru dezoltarea luxurianta a plantelor de acvariu cu un continut ridicat de fier si alte elemente nutritive importante (magneziu..

14,04LEI

Aquili Tablete Fertilizer

Caracteristici: Elemente fertilizante de bazaOligoelemente (microelemente)Stimulatori naturali de crestereiodVitamine ..

15,47LEI
Easy Life Easy Carbo Out Of Stock

Easy Life Easy Carbo

EasyCarboCarbonul este esential pentru planteEasyCarbo poate fi utilizat in acvarii cu sau fara adaos suplimentar de CO2. Daca intr-un acv..

18,33LEI

Easy Life ProFito

ProFitoFertilizant profesional pentru planteEasy-Life ProFito este un fertilizant universal foarte concentrat, care este indicat tuturor plant..

18,33LEI
Sera Florena Fertilizant lichid Sera Florena cu microelemente pentru acvariu Out Of Stock

Sera Florena Fertilizant lichid Sera Florena cu microelemente pentru acvariu

Contine fier, minerale si microelemente, necesare tuturor plantelelor acvatice, care pot absorbi cu usurinta nutrientii din Sera Florena, care raman a..

18,80LEI
Tetra Crypto Fertilizator (10 tablete) Out Of Stock

Tetra Crypto Fertilizator (10 tablete)

Tetra Crypto Fertilizator Fertilizator pentru plante sub forma de tablete: - nutrientii sunt absorbiti prin radacinile plantelor- cont..

20,47LEI