Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Intretinerea plantelor

Intretinerea plantelor
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Proflor

PROFLOR Preparat fertilizator cu conţinut de micro si macro elemente pentru plantele acvatice din acvariu sau bazine de gradina. Contribuie cu suc..

8,39LEI

Aquili Liquid Fertilizer (Fertilizant lichid pentru plantele de acvariu)

Contine: 1. Datorita formulei imbogatite cu iod si vitamine este absorbit foarte usor de catre plante. 2. Microelemente 3. Stimulatori de cre..

12,09LEI

Tetra Plant InitialSticks 375ml/300gr

Ingrasamant sub forma de batoane pentru substratul de acvariu. Transforma nisipul de pe fundul acvariului intr-un substrat fertil. Contine complex de ..

13,57LEI

Aqua Decoris Coloured quartz black 1KG

Natural aquarium substrate. Ensures decorative appearance of the aquaristic arrangement.  Does not affect parameters of the aquarium water...

14,56LEI

Fertilizator Tetra PlantaMin (100ml)

Fertilizator lichid pentru dezoltarea luxurianta a plantelor de acvariu cu un continut ridicat de fier si alte elemente nutritive importante (magneziu..

14,56LEI

Aquili Tablete Fertilizer

Caracteristici:   Elemente fertilizante de baza Oligoelemente (microelemente) Stimulatori naturali de crestere iod Vitamine   ..

16,04LEI

Easy Life Easy Carbo

EasyCarbo Carbonul este esential pentru plante EasyCarbo poate fi utilizat in acvarii cu sau fara adaos suplimentar de CO2.  Daca intr-un acv..

19,00LEI

Easy Life ProFito

ProFito Fertilizant profesional pentru plante Easy-Life ProFito este un fertilizant universal foarte concentrat, care este indicat tuturor plant..

19,00LEI

Tetra Crypto Fertilizator (10 tablete)

Tetra Crypto Fertilizator  Fertilizator pentru plante sub forma de tablete:   - nutrientii sunt absorbiti prin radacinile plantelor - cont..

21,22LEI