Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

JBL

Produse pe pagină:
Sortare după:

Clama alimentara acvariu JBL Food Clip

Ideale pentru alimentarea cu frunze de alge, salata, frunze. Cu un clip flexibil, care poate fi rotit in toate directiile. Usor sa se ataseze la pan..

19,58LEI

Curatator JBL Top Clean II

Prevenirea eficienta a formarii spumei la suprafata apei (strat alb pe suprafata). Asigura o suprafata de apa curata in mod automat si o concentr..

110,44LEI

Filtru extern JBL CristalProfi e1502 greenline

Noua generatie de filtre exterioare: consum redus cu pana la 43 %, volum mare si putere ridicata de filtrare, cerinte minime de intretinere, gata de u..

1.001,49LEI

Filtru extern JBL CristalProfi e702 greenline

Filtrele JBL asigura prefiltrarea, care este amplasata sus, pentru o curatare rapida. Filtru extern economic, recomandat pentru acvarii cu volumul ..

574,79LEI

JBL Aqua Basic

JBL AquaBasis contine intreaga gama de nutrienti vitali, cum ar fi fierul si microelemente, necesare pentru o crestere sanatoasa si sustinuta a plante..

49,95LEI

JBL Burete Spongi

Sponge for cleaning aquariums thoroughly and wirhout residves..

11,04LEI

JBL Catappa XL

Un preparat contra bacteriilor si ciupercilor pestilor. Frunze de migdal tropical. Sistem natural de conditionarea a apei. Sistemul natural de conditi..

43,93LEI

JBL Cleany perie curatare furtune

JBL Cleany este cea mai buna solutie pentru curatarea furtunelor de la filtrul extern, care in timp se colmateaza. Cablu de otel dotat cu perii pentru..

34,89LEI

JBL Co2 regulator de presiune

Regultor de presiune JBL Pro Flora m001 pentru butelii reincarcabile de CO2. Regleaza presiunea din butelie de la 60 la 1.5 bar. Presiunea d..

750,49LEI

JBL Coco Cava

Grota ornamentala din nuca de cocos, pentru pestii care cauta un refugiu pentru a naste sau pentru a depune icre. Recomandat si pentru animalele din t..

14,56LEI

JBL Desinfekt 50 g

Dezinfectant cu efect bactericid, fungicid si antiviral. Dezinfecteaza echipamente, acvarii, terarii. Efect foarte puternic bactericid, fungicid si an..

41,92LEI

JBL easy test 7 in 1

  Benzi de testare pentru testarea a 7 valori importante de apă într-un minut: un test rapid pentru instrucțiuni generale pentru testare..

72,29LEI

JBL FilterBag Wide

Un pachet contine doi saculeti. Saculeti pentru material filtrant grosier: inele ceramice, Matrix, etc. Permite o indepartare usoara a filtrului de f..

14,56LEI

JBL FIXOL- Adeziv

Adeziv special pentru decor - poster acvariu sau terrariu. La dezlipire, adezivul poate fi inlaturat cu usurinta. Include spatula pentru o aplicare us..

32,38LEI

JBL Haru 80ml black silicon negru pentru reparatii in apa

Lipeste aproape orice material, cu exceptia plastic din PP si PE. Adeziv elastic pe baza de polimeri care poate fi folosit pentru aproximativ toate..

67,77LEI

JBL Hranitor automat (alb)

Un design atractiv  Rezerva de 125 ml - sau 375 mi cu cutie cu capac de 250 ml Potrivit pentru orice hrana cu granulatia pana la 3 mm. ..

223,39LEI

JBL Hranitor automat (negru)

Un design atractiv  Rezerva de 125 ml - sau 375 mi cu cutie cu capac de 250 ml Potrivit pentru orice hrana cu granulatia pana la 3 mm. ..

223,39LEI

JBL LimCollect - Capcana mecanica pentru melci

JBL LimCollect este o capcana eficienta, fara folosirea chemicalelor, pentru prinderea melcilor nedoriti. Evita intrarea pestilor. Se introduce momela..

44,68LEI

JBL Manusa de curatat

JBL Cleaning Glove (Manusa de curatat). Manusa pentru curatarea geamurilor la acvarii. Curata geamurile usor. Ajunge in toate colturile acvariului. Cu..

41,42LEI

JBL Minciog 15cm

Plasa pentru acvariu din tesut de nylon rezistent, rar. Maner lung si stabil. Un produs de calitate pentru prinderea pestillor si al altor ..

17,32LEI