Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Macro Aqua

Produse pe pagină:
Sortare după:

90 g butelie CO2

Butelie rezerva pentru CО2 Smail set..

60,45LEI

CO2 numarator de bule + valva antiretur

Valva cu manson de bronz pentru prevenirea scurgerilor. Prindere sigura a furtunului cu ajutorul piulitor din plastic. Monitorizare usoara si precisa ..

30,60LEI

CO2 reductor cu supapa electrica si 2 manometre

 Reductor ventil cu doua manometre, regulator precis si ventil electromagnetic patentat DC cu un consum redus de energie si o functionare mai stabila...

614,38LEI

Difuzor CO2 - 360 grade

Cu un design modern si nou. Usor de instalat. Prindere sigura a furtunului cu o piulita dintr-un material plastic. Cu un cilindru ceramic fin pentru o..

35,78LEI

Difuzor CO2 360 grade + numarator de bule + valva antiretur

Realizat pe tehnologie "Revers Osmosis" cilindru ceramic fin pentru o rata optima de dizolvare. O prindere sigura cu ajutorul furtunului cu o piulita ..

83,64LEI

Difuzor cu disc ceramic + numarator de bule + valva antiretur

Valva cu manson de bronz pentru prevenirea scurgerilor. Disc ceramica fin pentru o rata optima de dizolvare. Acesta poate fi demontat si curatat.  ..

38,24LEI

Difuzor cu disc ceramic 20 mm + numarator

Un design modern si nou. Usor de instalat. Este practic si eficient. Cilindru ceramic fin pentru o rata optima de dizolvare.   Instalare: Desuru..

38,00LEI

Difuzor cu disc ceramic 22 mm + numarator

Cu un design modern si nou. Usor de instalat. Este practic si eficient. Cilindru ceramic si fin pentru o rata optima de dizolvare. Instalare: D..

45,65LEI

Difuzor extern cu numarator de bule si valva si valva antiretur

Cu un design nou si modern. Usor de instalat. O prindere sigura a furtunului cu ajutorul piulitei din plastic. Realizat pe tehnologie "Revers Osmosis"..

147,80LEI

Difuzor si numarator

Cu un design modern si nou. Usor de instalat. Este practic si eficient. Potrivit pentru acvarii mici. Realizat pe tehnologie "Revers Osmosis". Un cili..

57,00LEI

Kit complet pentru CO2 Macro

Kit-ul contine: Butelie din aluminiu 2L cu un suport metalic Reductor ventil cu doua manometre si regulator precis Ventil electromagnetic ..

1.105,40LEI

Landscape Racleta scraper Macro

Racleta cu lama ce elimina usor si sigur prin razuire depunerile de alge de pe geamurile acvariului. ..

30,60LEI

Macro Aqua CO2 3 in 1 bubble counter

New modern design. Easy to install. Secure grip of the hose with a plastic nut. Fine ceramic cylinder for optimal dissolution speed. Modern appearance..

30,60LEI

Macro Aqua CO2 4 in 1 Standart micromizer

New modern design. Easy to install. Secure grip of the hose with a plastic nut. Fine ceramic cylinder for optimal dissolution speed. Modern appearance..

37,01LEI