Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Bacterii pentru start acvariu

Bacterii pentru start acvariu
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dajana Pet Biofiltr Filtru biologic pentru apa din acvariu Out Of Stock

Dajana Pet Biofiltr Filtru biologic pentru apa din acvariu

Biofiltr DAJANA Biofiltr Filtru biologic pentru apa din acvariu. Filtru biologic pentru acvarii, ce contine bacterii vii care scad nivelul de nit..

4,76LEI

Aquili Bacterium E

Bacterium E – 24 capsules (tablete)• Ofera o activare rapida a filtrului biologic • Activeaza si accelereaza de descompunere al compusilor de azo..

14,28LEI

Aquili Enzymes 12 capsule

Enzymes – 12 capsuleEnzimele ajuta la hranirea bacteriilor nitrificatoare si denitrificare dintr-un filtru, in special atunci cand creeati un nou ..

14,99LEI
Easy Life EasyStart 100ml Out Of Stock

Easy Life EasyStart 100ml

EasyStartSolutie Easy Life Easystart pentru acvariiSolutia Easy Life Easystart curata apa si filtrul din acvariu, datorita culturilor active d..

18,33LEI
Sera Bio Nitrivec -Amestec special de bacterii nitrificatoare pentru acvariu Out Of Stock

Sera Bio Nitrivec -Amestec special de bacterii nitrificatoare pentru acvariu

Sera Bio Nitrivec descompune amoniul si nitritii datorita bacteriilor purificatoare pe care le contine. Indeparteaza poluanti, elimina eficient turbid..

18,80LEI

Dajana Pet Biofilter Tabs 50 tablete Filtru biologic pentru apa din acvariu

 Filtru biologic pentru apa din acvariu. Cu bacterii de curatare. Enzime sub forma de tablete concepute pentru acvariul dvs. care ofera o curatare de ..

23,32LEI

SeaChem Stability ®

Stability® va forma rapid si in conditii de siguranta un biofiltru pentru acvariul de apa dulce si marina, prevenind astfel principala cauza de deces:..

23,56LEI

Seachem Pristine™

Pristine ™ foloseste o metoda biologica lipsita de substante chimice pentru imbunatatirea calitatii apei. Produsul contine o bacterie care descompune ..

27,37LEI

EHEIM bio CLEAN Preparat pentru startare acvariului

Cu noua sa serie de produse pentru ingrijirea apei, EHEIM va ofera un plus logic la echipamentul tehnic pentru a inchide cercul unui mediu acvatic san..

28,56LEI
Tetra Aqua Biocoryn Out Of Stock

Tetra Aqua Biocoryn

Contine microorganisme extrem de eficiente, care accelereaza descompunerea materiei organice - Elimina definitiv mirosurile neplacute din apa  - Pre..

29,99LEI

Aquili Bacterium E Plus

Aquili Bacterium E PlusBacterium E Plus are aceleasi caracteristici ca ale E bacterie (descompunere a NO2 NH3 NO3), dar, in acelasi timp, un adeva..

32,13LEI

EHEIM Filter Starter pentru acvarii de apa dulce

Cu noua sa serie de produse pentru ingrijirea apei, EHEIM va ofera un plus logic la echipamentul tehnic pentru a inchide cercul unui mediu acvatic san..

34,51LEI
Tetra Aqua Bactozym Out Of Stock

Tetra Aqua Bactozym

Tetra Aqua Bactozym este un conditioner pentru asigurarea imediata a bioactivitatii in acvariu. Imbunatateste calitatea apei si ajuta la claritatea ap..

34,99LEI