Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

pH si buffer

pH si buffer
Produse pe pagină:
Sortare după:

SeaChem Malawi / Victoria Buffer

Malawi/Victoria Buffer™ este un amestec de carbonati special proiectat sa imbunatateasca mediul natural al ciclidelor, prin cresterea duritatii, a cap..

46,44LEI

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer ™ este un buffer non-fosfat pentru reducerea nivelului pH-ului. Aceste buffer-uri sunt destinate pentru a fi utilizate in ac..

57,48LEI

Material Filtrant Eheim Torf Pellets 1 L

Material filtrant natural pentru sisteme de filtrare de apa dulce granule de turba care asigura filtrarea chimica a apei: reduce valoarea pH-ului si d..

68,27LEI

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ este un buffer non-fosfatic care creste nivelul de pH și alcalinitatea (KH) și contracara cu Acid Buffer ™. Aceste buffer-ur..

57,48LEI

Seachem Liquid Neutral Regulator 250ml

Liquid Neutral Regulator® ajustează și menține pH-ul la neutru (pH 7,0). Înmoaie apa prin precipitarea calciului și magneziului în timp ce elimină clo..

52,71LEI

Aquili Minerals Ph/KH+ (minerale sub forma de praf )

Creste KH-ul pentru a atinge niveluri ideale ale pH-ului. 5 g / 100L - + 0,6dKH..

18,83LEI

Buffer Solution pH4 and pH7

Calibration solution for Macro Aqua pH Controller with Digital Display and Macro Aqua pH Monitor with Temperature Sensor...

15,56LEI