Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

pH si buffer

pH si buffer
Produse pe pagină:
Sortare după:

SeaChem Malawi / Victoria Buffer

Malawi/Victoria Buffer™ este un amestec de carbonati special proiectat sa imbunatateasca mediul natural al ciclidelor, prin cresterea duritatii, a cap..

47,18LEI

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer ™ este un buffer non-fosfat pentru reducerea nivelului pH-ului. Aceste buffer-uri sunt destinate pentru a fi utilizate in ac..

58,40LEI

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ este un buffer non-fosfatic care creste nivelul de pH și alcalinitatea (KH) și contracara cu Acid Buffer ™. Aceste buffer-ur..

58,40LEI

Material Filtrant Eheim Torf Pellets 1 L

Material filtrant natural pentru sisteme de filtrare de apa dulce granule de turba care asigura filtrarea chimica a apei: reduce valoarea pH-ului si d..

69,36LEI

Seachem Liquid Neutral Regulator 250ml

Liquid Neutral Regulator® ajustează și menține pH-ul la neutru (pH 7,0). Înmoaie apa prin precipitarea calciului și magneziului în timp ce elimină clo..

53,55LEI

Buffer Solution pH4 and pH7

Calibration solution for Macro Aqua pH Controller with Digital Display and Macro Aqua pH Monitor with Temperature Sensor...

15,81LEI