Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

pH si buffer

pH si buffer
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dajana Pet pH ACID Out Of Stock

Dajana Pet pH ACID

ACID – scade valoarea pH-ului din acvariul dvs. Doza de baza este de 5 ml la 25 litri de apa de acvariu. Valoarea modificata a pH-ului se va masura do..

7,85LEI
Dajana Pet pH Basic 100ml Out Of Stock

Dajana Pet pH Basic 100ml

Ph Basic – preparat de crestere a valorii pH-ului din acvariul dvs la 7 sau peste 7. Dozaj:  5 ml la 25 litri de apa de acvariu. pH-ul urmeaza sa fie..

7,85LEI
Dajana Pet KH+ 100ml Out Of Stock

Dajana Pet KH+ 100ml

Prin folosirea preparatului KH+ veti ajunge la cresterea duritatii apei din acvariu.Adaugand 5 ml solutie la 50 litri de apa din acvariu veti obti..

9,04LEI
Easy Life Catappa-X 100ml Out Of Stock

Easy Life Catappa-X 100ml

Frunze de Catappa sub forma lichidaFrunzele de Catappa se adauga in apa din acvariu datorita efectului de insanatosire pe care il au asupra pestil..

17,37LEI
Aquili Minerals Ph/KH+ (minerale sub forma de praf ) Out Of Stock

Aquili Minerals Ph/KH+ (minerale sub forma de praf )

Creste KH-ul pentru a atinge niveluri ideale ale pH-ului.5 g / 100L - + 0,6dKH..

17,85LEI
EHEIM pH/KH Buffer Out Of Stock

EHEIM pH/KH Buffer

Cu noua sa serie de produse pentru ingrijirea apei, EHEIM va ofera un plus logic la echipamentul tehnic pentru a inchide cercul unui mediu acvatic san..

28,56LEI
JBL Catappa XL Out Of Stock

JBL Catappa XL

Un preparat contra bacteriilor si ciupercilor pestilor. Frunze de migdal tropical. Sistem natural de conditionarea a apei. Sistemul natural de conditi..

41,65LEI

Material Filtrant Eheim Torf Pellets 1 L

Material filtrant natural pentru sisteme de filtrare de apa dulce granule de turba care asigura filtrarea chimica a apei: reduce valoarea pH-ului si d..

50,69LEI

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer ™ este un buffer non-fosfat pentru reducerea nivelului pH-ului. Aceste buffer-uri sunt destinate pentru a fi utilizate in acvarii ..

54,50LEI

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ este un buffer non-fosfatic care creste nivelul de pH și alcalinitatea (KH) și contracara cu Acid Buffer ™. Aceste buffer-ur..

54,50LEI

Easy Life pH Buffer 500ml

Amestec concentrat pentru cresterea kH si stabilizarea pH-ului la un nivel corect.Dozaj: 300 ml se foloseşte pentru cca 18.100 dKH. Produsul include l..

56,64LEI