Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

pH si buffer

pH si buffer
Produse pe pagină:
Sortare după:

Aquili Minerals Ph/KH+ (minerale sub forma de praf )

Creste KH-ul pentru a atinge niveluri ideale ale pH-ului. 5 g / 100L - + 0,6dKH..

18,83LEI

SeaChem Malawi / Victoria Buffer

Malawi/Victoria Buffer™ este un amestec de carbonati special proiectat sa imbunatateasca mediul natural al ciclidelor, prin cresterea duritatii, a cap..

46,44LEI

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer ™ este un buffer non-fosfat pentru reducerea nivelului pH-ului. Aceste buffer-uri sunt destinate pentru a fi utilizate in ac..

57,48LEI

Material Filtrant Eheim Torf Pellets 1 L

Material filtrant natural pentru sisteme de filtrare de apa dulce granule de turba care asigura filtrarea chimica a apei: reduce valoarea pH-ului si d..

58,23LEI

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ este un buffer non-fosfatic care creste nivelul de pH și alcalinitatea (KH) și contracara cu Acid Buffer ™. Aces..

57,48LEI
Seachem Liquid Neutral Regulator 250ml Nou

Seachem Liquid Neutral Regulator 250ml

Liquid Neutral Regulator® ajustează și menține pH-ul la neutru (pH 7,0). Înmoaie apa prin precipitarea calciului și magneziului în timp ce elimină clo..

52,71LEI

Easy Life pH Buffer 500ml

Amestec concentrat pentru cresterea kH si stabilizarea pH-ului la un nivel corect.Dozaj: 300 ml se foloseşte pentru cca 18.100 dKH. Produsul include l..

59,74LEI

Easy Life Catappa-X 100ml

Frunze de Catappa sub forma lichida Frunzele de Catappa se adauga in apa din acvariu datorita efectului de insanatosire pe care il au asupra pestil..

22,09LEI

Buffer Solution pH4 and pH7

Calibration solution for Macro Aqua pH Controller with Digital Display and Macro Aqua pH Monitor with Temperature Sensor...

15,56LEI