Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Preparate de protectie impotriva bolilor si parazitilor

Preparate de protectie impotriva bolilor si parazitilor
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Acriflavin

Preparat care ajuta pestii din acvariu si apa sa scape de mucegai (ciuperci) si infectii parazitare. In concentratie diluata este potrivit si la trata..

4,93LEI

Dajana Pet Malachite Green 20ml/100ml

Dajana Pet Malachite Green Agent impotriva iritatiilor (Ichtiophthirius multipfiliis), chilodonella, costia, trichodina, tatrahimena si mucegaiului..

4,93LEI

Dajana Pet Methylen Blue Tratament pentru apa din acvariu 20ml/100ml/250ml/500ml

DAJANA METHYLEN BLUE TRATAMENT PENTRU APA DIN ACVARIU  Agent de dezinfectie si oxidare a apei de acvarii. Acest produs are propietati dezinfectant..

4,93LEI

Dajana Pet FMC

Doza : 1 -1.1 ml la 100 l de apa de acvariu. MOD DE UTILIZARE:  Inainte de inceperea tratamentului, trebuie sa inlocuiti 1/2 - 2/3 din volumul acvar..

6,17LEI

Tetra Medica Lifeguard (10 tablete)

Remediu foarte eficient pentru boli comune la pesti. Tratamentul pentru pesti ornamentali Tetra MedicaLifeguard este un remediu extrem de efic..

17,03LEI

Tetra Medica Contralck (100 ml)

Tetra Medica Contralck este produs medicinal eficient impotriva punctelor albe si a altor probleme dermatologice ale pestilor ornamentali tropicali cu..

20,97LEI

Tetra Medica FungiStop (100ml)

Tratament solutie foarte eficient in combaterea infectiilor fungice ( Achyla, Saprolegnia), infectiile membranelor mucoase sau ca masura de preventie ..

20,97LEI

Tetra Medica General Tonic 100ml

Tratament solutie foarte eficient in tratarea infectiilor bacteriene, boli ectoparazitare si boli provocate de fungi, si ca masura de preventie a infe..

20,97LEI

Sera Baktopur 50 ml

Medicament contra destramarii bacteriene a aripioarelor. Simptome ale bolii bacteriene: atrat alb pana la pete gri-albe, pete de sange si rani pe p..

29,36LEI

Sera Costapur 50 ml

Solutie impotriva ichthyophthirius multifiliis si alti paraziti in acvariile de apa dulce si de recif. Se agita bine inainte de folosire. Dozare: i..

30,84LEI

Sera Mycopur 50 ml

Medicament impotriva micozelor si a parazitilor care ataca pielea si branhiile pestilor din acvariile cu apa dulce. Inainte de folosire agitati bine f..

30,84LEI

Sera Ectopur 130 g

Sera Ectopur este un produs utilizat pentru tratamentul preventiv si combaterea ciupercilor si parazitilor externi, in acvariile cu apa dulce sau mari..

31,58LEI