Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Vitamine si nutrienti

Vitamine si nutrienti
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Vitamin

Cu un efect anti-stres. Dozare: 5 ml. la 50 l apa de acvariu Mod de utilizare: se pune direct in apa din acvariu seara apoi se stinge iluminarea...

8,88LEI

Aquili Multivitamin & Amino acids

Aquili Multivitamin & Amino acids Acest supliment alimentar pentru apa contine vitamine si aminoacizi necesare pentru viata pestilor, plantelor si ..

12,09LEI

Aquili MultiVitaminic & AminoAcids pentru broaste-testoase

Multivitaminele si aminoacizi pentru broaste testoase Vitaminele si aminoacizii sunt esentiale pentru viata broastelor testoase, dar vitaminele con..

12,09LEI

Aquili Discus Multivitamin & Amino acids

Aquili Discus Multivitamin & Amino acids Acest supliment alimentar pentru apa contine vitamine si aminoacizi necesare pentru viata discusilor in ac..

13,82LEI

SeaChem Garlic Guard ™

Garlic Guard ™ este un miros parfumat si aroma de usturoi toate naturale pentru apa dulce si de peste de apa sarata. Cercetarile noastre au aratat ca ..

24,43LEI

EHEIM life ESSENTIALS Health Tonic

Cu noua sa serie de produse pentru ingrijirea apei, EHEIM va ofera un plus logic la echipamentul tehnic pentru a inchide cercul unui mediu acvatic san..

29,61LEI

SeaChem Stress Guard

StressGuard ™ este produs premium de protectie. StressGuard ™ va reduce stresul si toxicitatea amoniacului de fiecare data cand se manipuleaza sau tra..

30,60LEI

SeaChem Nourish™

Nourish ™ este o vitamina cuprinzatoare, aminoacizi, si supliment de oligoelemente dezvoltat pentru a raspunde cerințelor nutritionale frecvent asocia..

31,83LEI

Seachem Entice™

Entice ™ este o aroma naturala si potentiator de aroma pentru pestii care fac nazuri la mancare. Ideal pentru toti pestii marini si pestii de apa dulc..

48,11LEI