Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Preparate pentru acvariu marin

Preparate pentru acvariu marin
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dajana Pet KH+ 100ml Out Of Stock

Dajana Pet KH+ 100ml

Prin folosirea preparatului KH+ veti ajunge la cresterea duritatii apei din acvariu.Adaugand 5 ml solutie la 50 litri de apa din acvariu veti obti..

9,04LEI
Aquili Multivitamin & Amino acids Out Of Stock

Aquili Multivitamin & Amino acids

Aquili Multivitamin & Amino acidsAcest supliment alimentar pentru apa contine vitamine si aminoacizi necesare pentru viata pestilor, plantelor si ..

11,66LEI

Aquili Bacterium E

Bacterium E – 24 capsules (tablete)• Ofera o activare rapida a filtrului biologic • Activeaza si accelereaza de descompunere al compusilor de azo..

14,28LEI

Aquili Enzymes 12 capsule

Enzymes – 12 capsuleEnzimele ajuta la hranirea bacteriilor nitrificatoare si denitrificare dintr-un filtru, in special atunci cand creeati un nou ..

14,99LEI
Easy Life Catappa-X 100ml Out Of Stock

Easy Life Catappa-X 100ml

Frunze de Catappa sub forma lichidaFrunzele de Catappa se adauga in apa din acvariu datorita efectului de insanatosire pe care il au asupra pestil..

17,37LEI

EHEIM Water Conditioner

Cu noua sa serie de produse pentru ingrijirea apei, EHEIM va ofera un plus logic la echipamentul tehnic pentru a inchide cercul unui mediu acvatic san..

17,37LEI
Aquili Minerals Ph/KH+ (minerale sub forma de praf ) Out Of Stock

Aquili Minerals Ph/KH+ (minerale sub forma de praf )

Creste KH-ul pentru a atinge niveluri ideale ale pH-ului.5 g / 100L - + 0,6dKH..

17,85LEI
Easy Life EasyStart 100ml Out Of Stock

Easy Life EasyStart 100ml

EasyStartSolutie Easy Life Easystart pentru acvariiSolutia Easy Life Easystart curata apa si filtrul din acvariu, datorita culturilor active d..

18,33LEI
Easy Life Filtre Liquide Out Of Stock

Easy Life Filtre Liquide

Solutie pentru conditionarea apei din acvari EASY-LIFE FILTER MEDIUMLiquide Filter Medium - solutie cu actiune tonica si profilactica pentru acvar..

18,33LEI

SeaChem Replenish

Replenish ™ este un amestec de saruri destinate sa alimenteze fiziologic cu minerale relevante care sunt eliminate prin osmoza inversa sau demineraliz..

18,33LEI
SERA marin COMPONENT 7 iodine Out Of Stock

SERA marin COMPONENT 7 iodine

Contine importante elemente de iod.Iodul din acvariu nu este stabil pentru o perioada lunga de timp. Repede, acesta se va converti in iodura care..

21,18LEI

Aquili Ammonium Minus

Zeolit ​​- Ammonium MinusElimina amoniacul din apa proaspata si din apa sarata.Material granular compus dintr-o roca Chabazit foarte poroasa d..

21,90LEI

Aquili NO3 - PO4 Removal - sea water

Elimina fosfati si nitrati proveniti din apa de mare; 1 litru aproximativ 25.000 mg. nitrati si fosfati.Fosfatii (nitrati) sunt elemente foarte im..

23,56LEI

SeaChem Garlic Guard ™

Garlic Guard ™ este un miros parfumat si aroma de usturoi toate naturale pentru apa dulce si de peste de apa sarata. Cercetarile noastre au aratat ca ..

23,56LEI