Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Micro si macronutrienti

Micro si macronutrienti
Produse pe pagină:
Sortare după:

Aquili Multivitamin & Amino acids

Aquili Multivitamin & Amino acids Acest supliment alimentar pentru apa contine vitamine si aminoacizi necesare pentru viata pestilor, plantelor..

12,30LEI

SeaChem Garlic Guard ™

Garlic Guard ™ este un miros parfumat si aroma de usturoi toate naturale pentru apa dulce si de peste de apa sarata. Cercetarile noastre au aratat ca ..

24,85LEI

SeaChem Stress Guard

StressGuard ™ este produs premium de protectie. StressGuard ™ va reduce stresul si toxicitatea amoniacului de fiecare data cand se manipuleaza&nb..

31,12LEI

SeaChem Nourish™

Nourish ™ este o vitamina cuprinzatoare, aminoacizi, si supliment de oligoelemente dezvoltat pentru a raspunde cerințelor nutritionale frecvent ..

32,38LEI

SeaChem Vitality

Vitality ™ este o vitamina cuprinzatoare, aminoacizi, si supliment de oligoelemente dezvoltate pentru a raspunde cerintelor nutritionale frecven..

32,38LEI

SeaChem Reef Dip ™

Reef Dip ™ contine iod elementar completat cu un strat protectiv de “mucus”, ce ajuta la dezinfectarea coralilor delicat si in sigur..

43,67LEI

SeaChem Reef Plus™ 250ml

Reef Plus ™ este un supliment complet care conține oligoelemente, vitamine, aminoacizi si s-a demonstrat ca are un impact pozitiv asupra crester..

55,47LEI

Seachem Entice™

Entice ™ este o aroma naturala si potentiator de aroma pentru pestii care fac nazuri la mancare. Ideal pentru toti pestii marini si pestii de apa..

48,95LEI

SeaChem Reef Advantage Magnesium

Reef Advantage Magnesium™ este un amestec optimizat, concentrat (80,000 ppm) de magneziu, clor, sulfat si saruri conceput pentru a restabili nivelele ..

39,66LEI

SeaChem Reef Zooplankton™

Reef Zooplankton este un amestec concentrat de zooplancton marin conceput pentru a oferi acizi grasi esentiali, proteine, vitamine, aminoacizi, cu car..

58,23LEI

SeaChem Reef Buffer

Recif Buffer ™ va ridica alcalinitatea carbonatata. In primul rand Recif Buffer ™ este destinat pentru a fi utilizat ca un buffer in siste..

46,44LEI

SeaChem Reef Phytoplankton

Reef Phytoplankton  este un amestec concentrat de fitoplancton verde si maro marin concepute pentru a oferi acizi grasi esentiali, proteine, vita..

58,23LEI

SeaChem Reef Carbonate

Reef Carbonate ™ este un concentrat (4000 meq / l) cu un amestec optimizat de saruri de carbonat si bicarbonat conceput pentru a restabili si me..

29,37LEI

SeaChem Reef Advantage Strontium

Reef Advantage Strontium™ restabileste si mentine strontiul la nivel asemanator cu cel gasit in apa de mare. Strontiul este utilizat de catre co..

39,66LEI

SeaChem Reef Iodide™

Reef Iodide™ este o sursa concentrata (8.000 mg / L)de iodura de potasiu stabilizata pentru acvarii recif care va restabili si va mentine nivelu..

45,68LEI

SeaChem Reef Complete

Reef Complete® este un amestec de calciu ionic optimizat si concentrat (160.000 mg / L) conceput pentru a restabili si mentine calciul la nivelul gasi..

45,93LEI

SeaChem Reef Strontium ™

SeaChem Reef Strontium ™ restabileste si mentine  strontiul la nivel asemanator cu cel gasit in apa de mare. Strontiul este utilizat de cat..

45,93LEI

SeaChem Reef Builder™

Recif Builder ™ va ridica alcalinitatea carbonata, fara a afecta imediat concentratia pH-ului. La utilizare continua nivelurile pH-ului trebuie sa se ..

46,44LEI

SeaChem Reef Advantage Calcium

Reef Advantage Calcium ™ este un amestec (рН 8.3-8.6) non-acid de calciu ionic optimizat si concentrat (160.000 mg / L) conceput pentru a restab..

55,97LEI

SeaChem Reef Trace ™

Reef Trace furnizeaza o gama larga de oligoelemente, care s-au dovedit a fi necesare pentru starea de sanatate si de crestere corecta a recifului. Oli..

46,94LEI

Easy Life Maxicoral A 500ml

MaxiCoral A и MaxiCoral B Pentru corali fascinanti! Corali sanatosi si colorati intens in acvariu marin sunt incredibil atractivi. Max..

49,70LEI

Easy Life Maxicoral B 500ml

MaxiCoral A и MaxiCoral B Pentru corali fascinanti! Corali sanatosi si colorati intens in acvariu marin sunt incredibil atractivi. Max..

49,70LEI

Easy Life Strontium 500ml

Strontium: Strontiu - supliment Strontiul este un element important pentru cresterea coralilor. Concentratia optima de strontiu intr-un acvariu ..

53,46LEI