Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Preparate de protectie impotriva bolilor si parazitilor

Preparate de protectie impotriva bolilor si parazitilor
Produse pe pagină:
Sortare după:
Easy Life Voogle 250ml Out Of Stock

Easy Life Voogle 250ml

VooglePrimul ajutor pentru bolile pestilor fara antibioticeVoogle creeaza conditii excelente pentru pesti si altii locuitori din acvariu cu ap..

34,51LEI
SeaChem AquaZole Out Of Stock

SeaChem AquaZole

AQUAZOLEAquazole ™ este un agent eficient pentru controlul parazitilor. Aquazole ™ este bine tolerat de pesti, cu un risc minim de supradozaj. Aqu..

35,22LEI
Aqua Medic Pointex 100 ml Out Of Stock

Aqua Medic Pointex 100 ml

Pointex poate fi folosit cu succes in eliminarea parazitilor Oodinium si Cryptocaryon din acvariile de apa sarata. Pointex nu este toxic pentru pesti,..

35,70LEI

SeaChem Cupramine ™

SeaChem Cupramine ™ indeparteaza eficient Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius si alti ectoparaziti, atat de pesti de apa dulce si p..

37,37LEI
SeaChem KanaPlex™ Out Of Stock

SeaChem KanaPlex™

SeaChem KanaPlex ™ este un amestec de medicamente pe baza de kanamicina, care trateaza in mod eficient si inofensiv cateva tipuri de infectii bacterie..

44,98LEI

SeaChem ParaGuard™

ParaGuard ™ este singurul preparat inofensiv pentru pesti si filtru bazat pe aldehida, ideal pentru controlul parazitilor. Spre deosebire de multe alt..

46,17LEI

SeaChem Focus™

SeaChem Focus ™ este un polimer antibacterial care este ideal in lupta impotriva infectiilor interne ale pestilor. Focus ™ se poate amesteca cu hrana,..

55,22LEI

SeaChem Metronidazole™

SeaChem Metronidazole ™ este un produs eficient si inofensiv pentru tratarea unor protozoare si bolilor bacteriene anaerobe ale pestilor (Cryptocaryon..

55,22LEI

SeaChem NeoPlex ™

SeaChem NeoPlex ™ este un antibiotic cu spectru larg eficient impotriva majoritatii infectiilor externe atat pestilor marine, cat si cei de apa dulce...

55,22LEI

SeaChem PolyGuard

POLYGUARD ™ este cel mai eficient medicament care ar putea proteja pesti de apa dulce de infectii! PolyGuard reprezinta atat un tratament efficient, c..

55,22LEI
Easy Life Halt Parasites 200ml Out Of Stock

Easy Life Halt Parasites 200ml

Easy Life Halt Parasites - impotriva "grisului" la pestii mariniEste eficient mai ales impotriva ichtioftiriazei marine (Cryptocaryon irritans) si..

60,45LEI