Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Produse care imbunatatesc calitatea apei

Produse care imbunatatesc calitatea apei
Produse pe pagină:
Sortare după:

SeaChem Prime™

Prime este solutia completa si concentrata de conditionare, atat pentru apa proaspata, cat si sarata. Prime elimina clorul, cloramina si amoniacul. Pr..

24,85LEI

Tropical Bactosan -preparat pentru tratarea apei din acvarii

Tropical Bactosan elimina tulburarea biologica cauzata de hranirea excesiva a pestilor sau de filtrarea slaba. Tulburari ale apei apar de asemenea inb..

16,06LEI

EHEIM Water Conditioner

Cu noua sa serie de produse pentru ingrijirea apei, EHEIM va ofera un plus logic la echipamentul tehnic pentru a inchide cercul unui mediu acvatic san..

18,32LEI

SeaChem Clarity™

Clarity ™ este un decantor final de atat de apa dulce, cat si de apa sarata. Acesta are unagent avansat polimeric de floculare. Clarity ™ este un..

31,63LEI

Seachem Safe

Seachem Safe este o versiune concentrată a Seachem Prime. Poate fi utilizat atat pentru apa proaspata, cat si pentru cea sarata. Produsul elimina clor..

45,68LEI

SeaChem Replenish

Replenish ™ este un amestec de saruri destinate sa alimenteze fiziologic cu minerale relevante care sunt eliminate prin osmoza inversa sau demineraliz..

19,33LEI

SeaChem Liquid AMGuard

AmGuard indeparteaza in siguranta, rapid si eficient amoniacul toxic liber. Este sigur de folosit in timpul ciclarii bazinului si este ideal pentru tr..

33,13LEI

Aquili NO3 - PO4 Removal - sea water

Elimina fosfati si nitrati proveniti din apa de mare; 1 litru aproximativ 25.000 mg. nitrati si fosfati. Fosfatii (nitrati) sunt elemente foarte im..

24,85LEI

Seachem Tanganyika Buffer 250g

Lichid Tanganyika Buffer este un amestec de saruri de carbonat concepute pentru a imbunatatti mediul natural al ciclidelor, cresterea duritatii, capac..

46,69LEI

SeaChem Calcium™

Calcium™ este un concentrat (50.000 mg / l) de calciu polygluconat complexat, ce are ca scop mentinerea calciului in acvariu de tip recif fara a modif..

45,93LEI

SeaChem Reef Fusion 1

Seachem Reef Fusion 1 si Seachem Reef Fusion 2 sunt special concepute pentru a oferi toate ingredientele esentiale pentru un acvariu de recif. Seachem..

59,24LEI

SeaChem Reef Fusion 2

Seachem Reef Fusion 1 si Seachem Reef Fusion 2 sunt special concepute pentru a oferi toate ingredientele esentiale pentru un acvariu de recif. Seachem..

59,24LEI

Seachem Reef Kalkwasser 500 g

Reef Kalkwasser™ is pure calcium hydroxide with unsurpassed purity and solubility characteristics. It is used to prepare solutions that maintain the n..

86,60LEI

SERA marin COMPONENT 7 iodine

Contine importante elemente de iod. Iodul din acvariu nu este stabil pentru o perioada lunga de timp. Repede, acesta se va converti in iodura care..

22,34LEI

Aquili Phosphate Minus

Phosphat - Minus 150 ml pentru acvarii de pana la 45 L / 250 ml pentru acvarii de pana la 80 L  Prezenta fosfatilor in acvariu se datoreaza di..

54,97LEI