Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Preparate pentru iazuri

Preparate pentru iazuri
Produse pe pagină:
Sortare după:

Aquili Water Conditioner pentru iazuri

Tatamentul are o actiune imediata transformand apa de la robinet in apa cu proprietati chimice optime supravietuirii si dezvoltarii vietuitoarelor din..

21,18LEI

Dajana Pet Biofilter Tabs 50 tablete Filtru biologic pentru apa din acvariu

 Filtru biologic pentru apa din acvariu. Cu bacterii de curatare. Enzime sub forma de tablete concepute pentru acvariul dvs. care ofera o curatare de ..

23,32LEI
Aquili Light Water pentru iazuri Out Of Stock

Aquili Light Water pentru iazuri

Light Water Pond - Face apa cristalinaClarifica apa si controleaza fosfatiiFace apa din iazurile limpede si cristalina. Asociaza particule mec..

28,32LEI

EHEIM POND BASE

Purifica imediat iazurile si neutralizeaza clorul si metalele grele. Adauga vitamina B1. Creeaza un habitat natural pentru pesti de iaz. Dozaj..

36,18LEI

EHEIM POND SAVE

Normalizeaza valorile pH-ului si KH-ului intr-un iaz. Adauga vitamine si microelemente. Dozaj: 50 ml la 500 litri...

36,18LEI
EHEIM POND BIND Out Of Stock

EHEIM POND BIND

Fosfatii sunt un nutrient esential pentru algele. BIND reduce semnificativ nivelurile lor intr-un iaz, imbunatateste calitatea apei si o face cristal ..

40,22LEI
Aquili Anti Algae pentru iazuri Out Of Stock

Aquili Anti Algae pentru iazuri

Datorita compozitiei sale unice, Anti Algae Pond elimina algele rapid si eficient. Acest produs impiedica formarea oricaror tipuri de alge (prin cont..

46,41LEI

Dajana Pet POND Algae Stop 500ml

Agent de curatare apa de algele verzi din iazuri. Agentul cel mai eficient impotriva algelor verzi plutind in apa. Echilibrul dintre componentele sale..

47,60LEI

Dajana Pet Pond Natural Balance 500 ml

Este esential pentru mentinerea echilibrului biologic intr-un iaz in gradina dvs.Acesta contine vitamina importanta B1 si iod activ. Ajuta la crea..

52,36LEI

Dajana Pet POND Doctor 500ml

Un preparat/dezinfectant universal pentru iazuri de gradina.Acest preparat multifunctional poate fi utilizat pentru a trata toate tipurile de pest..

52,84LEI

EHEIM POND FADE

Acest produs are o actiune prelungita impotriva celor mai frecvente alge in iazuri. Este puternic si eficient si impotriva algelor mai incapatanate. F..

64,74LEI
EHEIM POND STOP Out Of Stock

EHEIM POND STOP

Preparatul purifica de alge si protejeaza impotriva infloririi de la inceputul primaverii. Inainte tratare trebuie sa scoateti carbonul activ si sa op..

64,74LEI
EHEIM POND KICK Out Of Stock

EHEIM POND KICK

Bacterii naturale pentru startare si intretinere lacurilor. Reduce nivelurile de materie organica. Dozare: 2 capace (60ml) pentru 1000 L la 4 saptaman..

72,83LEI

EHEIM POND LOW

Purifica biologic iazul din materii organice (resturi alimentare, frunze moarte, excremente). Pentru o apa cristalina. Dozare: 1 capac (30 ml) pentru ..

80,92LEI