Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Preparate pentru iazuri

Preparate pentru iazuri
Produse pe pagină:
Sortare după:

Dajana Pet Biofilter Tabs 50 tablete Filtru biologic pentru apa din acvariu

 Filtru biologic pentru apa din acvariu. Cu bacterii de curatare. Enzime sub forma de tablete concepute pentru acvariul dvs. care ofera o curatar..

24,60LEI

Dajana Pet POND Algae Stop 500ml

Agent de curatare apa de algele verzi din iazuri. Agentul cel mai eficient impotriva algelor verzi plutind in apa. Echilibrul dintre componentele sale..

57,48LEI

TROPICAL BACTOSAN POND- reface claritatea apei iazurilor

Tropical Bactosan Pond elimina tulburarea din apa iazului cauzata de filtrare slaba sau hranire excesiva a pestior. Tulburari ale apei apar de as..

42,17LEI

Dajana Pet Pond Natural Balance 500 ml

Este esential pentru mentinerea echilibrului biologic intr-un iaz in gradina dvs. Acesta contine vitamina importanta B1 si iod activ. Ajuta la crea..

57,48LEI

Eheim Pond Base

Purifica imediat iazurile si neutralizeaza clorul si metalele grele. Adauga vitamina B1. Creeaza un habitat natural pentru pesti de iaz.   ..

38,15LEI

Tropical CMF Pond- Preparat pentru Iazuri

CMF POND este un preparat pentru iazuri cu o raza mare de aplicabilitate ce ajuta pestii sanatosi sa reziste agentilor patogeni periculosi. Recomandat..

42,17LEI

Eheim Pond Save

Normalizeaza valorile pH-ului si KH-ului intr-un iaz. Adauga vitamine si microelemente.  Dozaj: 50 ml la 500 litri...

38,15LEI

EHEIM oxyPOND

EHEIM oxyPOND reglează nivelul de oxigen din apă. Oxigenul este important pentru toți locuitorii lacului, precum și pentru bacteriile din f..

123,99LEI

Tropical Bactinin Pond 500 ml. - reface claritatea apei iazurilor

Pregătirea cu bacterii pentru iazurile de grădină. Accelerează maturarea iazurilor de grădină și elimină contaminanții organici. Conține specii vii, s..

87,85LEI

Pond Preparation Tropical Blue Guard Pond

Tropical Blue Guard Pond is a product that is designed to limit the growth of lake algae. It facilitates the creation and maintenance of ponds, is a s..

59,99LEI

Preparation for lakes Tropical Ichtio Pond

Ichtio Pond is a preparation for lakes, which ensures safe and proper development of fish. It is a source of micronutrients that can function well on ..

42,17LEI

Dajana Pet POND Doctor 500ml

Un preparat/dezinfectant universal pentru iazuri de gradina. Acest preparat multifunctional poate fi utilizat pentru a trata toate tipurile de pest..

57,48LEI

Aquili Light Water pentru iazuri

Light Water Pond - Face apa cristalina Clarifica apa si controleaza fosfatii Face apa din iazurile limpede si cristalina. Asociaza particul..

29,87LEI

Eheim Pond Fade

Acest produs are o actiune prelungita impotriva celor mai frecvente alge in iazuri. Este puternic si eficient si impotriva algelor mai incapatanate. F..

68,27LEI

Aquili Water Conditioner pentru iazuri

Tatamentul are o actiune imediata transformand apa de la robinet in apa cu proprietati chimice optime supravietuirii si dezvoltarii vietuitoarelor din..

22,34LEI

Aquili Anti Algae pentru iazuri

Datorita compozitiei sale unice, Anti Algae Pond elimina algele rapid si eficient. Acest produs impiedica formarea oricaror tipuri de ..

48,95LEI