Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Substrat special

Substrat special
Produse pe pagină:
Sortare după:

Substrat AquaEL Aqua Grunt 1.25kg

Substratul AquaEL Aqua Grunt 1,25kg este special creat pentru acvarii plantate. Acesta conține minerale și fier, este foarte ușor, cu o structură poro..

28,11LEI

Substrat JBL Manado 0.5-2mm

Substrat nutritiv ce stimuleaza cresterea plantelor. JBL Manado reduce duritatea apei. Este un substrat care ajuta cresterea si dezvoltarea plantelor ..

32,38LEI

Substrat fertilizant Dennerle NutriBasis 6in1 0.5-1mm 4.8kg

  Acesta este un substrat cu caracteristici excelente pentru începerea unui acvariu de plante. Conținutul concentrat de fier vă garantează frunze..

42,42LEI

JBL Aqua Basic

JBL AquaBasis contine intreaga gama de nutrienti vitali, cum ar fi fierul si microelemente, necesare pentru o crestere sanatoasa si sustinuta a plante..

49,95LEI

Aquili Substrate Fertilizer 2.2 L - substrat

Aquili Complete Fertilizer este un substrat care  furnizeaza toate mineralele esentiale si substantele necesare pentru cresterea luxurianta a pla..

53,71LEI

SeaChem Onyx Sand™ 0.5-1.5mm 3.5kg / 7kg

SeaChem Onyx Sand™ este un nisip natural de culoare gri inchis, care completeaza perfect si imbunatateste aspectul oricarui acvariu. Este potrivit pen..

72,79LEI

Substrat fertilizant Dennerle DeponitMix Professional 9 in 1

With years of experiments building on its extensive knowledge of the natural homes of the most popular aquarium plants, the aquarium plant nursery has..

72,79LEI

Substrat AquaEL ADVANCED SOIL ORIGINAL

Un substrat profesional potrivit atât pentru acvarii plantate, cât si pentru acvarii de apă dulce. Structura granulară rotunjită este ideală pentru cr..

83,58LEI

Substrat AquaEL ADVANCED SOIL PLANT

Un substrat profesional potrivit atât pentru acvarii plantate, cât si pentru acvarii de apă dulce. Structura granulară rotunjită este ideală pentru cr..

83,83LEI

Grund Dennerle pietriș alb natural 1-2mm 10kg

Acest produs este un pietriș de cuarț de cristal de la producătorul Dennerle, care are o funcționalitate bio perfectă și este foarte atractiv. Boabele..

87,60LEI

SeaChem Flourite Dark™ 0.5-3mm 3.5kg

Flourite black este un pietris argilos stabil, special fragmentat pentru acvariul plantat natural. Aspectul sau este optim pentru acvariile plantate, ..

89,36LEI

SeaChem Flourite Red ™ 0.5-3mm 3,5 kg

SeaChem Flourite Red™ este un substrat special concasat, pietris din argila poroasa stabila pentru acvarii plantate. Aspectul sau este cel mai potrivi..

89,36LEI