Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Substrat special

Substrat special
Produse pe pagină:
Sortare după:

Substrat JBL Manado 0.5-2mm

Substrat nutritiv ce stimuleaza cresterea plantelor. JBL Manado reduce duritatea apei. Este un substrat care ajuta cresterea si dezvoltarea plantelor ..

32,38LEI

Substrat fertilizant Dennerle NutriBasis 6in1 0.5-1mm 4.8kg

  Acesta este un substrat cu caracteristici excelente pentru începerea unui acvariu de plante. Conținutul concentrat de fier vă garantează ..

42,42LEI

JBL Aqua Basic

JBL AquaBasis contine intreaga gama de nutrienti vitali, cum ar fi fierul si microelemente, necesare pentru o crestere sanatoasa si sustinuta a plante..

49,95LEI

Aquili Substrate Fertilizer 2.2 L - substrat

Aquili Complete Fertilizer este un substrat care  furnizeaza toate mineralele esentiale si substantele necesare pentru cresterea luxurianta a plantelo..

53,71LEI

SeaChem Onyx Sand™ 0.5-1.5mm 3.5kg / 7kg

SeaChem Onyx Sand™ este un nisip natural de culoare gri inchis, care completeaza perfect si imbunatateste aspectul oricarui acvariu. Este potriv..

72,79LEI

Substrat fertilizant Dennerle DeponitMix Professional 9 in 1

With years of experiments building on its extensive knowledge of the natural homes of the most popular aquarium plants, the aquarium plant nursery has..

72,79LEI

Substrat AquaEL ADVANCED SOIL ORIGINAL

Un substrat profesional potrivit atât pentru acvarii plantate, cât si pentru acvarii de apă dulce. Structura granulară rotunjită este idea..

83,58LEI

Substrat AquaEL ADVANCED SOIL PLANT

Un substrat profesional potrivit atât pentru acvarii plantate, cât si pentru acvarii de apă dulce. Structura granulară rotunjită este idea..

83,83LEI

SeaChem Flourite Red ™ 0.5-3mm 3,5 kg

SeaChem Flourite Red™ este un substrat special concasat, pietris din argila poroasa stabila pentru acvarii plantate. Aspectul sau este cel mai p..

89,36LEI

SeaChem Flourite ™ 0.5-3mm 3.5kg / 7kg

Flourite este un pietris argilos stabil, special fragmentat pentru acvariul plantat natural. Aspectul sau este optim pentru acvariile plantate, dar pr..

89,36LEI

Seachem Flourite Sand 0.2-1mm 3.5kg

SeaChem Flourite Black Sand ™ 3.5 kg Flourite Black Sand ™ este un substrat special concasat, pietris din argila poroasa..

94,38LEI