Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Substrat special

Substrat special
Produse pe pagină:
Sortare după:

Substrat JBL Manado 0.5-2mm

Substrat nutritiv ce stimuleaza cresterea plantelor. JBL Manado reduce duritatea apei. Este un substrat care ajuta cresterea si dezvoltarea plantelor ..

36,65LEI

Substrat fertilizant Dennerle NutriBasis 6in1 0.5-1mm 4.8kg

  Acesta este un substrat cu caracteristici excelente pentru începerea unui acvariu de plante. Conținutul concentrat de fier vă garantează frunze..

53,46LEI

Dennerle Deponit Mix Black 10 in 1

Black long-term mineral substrate for all planted aquariums. Specially developed for combination with black gravel. Following the example of nature an..

82,58LEI

Substrat fertilizant Dennerle DeponitMix Professional 9 in 1

With years of experiments building on its extensive knowledge of the natural homes of the most popular aquarium plants, the aquarium plant nursery has..

75,55LEI

SeaChem Flourite Black ™ 0.5-2mm 3.5kg / 7kg

Flourite Black ™ este un substrat special concasat, pietris din argila poroasa stabila pentru acvarii plantate. Aspectul sau este cel mai potrivi..

106,93LEI

SeaChem Flourite ™ 0.5-3mm 3.5kg / 7kg

Flourite este un pietris argilos stabil, special fragmentat pentru acvariul plantat natural. Aspectul sau este optim pentru acvariile plantate, dar pr..

89,36LEI

SeaChem Flourite Dark™ 0.5-3mm

Flourite black este un pietris argilos stabil, special fragmentat pentru acvariul plantat natural. Aspectul sau este optim pentru acvariile plantate, ..

89,36LEI

SeaChem Flourite Black Sand ™ 0.2-1mm 3.5kg / 7kg

SeaChem Flourite Black Sand ™ 3.5 kg Flourite Black Sand ™ este un substrat special concasat, pietris din argila poroasa stabila pen..

106,93LEI

SeaChem Onyx Sand™ 0.5-1.5mm 3.5kg / 7kg

SeaChem Onyx Sand™ este un nisip natural de culoare gri inchis, care completeaza perfect si imbunatateste aspectul oricarui acvariu. Este potrivit pen..

72,79LEI

Substrat AquaEL ADVANCED SOIL PLANT

Un substrat profesional potrivit atât pentru acvarii plantate, cât si pentru acvarii de apă dulce. Structura granulară rotunjită este ideală pentru cr..

83,83LEI

Grund Dennerle pietriș alb natural 1-2mm 10kg

Acest produs este un pietriș de cuarț de cristal de la producătorul Dennerle, care are o funcționalitate bio perfectă și este foarte atractiv. Boabele..

97,39LEI

Substrat AquaEL ADVANCED SOIL ORIGINAL

Un substrat profesional potrivit atât pentru acvarii plantate, cât si pentru acvarii de apă dulce. Structura granulară rotunjită este ideală pentru cr..

105,92LEI

SeaChem Onyx™ 7kg

SeaChem Onyx™ este un substrat special, care completeaza perfect si imbunatateste aspectul oricarui acvariu. Este potrivit pentru acvarii plantate ata..

140,56LEI

Substrate Fluval Bio-Stratum 1mm.

Made from 100% natural, mineral-rich volcanic soil from Mount Aso in Japan and infused with beneficial nitrifying bacteria, Bio-Stratum is specially f..

67,27LEI