Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Seachem

Produse pe pagină:
Sortare după:

Adeziv pentru corali SeaChem Reef Glue

Seachem Reef Adeziv este un adeziv cianoacrilat superb pentru lipirea pietrelor de recif si a coralilor. Lipeste in cateva secunde si are calitati exc..

57,98LEI

Adeziv Seachem Flourish Glue

Flourish Glue este un gel/adeziv cianoacrilat unic atasarea diferitelor muschi si plante pe pietre, copaci, chiar si pe grund. Este deosebit de util i..

45,15LEI

SeaChem Reef Iodide™

Reef Iodide™ este o sursa concentrata (8.000 mg / L)de iodura de potasiu stabilizata pentru acvarii recif care va restabili si va mentine nivelul de i..

44,91LEI

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer ™ este un buffer non-fosfat pentru reducerea nivelului pH-ului. Aceste buffer-uri sunt destinate pentru a fi utilizate in acvarii ..

56,50LEI

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ este un buffer non-fosfatic care creste nivelul de pH și alcalinitatea (KH) și contracara cu Acid Buffer ™. Aceste buffer-ur..

56,50LEI

SeaChem American Cichlid Salt™

Sarea American Cichlid ™ este un amestec chimic de saruri concepute pentru a reproduce mediul natural al ciclide americane. Acesta contine toate eleme..

48,85LEI

SeaChem Ammonia Alert™

Ammonia alert este indicatorul complementar, care detecteaza amoniacul liber,  probabil cel mai toxic compus de metabolism care poate aparea in acvari..

57,98LEI

SeaChem AquaZole

AQUAZOLE Aquazole ™ este un agent eficient pentru controlul parazitilor. Aquazole ™ este bine tolerat de pesti, cu un risc minim de supradozaj. Aqu..

36,52LEI
SeaChem Betta Basics™ -15%

SeaChem Betta Basics™

Betta Basics ™ este special creat pentru a oferi un mediu optim atat pentru pesti betta, cat si pentru plantele din acvariu. Betta Basics ™  indeparte..

18,51LEI 15,74LEI

SeaChem Calcium™

Calcium™ este un concentrat (50.000 mg / l) de calciu polygluconat complexat, ce are ca scop mentinerea calciului in acvariu de tip recif fara a modif..

45,15LEI

SeaChem Cichlid Lake Salt ™

Cichlid Lake Salt™ este un amestec de saruri special proiectat pentru a replica parametrii mediului natural al ciclidelor. Contine toate elementele ne..

48,85LEI

Seachem Cichlid Trace

Cichlid Trace ™ furnizeaza o gama larga de oligoelementeccare sunt necesare pentru sanatatea pestilor si cresterea corespunzatoare. Spre deosebire de ..

46,14LEI

SeaChem Clarity™

Clarity ™ este un decantor final de atat de apa dulce, cat si de apa sarata. Acesta are unagent avansat polimeric de floculare. Clarity ™ este un deca..

31,09LEI

SeaChem Cupramine ™

SeaChem Cupramine ™ indeparteaza eficient Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius si alti ectoparaziti, atat de pesti de apa dulce si p..

38,74LEI

SeaChem CupriSorb ™

SeaChem CupriSorb ™ este un adsorbant sintetic foarte specializat, care reprezinta un material de filtrare pentru indepartarea cuprului si a metalelor..

78,96LEI

SeaChem De*nitrate ™

Seachem De*nitrate™ este un material economic, natural,  poros, cu o distributie a porilor si o geometrie care promoveaza atat o denitrificare aeroba,..

19,00LEI

SeaChem De*nitrate ™

Seachem De*nitrate™ este un material economic, natural,  poros, cu o distributie a porilor si o geometrie care promoveaza atat o denitrificare aeroba,..

66,62LEI
Seachem Digital Spoon - Lingura de masurat -50%

Seachem Digital Spoon - Lingura de masurat

Seachem Digital Spoon Scale - cantar electronic sub forma unei linguri de dozare usoara a aditivilor la acvariu, si nu numai. Instrumentul poate masur..

98,45LEI 49,22LEI

SeaChem Discus Buffer ™

Discus Buffer ™ ajuta sa reproduca mediul ideal de Discus ( pH scazut si scazut GH ( General duritate ) ) . Buffer Discus ™ va scadea pH-ul si-l va pa..

51,82LEI

SeaChem Discus Trace™

Discus Trace ™ furnizeaza o gama larga de oligoelemente dovedit a fi necesar pentru sanatatea pestilor si cresterea corespunzatoare. Spre deosebire de..

53,30LEI

Seachem Entice™

Entice ™ este o aroma naturala si potentiator de aroma pentru pestii care fac nazuri la mancare. Ideal pentru toti pestii marini si pestii de apa dulc..

48,11LEI