Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Sera

Produse pe pagină:
Sortare după:
Sera Aquaria Clear - Tratament pentru limpezirea apei Out Of Stock

Sera Aquaria Clear - Tratament pentru limpezirea apei

 Asigura apei de acvariu o limpezime de cristal, leaga toate particulele in suspensie din acvariile de apa dulce si face posibila retinerea acestora d..

19,52LEI
Sera Aquatan Out Of Stock

Sera Aquatan

SERA AQUATAN Tratament pentru pregatirea apei de la robinet pentru acvariu Solutie de conditionare a apei. Aduce apa de la robinet la parametrii opti..

11,66LEI
Sera Baktopur 50 ml Out Of Stock

Sera Baktopur 50 ml

Medicament contra destramarii bacteriene a aripioarelor.Simptome ale bolii bacteriene: atrat alb pana la pete gri-albe, pete de sange si rani pe p..

28,32LEI
Sera Baktopur Direct 8 tablete Out Of Stock

Sera Baktopur Direct 8 tablete

Se foloseste pentru:  bolile bacteriene interne ale pestilor ornamentali pot fi recunoscute dupa umflarea abdomenului, zbârlirea solzilor, ochii exoft..

37,84LEI
Sera Bio Nitrivec -Amestec special de bacterii nitrificatoare pentru acvariu Out Of Stock

Sera Bio Nitrivec -Amestec special de bacterii nitrificatoare pentru acvariu

Sera Bio Nitrivec descompune amoniul si nitritii datorita bacteriilor purificatoare pe care le contine. Indeparteaza poluanti, elimina eficient turbid..

18,80LEI
Sera Costapur 50 ml Out Of Stock

Sera Costapur 50 ml

Solutie impotriva ichthyophthirius multifiliis si alti paraziti in acvariile de apa dulce si de recif. Se agita bine inainte de folosire.Dozare: i..

29,75LEI
Sera Ectopur 130 g Out Of Stock

Sera Ectopur 130 g

Sera Ectopur este un produs utilizat pentru tratamentul preventiv si combaterea ciupercilor si parazitilor externi, in acvariile cu apa dulce sau mari..

30,46LEI
Sera Flagellol Out Of Stock

Sera Flagellol

Sera Flagellol 10 ml pt. 400 L - impotriva viermilor intestinali si a grisului albTratament ideal impotriva petelor albicioase, impresia de peste ..

64,02LEI
Sera Florena Fertilizant lichid Sera Florena cu microelemente pentru acvariu Out Of Stock

Sera Florena Fertilizant lichid Sera Florena cu microelemente pentru acvariu

Contine fier, minerale si microelemente, necesare tuturor plantelelor acvatice, care pot absorbi cu usurinta nutrientii din Sera Florena, care raman a..

18,80LEI
Sera Florenette A 24 tablete Out Of Stock

Sera Florenette A 24 tablete

Tablete de ingrasamant pentru plantele de acvariu. Contine fier si minerale. Asigura intregul necesar de nutrienti pentru plantele care se hranesc pri..

23,09LEI
Sera Granugreen Out Of Stock

Sera Granugreen

Sera Granugreen este un furaj granulat pentru pestii consumatori de alge cum ar fi ciclidele de Malawi şi Tanganyka. Sera Granugreen are un continut r..

5,24LEI
Sera Granured 20 g Out Of Stock

Sera Granured 20 g

Sera Granured este un furaj granulat pentru pestii carnivori. Produsele de peste, faina de crustacee, mineralele naturale si micro-elementele continut..

5,24LEI
SERA Micron 50 ml Out Of Stock

SERA Micron 50 ml

Sera Micron este o hrana de crestere ideala, sub forma de faina, pentru larvele tuturor speciilor ovipare, imediat dupa eclozare, puiet de pana in 6 m..

14,04LEI
Sera Omnipur 50 ml Out Of Stock

Sera Omnipur 50 ml

Conditioner versatil de apa, rapid, sigur si eficace impotriva aproape tuturor agentilor patogeni care apar in ape dulci. Sera Omnipur indeparteaza pe..

31,42LEI
Sera pH Minus 100 ml Out Of Stock

Sera pH Minus 100 ml

Sera Ph Minus este o solutie pentru diminuarea duritatii apei. Scaderea stabila, sigura a valorii pH-ului. Mai intai determinati valoarea ph-ului si d..

18,80LEI