Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Sera

Produse pe pagină:
Sortare după:

SERA Micron 50 ml

Sera Micron este o hrana de crestere ideala, sub forma de faina, pentru larvele tuturor speciilor ovipare, imediat dupa eclozare, puiet de pana in 6 m..

14,81LEI

Sera Baktopur 50 ml

Medicament contra destramarii bacteriene a aripioarelor. Simptome ale bolii bacteriene: atrat alb pana la pete gri-albe, pete de sange si rani pe p..

29,87LEI

Sera Artemia - Mix 18gr

Artemia este hrana pentru pesti ornamentali. Pentru rezultate optime, la cultura oualelor folositii Sera Sea Salt. Pestii, coralii si alte animal..

5,52LEI

Sera Goldy Aquatan 50 ml

Sera Goldy Aquatan este o solutie ideala pentru pregatirea apei de la robinet pentru acvariu. Elimina instantaneu clorul agresiv. Sera Goldy A..

14,81LEI

Sera Phosvec 100 ml - Solutie pentru eliminarea fosfatilor din apa de acvariu

Elimina fosfatii din acvariile de apa dulce.  Efect vizibil si de durata, de legare si eliminare a fosfatilor. Fosfatii insolubilizati (vizibi..

19,83LEI

Sera pH Minus 100 ml

Sera Ph Minus este o solutie pentru diminuarea duritatii apei. Scaderea stabila, sigura a valorii pH-ului. Mai intai determinati v..

19,83LEI

Sera Costapur 50 ml

Solutie impotriva ichthyophthirius multifiliis si alti paraziti in acvariile de apa dulce si de recif. Se agita bine inainte de folosire. Dozare: i..

31,38LEI

Sera Omnipur 50 ml

Conditioner versatil de apa, rapid, sigur si eficace impotriva aproape tuturor agentilor patogeni care apar in ape dulci. Sera Omnipur indeparteaza pe..

33,13LEI

Sera Granured 20 g

Sera Granured este un furaj granulat pentru pestii carnivori. Produsele de peste, faina de crustacee, mineralele naturale si micro-elementele con..

5,52LEI

Sera Baktopur Direct 8 tablete

Se foloseste pentru:  bolile bacteriene interne ale pestilor ornamentali pot fi recunoscute dupa umflarea abdomenului, zbârlirea solzilor, ..

39,91LEI

Sera Flagellol

Sera Flagellol 10 ml pt. 400 L - impotriva viermilor intestinali si a grisului alb Tratament ideal impotriva petelor albicioase, impresia de peste ..

67,52LEI

Sera Granugreen

Sera Granugreen este un furaj granulat pentru pestii consumatori de alge cum ar fi ciclidele de Malawi şi Tanganyka. Sera Granugreen are un conti..

5,52LEI

Sera Bakto Tabs 275 tablete

Tablete de hrana pentru sanatatea pestilor. Sunt ideale pentru tratarea urmatoarelor simptome: abdomen umflat, solzi zbarliti, ochi exoftalmici. Inst..

29,87LEI

Sera Florenette A 24 tablete

Tablete de ingrasamant pentru plantele de acvariu. Contine fier si minerale. Asigura intregul necesar de nutrienti pentru plantele care se hranesc pri..

24,35LEI

Sera Mycopur 50 ml

Medicament impotriva micozelor si a parazitilor care ataca pielea si branhiile pestilor din acvariile cu apa dulce. Inainte de folosire agitati bine f..

31,38LEI

Sera Ectopur 130 g

Sera Ectopur este un produs utilizat pentru tratamentul preventiv si combaterea ciupercilor si parazitilor externi, in acvariile cu apa dulce sau mari..

32,13LEI

Sera Filter Biostart 50 ml

Filtru de seruri Biostart accelereaza eficienta de filtrare biologica. Sera biostart filtru ar trebui sa fie folosite in nou filtru, direct ..

25,10LEI

Sera Tremazol 25 ml

Sera Tremazol este o solutie gata de utilizare impotriva infectiilor cauzate de viermi paraziti lati la pesti. Medicamentul asigura succes terapeutic ..

65,01LEI

Sera Aquaria Clear - Tratament pentru limpezirea apei

 Asigura apei de acvariu o limpezime de cristal, leaga toate particulele in suspensie din acvariile de apa dulce si face posibila retinerea acest..

20,58LEI

Sera Betta Gran 10g

Mancare granulata conceputa special cu elemente esentiale pentru pestii Betta.Sera Bettagran este o hrana completa sub forma de granule usor digerabil..

8,79LEI

Sera San 100 ml / 22 g

Sera San este un produs pentru culori magice ale pestilor ornamentali. Hrana pentru stimularea creсterii si a coloraturii. Sera San este sub..

14,31LEI

SERA marin COMPONENT 7 iodine

Contine importante elemente de iod. Iodul din acvariu nu este stabil pentru o perioada lunga de timp. Repede, acesta se va converti in iodura care..

22,34LEI