Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Termeni si conditii

1. TERMENI SI CONDITII GENERALE
1.1.     Prezentul document constituie termenii și condițiile generale ale magazinului online ROACVARII.COM care administreaza utilizarea ROACVARII.COM, precum și încheierea unui contract de achiziție cu ISHOP Ltd. prin platforma ROACVARII.COM
2. DETALII VANZATOR
2.1.   "IShop" Ltd. este o companie cu sediul central și adresa de afaceri in Pazardjik, str. Gavril Krastevich nr. 2 si adresa pentru corespondență Sofia, str. Georgi Belov 17, UIC 200349705 cu numărul de identificare TVA în BG200349705.
2.2.   "IShop" Ltd. administrează magazinul online ROACVARII.COM. "IShop" LTD., care va fi denumit in continuare ROACVARII.COM.
2.3.   Puteți contacta ROACVARII.COM la adresa de mai sus, la telefon 0739 300 350 sau la sales@roacvarii.com. Costul unui apel depinde de planul dvs. de tarifare mobil.  
 
3. TERMENI
 3.1.   Cumpărător - o persoană de peste 18 ani sau mai mult care a facut o comanda la distanță prin magazinul online ROACVARII.COM
3.2   Vanzator – ROACVARII.COM
3.3.   Platforma – site-ul ROACVARII.COM
3.4.   Client - orice persoană sau companie privată care utilizează platforma în orice fel, care poate include vizualizarea, efectuarea de comenzi prin aceasta, cumpărarea, returnarea bunurilor și efectuarea oricăror altor acțiuni prin aceasta.
3.5.   Cont - o secțiune a platformei accesibilă printr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Clientului să trimită o comandă de cumpărare și care conține informații despre Client și istoricul unora dintre acțiunile sale în platformă (Comenzi, facturi fiscale etc. )
3.6.   Favorite - o secțiune din cont care permite clientului să creeze propriile liste de produse preferate.
3.7.   Comanda - un document electronic, care reprezintă o formă de comunicare între ROACVARII.COM și Client, prin care Clientul declară către ROACVARII.COM prin platformă, intenția de a cumpăra bunuri vizualizate pe Platformă.
3.8.   Produs (e) - Orice obiect al unui contract de cumpărare încheiat între cumpărător și vânzător prin platformă.
3.9.   Contract - este contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumparator pentru achiziționarea de Bunuri prin intermediul Platformei, parte integrantă care se supune prezentelor Termeni și condiții generale pentru utilizarea platformei.
3.10.   Continut
• Toate informatiile regasite in Platforma.
• conținutul oricărui mesaj de la Cumpărător către ROACVARII.COM.
• orice informație furnizată (indiferent de metoda de comunicare) de către un client al ROACVARII.COM.
• informatii legate de bunuri si servicii.
• Seller details.
3.11.   Buletin informativ - mijloace de informare periodică cu privire la Bunurile și serviciile oferite de către Vânzător și / sau promoțiile trimise electronic prin e-mail.
3.12.   Specificații - Toate caracteristicile și descrierile produselor și serviciilor.
3.14.   Review - Evaluare scrisă de către proprietarul sau utilizatorul produsului sau serviciului.
3.15. Evaluare - o metodă de calcul a nivelului de satisfacție al unui client cu un anumit produs. Evaluarea este exprimată sub formă de stele, fiecare produs poate fi evaluat de la una la cinci stele.
3.16.   Comentariu - o evaluare sau o observație critică la sfârșitul unei examinări sau alt comentariu.
3.17.   Întrebare - formă de adresare la ROACVARII.COM pentru a obține informații despre anumite produse sau servicii.
3.18. Răspuns - Informații scrise sau verbale care sunt transmise clientului care a pus o întrebare în Platformă.
4.TERMENI GENERALI
 
4.1.   Termenii și condițiile ROACVARII.COM sunt obligatorii pentru toți clienții platformei.
4.2.   Orice utilizare a platformei înseamnă că ați citit cu atenție termenii și condițiile pentru utilizarea sa șI sunteți de acord să le respectați în mod necondiționat.
4.3. Termenii și condițiile pot fi modificați în mod unilateral de către ROACVARII.COM în orice moment prin actualizarea acestora. Aceste modificări au efect imediat și sunt obligatorii pentru toți clienții platformei.
4.4. ROACVARII.COM are dreptul de a aduce modificări termenilor și condițiilor în orice moment, la discreția sa sau dacă acestea sunt impuse printr-un instrument juridic efectiv.
4.5. În fiecare caz de modificare a termenilor și condițiilor generale, ROACVARII.COM va informa clienții despre acest lucru prin postarea modificărilor la platformă. În acest sens, dumneavoastră ca Client aveți obligația de a repecta orice modificare a Termenilor Generali ai Platformei pentru fiecare utilizare.
4.6. În cazul în care oricare dintre prevederile acestor Termeni și condiții generale pentru utilizarea platformei se consideră invalidă sau inaplicabilă, indiferent de motiv, acest lucru nu invalidează restul.
4.7. ROACVARII.COM se străduiește să mențină acuratețea informațiilor prezentate în platformă. Cu toate acestea, luând în considerare eventualele erori tehnice sau omisiuni în acele informații, ROACVARII.COM specifică faptul că imaginile produselor sunt ilustrative și convingătoare, respectiv produsele livrate pot varia fata de imagini.
4.8. Caracteristicile și prețurile produselor listate în Platformă pot fi modificate în orice moment. Din motive tehnice, acestea pot conține erori pentru care ROACVARII.COM își cere scuze Clienților săi.
4.9. Este posibil, din cauza spațiului limitat și a structurii coerente a informațiilor, descrierile produselor pot fi uneori incomplete. Cu toate acestea, noi ROACVARII.COM ne străduim să furnizăm cele mai relevante și mai importante informații.
4.10. Toate bunurile, inclusiv cele în promoție, sunt vândute și livrate până la epuizarea stocurilor, chiar dacă acestea nu sunt marcate în mod explicit pe platformă.
4.11. Platforma poate conține legături către alte site-uri. ROACVARII.COM nu este responsabilă pentru politica de confidențialitate a site-urilor pe care nu le administrează, precum și pentru alte informații conținute în acestea.
 
5.CONTRACT
 
5.1. Clientul își declară disponibilitatea de a comanda și de a cumpăra un Produs și / sau Serviciu prin intermediul Platformei, făcând o Comandă în format electronic sau prin telefon, care este, în consecință, înregistrată de către el sau de un angajat al ROACVARII.COM în numele său.
5.2. ROACVARII.COM va trimite Clientului o notificare pentru înregistrarea comenzii în sistemul său, fara rol de acceptare, confirmare sau angajament pentru implementarea acesteia. Această notificare ROACVARII.COM se face electronic (prin e-mail) sau prin telefon.
5.3. ROACVARII.COM va trimite Clientului o notificare pentru înregistrarea comenzii în sistemul său, fara rol de acceptare, confirmare sau angajament pentru implementarea acesteia. Această notificare ROACVARII.COM se face electronic (prin e-mail) sau prin telefon.
5.4. Contractul de vânzare-cumpărare de la distanță între vânzător și Client este considerat a fi fost încheiat la momentul confirmării comenzii prin telefon.
5.5. Contractul de cumpărare încheiat între Client și Vânzător constă în prezentele Condiții Generale și eventualele acorduri suplimentare între Vânzător și Cumpărător.  

6. POLITICA DE VÂNZĂRI ONLINE
 
6.1. Accesul la platformă în scopul înregistrării unei comenzi de cumpărare este permis oricărui client.
6.2. ROACVARII.COM își rezervă dreptul, la propria discreție, de a limita accesul oricărui Client de a lansa o comanda sau la oricare dintre metodele de plată posibile dacă consideră că acest lucru ar fi în detrimentul ROACVARII.COM prin orice mijloace. Prin urmare, Clientul poate contacta departamentul de relații cu clienții al ROACVARII.COM pentru a fi informat despre motivele care au condus la implementarea măsurilor menționate mai sus. ROACVARII.COM nu este răspunzătoare pentru niciun fel de daune pe care Clientul le-a suferit sau le-ar putea suferi ca urmare a acestei decizii, indiferent de corectitudinea sau meritul lor.
6.3. Clientul are dreptul de a posta comentarii cu privire la Bunuri și / sau Servicii și de a contacta ROACVARII.COM la adresele specificate din secțiunea "Contact" a Platformei. Mesajele sau postarile care conțin expresii vulgare sau nepotrivite vor fi eliminate din platformă sau ignorate.
6.4. Comunicarea cu vânzătorul se poate face printr-o legătură directă sau prin adresele listate în Platforma din secțiunea Contact.
6.5. ROACVARII.COM poate publica informații publicitare sau promoționale despre Bunurile și serviciile oferite de acesta.
6.6. Toate prețurile produselor și / sau serviciilor platformei sunt finale (includ TVA și orice alte impozite sau taxe impuse de lege).
6.7. În cazul plăților online sau al plăților prin transfer bancar, vânzătorul nu își asumă nicio răspundere pentru niciun fel de taxe legate de comisioane, comisioane sau alte plăți suplimentare efectuate de către cumpărător sau banca sa în legătură cu tranzacția însăși, dar si în cazul conversiei valutare, aplicate de către banca care a emis cardul în cazul în care moneda este diferită de cea în lei. Acesta este motivul pentru care ROACVARII.COM recomandă clienților săi să se consulte cu banca despre eventualele taxe suplimentare care le pot fi percepute plățile on-line sau prin intermediul unei bănci pentru produsele vândute de ROACVARII.COM.
6.8. Toate imaginile Platformei au doar rol de prezentare a tipului de Produs / Serviciu oferit. În consecință, unele dintre imaginile Platformei de produse și servicii (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc) pot să difere fata de Bunuri sau să creeze o impresie greșită a Serviciului oferit. Vânzătorul nu va fi considerat responsabil pentru astfel de discrepanțe.
 
7. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ
 
7.1.   Conținutul așa cum este definit în capitolul "Definiții", incluzând, dar fără a se limita la, logo-uri și orice imagini grafice sau subtitrare, simboluri comerciale, simboluri dinamice, texte și / sau conținut multimedia ale platformei sunt proprietatea exclusivă a ROACVARII.COM.
7.2.   ROACVARII.COM are si isi rezerva toate drepturile de proprietate intelectuala, in orice fel asociate cu platforma, indiferent daca este proprie sau obtinuta prin licente contractuale sau in orice alt mod legiuitor.
7.3.   Clientul nu poate transfera, vinde, distribui materiale create prin reproducerea (copierea), modificarea sau publicarea conținutului, cu excepția consimțământului expres al ROACVARII.COM.
7.4.   Orice Conținut la care Clientul are acces, indiferent de mijloace, este supus reglementării prin acești termeni și condiții.
7.5.   Clientul poate copia, transfera și / sau utiliza Conținutul numai în scopuri personale necomerciale, cu excepția cazului în care acest lucru contravine prevederilor prezentului capitol al acestui document.
7.6.   Clientul are dreptul să utilizeze Conținutul în scopuri comerciale doar dacă a primit consimțământul scris al ROACVARII.COM pentru aceasta și numai partea din Conținut, modul și amploarea utilizării acestuia și termenele pentru care acest consimțământ este dat în mod explicit. Orice utilizare ulterioară sau diferită a conținutului va fi considerată o încălcare a acestui acord între ROACVARII.COM și Client și pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale ROACVARII.COM, care are dreptul de a da in judecata Clientul pentru acest lucru.
7.7.   Simpla trimitere către Client sau trimitere la Conținut sau părți ale acestuia de către ROACVARII.COM nu va fi considerată consimțământ al ROACVARII.COM pentru a permite Clientului să utilizeze Conținutul sau părți ale acestuia în alte scopuri decât nevoile personale ale acestuia, mijloace de comunicare utilizate de ROACVARII.COM.
7.8.   Este interzisă utilizarea oricăror conținuturi decât cele permise în mod expres în acești termeni sau exprimarea în alt mod prin consimțământul scris al ROACVARII.COM.
8.COMANDA
 8.1.     Clientul poate plasa comenzi pe platformă prin adăugarea produselor și serviciilor dorite în Coșul de cumpărare, urmând pașii specificați în Platformă pentru a finaliza și a trimite respectiva comandă de achiziție.
8.2.   Orice bunuri și servicii adăugate în Coșul de cumpărături pot fi achiziționate dacă sunt disponibile. Adăugarea de bunuri și servicii la comanda de achiziție fără finalizarea comenzii nu duce la înregistrarea comenzii.
8.3.   Clientul se obligă și este responsabil să se asigure că toate datele pe care le-a furnizat către ROACVARII.COM în legătură cu comanda sunt corecte, complete și exacte până la data trimiterii comenzii.
8.4.   Prin trimiterea comenzii Clientul autorizează ROACVARII.COM să-l contacteze telefonic pentru a confirma datele comenzii.
8.5.   Vânzătorul are dreptul să anuleze comanda efectuata de client în următoarele cazuri:
• neacceptarea de către banca beneficiarului a tranzacției de plată online;
• nerealizarea platii on-line, prin care Vanzatorul nu are banii in cont in urma comenzii;
• datele furnizate de Client în Platformă sunt incomplete și / sau incorecte.
8.6.   Clientul va suporta toate costurile directe de returnare a produselor oferite de ROACVARII.COM in cazul in care refuzati de la distanta si spuneti ca va aflati in perioada de returnare prevazuta de ROACVARII.COM. Această perioadă începe să curgă de la data finalizarii comenzii. Pentru mai multe informații, citiți Termenii de returnare și garanția.
 9. CONFIDENTIALITATE
 
9.1.   Clientul este de acord ca prin furnizarea de date personale sau de altă natură către ROACVARII.COM, acestea sa poata fi utilizate pentru următoarele scopuri ale ROACVARII.COM (1) menținerea contului Clientului, inclusiv înregistrarea comenzilor, trimiterea produselor comandate, completarea serviciilor ordonate, facturarea, soluționarea litigiilor cu clienții cu privire la comenzile lor sau tratarea cererilor lor; (2) trimiterea de buletine sau notificări periodice prin e-mail sau prin SMS; (3) efectuarea de studii de piață, urmărirea și monitorizarea vânzărilor și a comportamentului client / consumator.
9.2.   Clientul este de acord să furnizeze ROACVARII.COM cu acces nelimitat la volum și timp, orice materiale și informații pe care le trimite vânzătorului prin sau în legătură cu Platforma, indiferent dacă a efectuat o comandă sau o tranzacție prin intermediul platformei. ROACVARII.COM are dreptul să utilizeze, să reproducă, să publice, să modifice, să transmită și să distribuie aceste informații sau materiale.
9.3.   Prin furnizarea datelor către ROACVARII.COM (inclusiv prin e-mail), Clientul este de acord în mod expres sa fie contactat de ROACVARII.COM sau curieri.
9.4. Prin furnizarea datelor dvs. personale către ROACVARII.COM, Clientul este de acord în mod expres să fie inclus într-o bază de date ROACVARII.COM.
 
10. PUBLICITATE
 
10.1.   Odată ce Clientul a creat un cont pe platformă, acesta are posibilitatea de a-și exprima consimțământul de a primi buletine de știri.
10.2.   Renunțarea la primirea buletinelor se poate exprima în orice moment utilizând link-ul special din fiecare Buletin prin modificarea setărilor din contul dvs. la "Abonamentele mele" sau prin contactarea ROACVARII.COM în orice alt mod, inclusiv prin e-mail, prin telefon si nu numai.
10.3.   Refuzul de a primi buletine informative nu înseamnă o renunțare automată la acordul dat pentru încheierea acestui contract.
 
11. FACTURARE - PLATA
 
11.1.   Prețurile Bunurilor și serviciilor anunțate în Platformă sunt finale și includ TVA, precum și orice alte impozite și taxe prevăzute de legislația romană actuală.
11.2.   Prețul, metoda de plată și perioada de plată pentru emiterea facturilor sunt specificate în fiecare comandă. Comenzile de produse oferite de ROACVARII.COM pentru o valoare care depășește 2500 lei, este posibil ca Vânzătorul să solicite plata bunurilor în avans prin transfer bancar sau prin card bancar.
11.3.   Clientul este obligat să furnizeze toate informațiile necesare facturii în conformitate cu legislația bulgară.
11.4.   Vânzătorul va emite Clientului o factură pentru Bunurile / Serviciile furnizate pe baza informațiilor furnizate de Client.
11.5.   ROACVARII.COM emite o factură dacă este solicitată.
 
12. STOC SI LIVRARE
 
12.1.   Vânzătorul este obligat să livreze mărfurile comandate și achiziționate prin ridicare personala sau printr-o companie de curierat la o adresă specificată de Cumpărător sau în biroul companiei de curierat, în funcție de alegerea Clientului.
12.2.   Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și trimiterea documentelor însoțitoare. Dacă expedierea nu conține un document necesar pentru produsul comandat, vă rugăm să ne contactați prin email sales@RoAcvarii.com și vom face tot posibilul pentru a vi-l oferi cât mai curând posibil.
12.3.   (1) ROACVARII.COM va furniza Mărfurile și furnizarea Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
(2) Termenii de livrare pentru produsele oferite de ROACVARII.COM pot fi găsite în pagina de informații la "Metoda de livrare".
 (3) Costul de livrare, dacă este cazul, va fi vizibil odată ce Produsul (produsele) dorite sunt plasate în cărucior.
 
13. GARANTIE
 
13.1.   Vânzătorul oferă toate bunurile Platformei cu o garanție a conformității produselor cu Contractul în conformitate cu legislația aplicabilă. Excepții sunt anumite categorii de bunuri care, prin natura lor, nu pot fi garantate. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți pagina de informații a "Garanției și returnării bunurilor"".
 
14. TRANSFERUL DE PROPRIETATE
 
14.1.   Proprietatea Bunurilor va fi transferată de la Vânzător la Cumpărător după ce plata a fost efectuată de Cumpărător. Livrarea Bunurilor va fi certificată prin semnătura Cumpărătorului pe documentul de transport furnizat de către curier.
 
15. PUBLICAREA DE RECENZII, COMENTARII. INTREBARI SI RASPUNSURI
 
15.1. Scrierea de recenzii, comentarii, întrebări și răspunsuri poate fi făcută de client în secțiunea "Comentariu". Informațiile scrise pot fi atât pozitive, cât și negative și trebuie să se refere la caracteristicile și modul de utilizare a bunului sau a serviciului.
15.2. După înregistrarea unui Comentariu / Întrebare / Răspuns pe platformă, clienții acordă ROACVARII.COM o licență nelimitată, neexclusivă, permanentă, irevocabilă, teritorială și dreptul ROACVARII.COM de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce și afișa acest conținut.
15.3. Fiecare Client, în momentul publicării Recenziei / Comentariului / Întrebării / Răspunsului din secțiunile de mai sus, se angajează să respecte următoarele reguli:
• să se refere numai la caracteristicile și modul de utilizare a unui anumit produs sau serviciu, evitând informațiile privind aspectele care se pot schimba (de exemplu, prețul);
• utilizați doar limba romană, dar si expresii sau cuvinte utilizate pe scară largă de toate mediile din domeniu (exemplu: mouse-ul, notebook-ul, plug and play);
• folositi o exprimare adecvată care nu conține afirmații insultatoare sau care afectează drepturile terților;
• scrieti corect in conținutul platformei după cum urmează: fiecare întrebare este publicată într-o secțiune.
• asigurați-vă că informațiile pe care le introduceti sunt realiste, corecte, respectuoase și în conformitate cu legile aplicabile, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile altora - drepturi de autor, drepturi intelectuale, drepturi de licențiere sau alte drepturi de proprietate, sau dreptul la intimitate.
• utilizați acest serviciu numai pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare despre un anumit produs sau serviciu de pe platformă, fără referire la alte companii care promovează vânzarea și achiziționarea de bunuri și servicii;
• nu furnizati sau solicitati în niciun fel date personale (date de contact, adresa de livrare sau domiciliul, numerele de telefon, adresele de e-mail, numele și / sau prenumele etc.) sau alte informații care pot conduce la divulgarea acestor date personale;
• nu publicați informații și / sau detalii despre URL-uri (link-uri / link-uri) de la alte site-uri care dezvoltă aceeași activitate sau o activitate similară cu cea a firmei ROACVARII.COM;
• nu includeti recenzii / comentarii / întrebări / răspunsuri care conțin materiale publicitare;
• nu utilizati recenziile / comentariile / întrebările / răspunsurile ca mijloc de comunicare cu vânzătorul; în acest scop, detaliile de contact ale vânzătorului pot fi gasite pe platformă.
15.4. În plus față de o estimare critică și realistă, în momentul publicării unei revizuiri, clientul va trebui să adauge și o evaluare pentru produsul sau serviciul respectiv. Comentariile, împreună cu Rating-ul acestora, vor afecta evaluarea generală a Produsului sau Serviciului, care va fi exprimată printr-o cifră afisata langa Bunuri. Astfel, o revizuire care este însoțită de un rating ridicat conduce la o creștere a ratingului general, iar o revizuire care este însoțită de un rating scăzut duce la o scădere a ratingului general.
15.5. Atunci când un client raportează un review / comentariu / întrebare sau răspuns are conținut necorespunzător, acest conținut este examinat cu atenție de către ROACVARII.COM pentru a determina dacă acesta încalcă Termenii de utilizare ai platformei. Textele publicate, fotografiile sau videoclipurile sunt eliminate din Platformă numai după ce au fost examinate de către ROACVARII.COM.
15.6. În cazul în care ROACVARII.COM constată o încălcare repetată a acestor Termeni de utilizare, își rezervă dreptul de a limita capacitatea Clientului de a publica recenziile /comentariile / întrebările și răspunsurile în secțiunea Comentarii, fără a fi nevoie să justifice acest lucru.
15.7. Orice cumpărător poate face cerere prin completarea formularului standard pentru a facilita exercitarea dreptului de refuzare în conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor și a-l trimite prin e-mail. Formularul poate fi copiat de aici:

FORMULAR STANDARD A DREPTULUI DE REFUZARE
Catre ………………………
/Numele comerciantului/
……………………………………………………………………..
/ adresa, UIC /
I hereby inform you that I am giving up my purchase contract for the following goods / services:
…………………………………………………. / Descrierea produsului/………………
Produsul a fost comandat in data de ………………….
Bunurile au fost primite in data de …………………. / indică data primirii de către consumator /………………………………………………………………../Nume/
Oras……………………………………………………………. /Adresa clientului/
 
……………….                                                                             …………………………….
/data/                                                                                             /semnatura/
 
 
16. RĂSPUNDERE
16.1   Vânzătorul nu este răspunzător pentru niciun prejudiciu suferit de cumpărător ca urmare a forței majore sau a unor actiuni care nu sunt sub controlul vânzătorului.
17. PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
17.1. ROACVARII.COM este înregistrată în Registrul Roman de prelucrare a datelor cu caracter personal.
17.2. În conformitate cu Regulamentul 2016/679 privind protecția datelor personale GDRP privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, cu modificările și completările ulterioare, ROACVARII.COM este obligată să proceseze datele cu caracter personal în condiții care garantează stocarea acestora și care să nu permită prelucrarea lor accidentală, pierderea lor și numai în scopurile menționate.
17.3.   Scopul colectării datelor este: să informeze clienții despre informațiile privind conturile lor, să notifice cumpărătorii de statutul comenzilor lor, să evalueze produsele și serviciile oferite, alte activități comerciale, să facă publicitate mărfurilor și serviciilor, marketing, publicitate, cercetarea pieței, urmărirea și monitorizarea vânzărilor, și comportamentul clienților.
17.4.   Completând datele din cont și / sau din formularul de comandă, clientul declară și acceptă necondiționat că datele sale personale vor fi incluse în baza de date a ROACVARII.COM, care este înregistrată în Registrul Roman de prelucrare a datelor cu caracter personal sub nr. 253049 și oferă consimțământul său explicit și neechivoc ca toate aceste date să fie arhivate, utilizate și prelucrate în scopurile descrise la punctele 11.1 și 17.3 din Termeni Generali.
17.5.   Fiecare cumpărător consideram ca este informat prin acești termeni și condiții că i se garanteaza drepturile prevăzute de legislația europeană, cum ar fi dreptul la informație, dreptul de a-și schimba datele personale, dreptul de a se opune, dreptul la art. 17, dreptul de a se adresa instanței în cazul încălcării drepturilor sale garantate de UE 2016/679 pentru protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
17.6.   Fiecare Client are dreptul de a depune o cerere scrisă care să conțină data și semnătura și să o trimită la adresa: Sofia, str. Georgi Belov, 17, p. 5, în atenția firmei I SHOP EOOD pentru a-și exercita dreptul de a cunoaste informații dacă datele sale cu caracter personal sunt sau nu prelucrate, cerere care nu este taxata.
17.7.   Fiecare Client își poate exercita dreptul de a-și schimba datele personale prin depunerea unei cereri scrise, datată și semnată la adresa: str. Georgi Belov nr. 17, Sofia, în atenția I SHOP EOOD, pentru următoarelor scopuri:
• Corectarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu respectă normele UE 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special date incomplete și inexacte;
• conversia datelor anonime a căror prelucrare nu este conformă cu Directiva UE 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
• notificarea către terțe părți cărora le-au fost furnizate date cu caracter personal pentru prelucrare, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau implică eforturi excesive în interesul legitim care ar putea fi afectat.
17.8.   Prin completarea formularului de comandă în platformă și furnizarea corespunzătoare a datelor personale, inclusiv a numărului personal de identificare, pentru obținerea creditului, Cumpărătorul își exprimă consimțământul față de persoanele juridice cu care a încheiat un contract de credit cu privire la bunurile oferite prin credit pentru a procesa datele sale personale pentru referințele conținute în baza de date a persoanei.
17.9.   Datele cu caracter personal ale cumpărătorului pot fi furnizate Procuraturii, poliției, instituțiilor judiciare sau altor autorități guvernamentale, în baza și în cadrul dispozițiilor legale și ca urmare a unei cereri explicite din partea acestora.
 
18. CIRCUMSTANȚE DE FORȚĂ MAJORĂ
 
18.1.     Niciuna dintre părți nu va fi trasă la răspundere pentru nerespectarea obligațiilor contractuale în cazul în care această neîndeplinire se datorează unor cazuri de forță majoră. Forța majoră este un eveniment imprevizibil dincolo de controlul părților, care nu poate fi evitat.
18.2.   În cazul în care, în termen de paisprezece (14) zile de la data evenimentului, nu s-a oprit, oricare dintre părți are dreptul de a informa cealaltă parte care încheie contractul fără a acorda alte beneficii de eventuale daune.
 
 
19. LEGEA APLICABILĂ - JURISDICȚIE
 
Acest contract este supus legislației romane. Orice diferende care apar între ROACVARII.COM și Client vor fi soluționate de comun acord sau, dacă nu este posibil, litigiile vor fi soluționate în fața instanțelor romane competente din municipiul Bucuresti fără a încălca drepturile consumatorilor din Legea privind protecția consumatorilor.
 
20. INFORMAȚII DESPRE UTILIZAREA ECHIPAMENTELOR ELECTRICE ȘI ELECTRONICE (DEEE)
 
Deseurile (DEEE) pot conține substanțe periculoase care au un efect negativ asupra mediului și asupra sănătății umane în cazul în care nu sunt colectate separat. Luând în considerare dispozițiile din Legea romană privind gestionarea deșeurilor, legislația secundară și Directiva 2012/19 / CE privind deșeurile de echipamente electrice și electronice, rețineți că:
20.1. Cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;
20.2. Sistemele de separare și colectare separată pentru DEEE, disponibile pentru consumatori sunt: puncte de colectare separate pentru DEEE, centre de colectare ale organizațiilor autorizate sa recupeze deșeuri.
20.3. Simbolul roții simetrice indică necesitatea colectării separate a EEE, acolo unde este amplasat.